mobile telefonlar da icq kullanabilen var mı hepsini kurdum nerdeyse bir sonuc elde edemedim wap sayfalarına baglanıyorum yani gprs ayarlarında bir sorun yok gorunuyor ama hangi instant manager programını denesem sonuc hep aynı servera ulasılamıyor bilen biri varsa yardım etsin tesekkur ederim telefon nokia 6600 bu arada
bende " R 520 M ericsson "var. İCQ ya sorunsuz bağlanıyorum. (dial-up taki herşeyi yapabiliyormusun dersen yapamıyorum.şimdi adsl kullanmama rağmen aynı sorunlarım devam ediyor)tavsiyem icq yu yeniden kur.eğer telefonunun ayrı bir ayara ihtiyacı yoksa icq'da online olursun. selamlar
Hangi şebekeyi kullanıyorsun? Wap çıkışından değil internet çıkışından işlem yapman gerekiyor..
turkcell kullanıyorum
bizim arkadaş da kullandığını söylüyor
tesekkur ediyorum arkadaslar olayı cozdum isteyen olursa yardımcı olmaya calisirim
ya bende 3650 var nICQ dite bi program... yok baglanamıyom icq ile ne ARIA, ne Turkcell, Nede Telsim deli olacam yardım edin yaw
ya bi dakka nasıl wap cıkısından deil internet cııkısından beni biraz aydınlatın simdiden tesekkurler.
arkadaslar gprs ayarları ile ilgili bolumlerdeki heryere (yani wap yazan her yere internet yazdım ) sorun cozuldu simdi icq telnet opera hepsine baglanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme