Bildirim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: SpySheriff
http://download.qip.ru/qipsetup7830.exe
http://forum.qip.ru/showthread.php?p=26289#post26289
Ne bu? Yapmış olduğunuz(!) bu açıklayıcı(!) anlatımınız için teşekkürü bir borç bilirim.
-
Icq!ya benzeyen bir program
indirmesi zor mu geliyor -
hehe...quote:
indirmesi zor mu geliyor
kaldırmak bedava, indirmek paralı... -
quote:
indirmesi zor mu geliyor
Lazım olmayan bir programı sırf birisi "acaba neyin linkini vermiş" diye indirip zaten bir gıdım olan bant genişliğimi niye ziyan edeyim ki?
Siz zahmet edip 2 satır açıklama yazmayacaksınız ama ben zahmet edip indireceğim öyle mi?
-
cevap yazacağın şeyii düşünene kadar zaten inmişti
Bildiğin Icq programının farklı bir versiyonu,bide onun için çeviri mi yapıyım
İngilizcen yoksa Msn'ye
quote:
Orjinalden alıntı: Ke[R]eM
quote:
indirmesi zor mu geliyor
Lazım olmayan bir programı sırf birisi "acaba neyin linkini vermiş" diye indirip zaten bir gıdım olan bant genişliğimi niye ziyan edeyim ki?
Siz zahmet edip 2 satır açıklama yazmayacaksınız ama ben zahmet edip indireceğim öyle mi?
-
-
insan açıklar ne olduğunu. ayrıca ICQ'ya benzeyen ve rus forumsitesi kaynaklı bir yazılımın ne riskler taşıdığını da yaz millet anlasın. -
Zaten kirmizi kart gormus arkadas.. -
Icq bir sanal iletişim aracıdır.klavyedeki harfleri kulanırsın,ha bu arada kafayı da çalıştıracan
işte böyle bir yazılım,daha neresini anlatıyım
@argesus şimdi yeşil kart aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X