Şimdi Ara

İCON Sorunu , silemiyorum ( ACİL YARDIM ) !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar ! Iphonuma installer'dan categorize yükledim ! Sorun yok tabi buraya kadar ama sonradan desktop'ta yani (Springboard'da) 2 adet daha önce olmayan soru işaretli ( DemoApp) ve (FieldTest) ikonları belirdi ve silemiyorum ! Önce POOF yükledim ama o tamamen silmiyo sadece Gizliyor Poof'u silince tekrar çıkıyolar ! Sonra İbricker 0.91 'i yükledim ama benim vers 1.1.4 ölduğundan çalışmadı yada ben beceremedim ! ayrıca bide (customize) yüklemiştim installer'dan yükledi ama hata kodu vermişti ! Onunda Uninstall'da gözükmüyor ki kaldırım ! Şöyle adam gibi pc ye kablo ile bağlayıp "Aplication'lara" erişebileceğim program var mı İbricker gibi ? Lütfen bilenler yardımcı olsun ! amacım tamamen silmek ( Gizlemek Değil ! ) yani !

• bendede aynı iconlar vardı hiç ugrasmadım gizledim kurtuldum.
  • iPhoneBrowser ile kablolu bağlantı kurabilirsin.
  • FileZilla ile bunu yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

FileZilla ile bunu yapabilirsin.

İlgilenen herkese teşekkürler

"baha40n" Hocam senin imzandaki linkine baktım ve filezilla yazını okudum ilk bölümde wifi demişsin ikinci bölümde direk pc demişsin ama ben filezillayı açtm port falan çıktı şifre boş bağlandı gibi ama bişey çıkmıyo iphone gözükmüyor ! biraz detaylı bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E3 -- 10 Temmuz 2008; 22:36:20 >
  • 45 ve 46 no lu konuları okursanız size bu konuda yardımı olacaktır.64 no lu konu da işinize yarayacaktır,klasöre ulaşmak için.Hala kafanıza takılan soru varsa genelden sorarsanız herkes istifade eder.Ben gerçi cevabını pm gönderdim ama böylesi herkese faydalı oluyor.
    Kolay gelsin.
  • en güzeli iphone browser kardeşş en rahatıı app lerden sil istemedigin ikonu okadar

• quote:

Orjinalden alıntı: sheker_10

en güzeli iphone browser kardeşş en rahatıı app lerden sil istemedigin ikonu okadar

Eyvallah hocam sağol yükledim ama ibrcker fix yapmam lazım önce uyarı veriyor Yarın ilk işim wifi olan bir yerde indirip fix yapıp sonra denicem yine sağol
  • efet onu yükle sorunu çözersin en kullanışlı iphone browser vifiye gerek te yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheker_10

efet onu yükle sorunu çözersin en kullanışlı iphone browser vifiye gerek te yok

Sende sağol arkadaşım
  • Sorunumu çözdüm IPHONE BROWSER programı ile tabi önce installer'dan İbricker Fix yapmam gerekti ! Sonra girdim ve "Apple icat etti demedim" , Alayını sildim
  • Geçmiş olsun.
  • eee sonra noldu
    :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.