Şimdi Ara

İcra Dairesi İhalelerinden hiç araba alan var mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
37
Favori
387.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha olaya bak.resmen allaha kalmis isin.arabayi aldiktan sonra motor calismazsa icinde patladi demektir.

En iyisi uzak durmak.avukat savci hakim bos isler.aldigin zaman 50 metre sonra motoru yanmayacaginin garantisi yok.o zamn avukatta bi ise yaramaz.en iyisi uzak durmak.

Tesekkurler bilgi iicin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Oha olaya bak.resmen allaha kalmis isin.arabayi aldiktan sonra motor calismazsa icinde patladi demektir.

En iyisi uzak durmak.avukat savci hakim bos isler.aldigin zaman 50 metre sonra motoru yanmayacaginin garantisi yok.o zamn avukatta bi ise yaramaz.en iyisi uzak durmak.

Tesekkurler bilgi iicin

motor durduk yere yanmaz.
    yağına suyuna bakarsın.
    anlayan bir ustayla gidersin.o gerekeni yapar.

ama dediğim gibi çok ucuza gitmiyor.
    20.000tl lik arac genelde gene 20.000tl ye hatta üzerine gidiyor.
    icradan alacağına internette daha uygun fiyatlı araçlar bulabilirsin.
    lüx araçlar da da aynı 100.000tl lik arac gene 100.000tlye gidiyor.
    dediğim gibi çok sanşlıysan 90.000tl ye alabilirsin.

yarı fiyatına almak yarı fiyatından aşağı almak külliyen yalan.İNANMAYIN ONLARA.müşteri çekmek için yapıyorlar.
    Taşınmazlar kısmen biraz daha karlıdır.onun için de çok büyük paralar gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 25 Eylül 2012; 14:10:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Oha olaya bak.resmen allaha kalmis isin.arabayi aldiktan sonra motor calismazsa icinde patladi demektir.

Tesekkurler bilgi iicin

motor durduk yere yanmaz.
    yağına suyuna bakarsın.
    anlayan bir ustayla gidersin.o gerekeni yapar.

ama dediğim gibi çok ucuza gitmiyor.
    20.000tl lik arac genelde gene 20.000tl ye hatta üzerine gidiyor.
    icradan alacağına internette daha uygun fiyatlı araçlar bulabilirsin.
    lüx araçlar da da aynı 100.000tl lik arac gene 100.000tlye gidiyor.
    dediğim gibi çok sanşlıysan 90.000tl ye alabilirsin.

yarı fiyatına almak yarı fiyatından aşağı almak külliyen yalan.İNANMAYIN ONLARA.müşteri çekmek için yapıyorlar.
    Taşınmazlar kısmen biraz daha karlıdır.onun için de çok büyük paralar gerekiyor.

Biliyorum durduk yerde yanmayacagini.arkadas inceleme firsatin yok dedigi icin arizali araci satarlar 50 metre ilerde motoru yanar vs ariza cikartir o zaman avukatta bisy yapamaz demek istemisim
    Nese dediim gibi en iyisi uzak drmak bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: social

mafya olayı lüx çok para bırakabilecek araçlarda oluyor,otoparkçılar bilgi sızdırıyor bu tarz şebekelere.abi bu araç alınır alınmaz diye Almanların bir sözü var "icradan ev,araç almak çuvalda kedi almaya benzer" diye ne çıkacagı belli olmaz aldıgınız aracın kaputunu kaldırdıgınızda motor blogu çatlak hatta motoru hiç yok bile olabilir.Abim emniyet muduru 2008 ford fokus için beraber bir ihaleye girdik bir iki siyu kılıklı adam mudurum alacaksanız biz çekilelim belirli bir meblag karşısında dediler,abim yoo siz girin ben oylesine giriyorum dedi adamların alacagı yok tabı çorba peşindeler.vesselam aracın fiyatı bize yuksek geldi çekildik,borçlu için ıyı oldu ucuza gitmedi.

Nasi yani ? İhaleye girdik diyelim ve bi araba aldik.parayi verdikten sonra arabaya binmek icin gittik ve baktik motor yok , motor blogu catlak vs vs gibi seyler var.ee sonra ben bunu almam parami geri verin saglam araba diye sattiniz vs deme hakkimiz yok mu ?

Arabayi ihaleden once gorme inceleme firsatimiz yokmu ? Cok soru sordum biliyorum.ama hic bilmem bu isleri ve bulasmayida dusunmuyorum kesinlikle.benim ki sadece merak.

İhale saatinden 30 dakika kadar once aracı getiriyorlar şöyle bir göz gezdirebiliyorsun yanı bınıp tur atma falan yok tabiri caizse biz mal gibi baktık,expretizini söyluyorlar şuyu var buyu var diye expretizi yapılmış oluyor önceden ama genellıkle kaporta ve evrak expertizi yanı aracı çekmişlerse mesela sahıbıne ulaşamamışlarsa anahtarı yok,ruhsatı yok falan dıye bılgı edınebılıyorsun
    çok tecrubeli degilim ama edindigim tecrube neticesinde ve abımınde orada bir kaç kanka edinmesisi dogrultusunda şunu diyebilirim ortalık çakal dolu 3-4bın ucuza alacam derken başına iş alabilirsin.Mesela anahtarı yok daha vahımı ruhsatı olmayan araç var evrak işleriyle ugraş dur.Ben araç degıl ama ev almak için ugraşılabilecegı taraftarıyım,benım evım 150bın çok rahat eder geçen yıl karşı daire'yi icradan 75 bıne almışlar.Benım haberım çok sonradan oldu.

• quote:

quote:

quote:

mafya olayı lüx çok para bırakabilecek araçlarda oluyor,otoparkçılar bilgi sızdırıyor bu tarz şebekelere.abi bu araç alınır alınmaz diye Almanların bir sözü var "icradan ev,araç almak çuvalda kedi almaya benzer" diye ne çıkacagı belli olmaz aldıgınız aracın kaputunu kaldırdıgınızda motor blogu çatlak hatta motoru hiç yok bile olabilir.Abim emniyet muduru 2008 ford fokus için beraber bir ihaleye girdik bir iki siyu kılıklı adam mudurum alacaksanız biz çekilelim belirli bir meblag karşısında dediler,abim yoo siz girin ben oylesine giriyorum dedi adamların alacagı yok tabı çorba peşindeler.vesselam aracın fiyatı bize yuksek geldi çekildik,borçlu için ıyı oldu ucuza gitmedi.

Nasi yani ? İhaleye girdik diyelim ve bi araba aldik.parayi verdikten sonra arabaya binmek icin gittik ve baktik motor yok , motor blogu catlak vs vs gibi seyler var.ee sonra ben bunu almam parami geri verin saglam araba diye sattiniz vs deme hakkimiz yok mu ?

Arabayi ihaleden once gorme inceleme firsatimiz yokmu ? Cok soru sordum biliyorum.ama hic bilmem bu isleri ve bulasmayida dusunmuyorum kesinlikle.benim ki sadece merak.

İhale saatinden 30 dakika kadar once aracı getiriyorlar şöyle bir göz gezdirebiliyorsun yanı bınıp tur atma falan yok tabiri caizse biz mal gibi baktık,expretizini söyluyorlar şuyu var buyu var diye expretizi yapılmış oluyor önceden ama genellıkle kaporta ve evrak expertizi yanı aracı çekmişlerse mesela sahıbıne ulaşamamışlarsa anahtarı yok,ruhsatı yok falan dıye bılgı edınebılıyorsun
    çok tecrubeli degilim ama edindigim tecrube neticesinde ve abımınde orada bir kaç kanka edinmesisi dogrultusunda şunu diyebilirim ortalık çakal dolu 3-4bın ucuza alacam derken başına iş alabilirsin.Mesela anahtarı yok daha vahımı ruhsatı olmayan araç var evrak işleriyle ugraş dur.Ben araç degıl ama ev almak için ugraşılabilecegı taraftarıyım,benım evım 150bın çok rahat eder geçen yıl karşı daire'yi icradan 75 bıne almışlar.Benım haberım çok sonradan oldu.

Anladim.cok sagolun baya bi bilgi sahibi oldum bu icradan ev araba alma konusund :) . Ha benden uzak allaha yakin olsun o ayri tabi.ama ev isi dedginiz gibi ugrasmaya degebilir.sonucta araba gibi surpriz yumurta olayi yok.

150 binlik evi 75 bine aldilar demek.vay arkadas ya bu nasil ismis boyle.75 e al sonra sat 120 ye 150 ye havadan para geliyo gibi birsey.

Peki birsey soragim.icradan yat , tekne , falan olayi yok mu ? Adam akilli uzun bi yat nerden baksan 1 trilyona falan aliyorsun.icradan 300 e 400 e dusurursen yemede yaninda yat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 25 Eylül 2012; 15:35:37 >

• olmaz olurmu çuvalla mısır bugday falanda satılıyor icradan herşey alınabılır
    hanı hak geçme olayı var icralık urunlerde ağlayanın malı güldürmez diye,ben şu açıdan bakıyorum sen gırmesen ben gırmesem bu icralık mallara o zaman çakallar 2.ihalede daha ucuza kapatacak.Ne kadar çok katılım olursa icralık urunun fiyatı o kadar yukselıyor buda borçlunun borcundan o kadar çok düşmesını saglıyor.O yuzden bu konuda bağnazlık yapılmaması gerekiyor,hatta hayır duası bile alabılırsın borçlu tarafından
  • quote:

olmaz olurmu çuvalla mısır bugday falanda satılıyor icradan herşey alınabılır
    hanı hak geçme olayı var icralık urunlerde ağlayanın malı güldürmez diye,ben şu açıdan bakıyorum sen gırmesen ben gırmesem bu icralık mallara o zaman çakallar 2.ihalede daha ucuza kapatacak.Ne kadar çok katılım olursa icralık urunun fiyatı o kadar yukselıyor buda borçlunun borcundan o kadar çok düşmesını saglıyor.O yuzden bu konuda bağnazlık yapılmaması gerekiyor,hatta hayır duası bile alabılırsın borçlu tarafından

Yani 100 bin tl değeri olan şey atıyorum 75 binden satışa sunuldu.

GÜnah, haram, ağlayanın malı falan girmedik almadık.

Gelecek oturumda 50 den sunuldu. Ve bu için ticaretini yapanlar hoop hemen aldı.

E ne oldu şimdi adamın 200 bin tl borcu varsa; 125 bin kalacağına 150 bin kaldı borcu. Adam daha mı çok mutlu oldu?

Kaldı ki az/çok ticaret yapan adam bilir durumunu. Baktın batıyorsun koy arabayı ilana sat. Zaten haciz vb gelmeden önce aylar kadar süre tanınıyor. Baktın krediyi falan ödeyemiyorsun hacize gelecekler git arabanı sat bi 3-4 ay daha süre kazan. Ne biliyim evini sat kiraya çık. 2 yıllık borcunu ev parasıyla öde sonrasına bakarsın artık duruma. Suçu birazda haczedilen adamda aramak lazım. Tabi bu ticarettir bi anda herşey tepetaklak olabilir ama ağlayanın malı fayda getirmez falan saçmalıktır.

Adam haczedilmişken -arabama inş daha çok kişi teklif verir 75 e değil de 80 e satılır 85 e satılır daha çok borç ödenmiş olur diye düşünür. Özellikle öyle adamlardan araba alıp onları kurtarmamız gerekirken tam tersi düşnüüyoruz.

• Bu göreceli bir kavram,insanların nasıl düşündüğünü bilemeyiz bende sizin gibi düşünüyorum icralı mal ilk satışta piyasa bedelının %60'ı kadar tahmını degere satılmazsa 2.ihalede %40'a duşuyor
    yanı bu nede demek 20bin tl lik piyasısı olan araç 12bin ve uzerıne satılacak yok satılmazsa 2.ihalede 8bin tl ye satılacak.O yuzden bu icra sitelerinin artmış olmasına ben sevınıyorum bir suru ınsan ihaleye gırıyor,kendısı gıremese bıle o sitelerın avukatlarını gonderıp ıhaleye iştirak ediyorlar.
  • ihaleden sonra araç teslim süresi hakkında bilgi cerebilecek varmı. 7 gün içerisinde teminat dışında kalan paranın yatırılması gerektiğini biliyorum. ama aracı ne zaman teslim alabiliyorum. kimisi 10 gün kimisi 7 gün diyor. ayrıca bu süreler normal gün hesabımı yoksa işgünü müdür.
  • min 10 gün sürer teslim almanız, eğer MTV borcuyla ilgili yazı dosyaya gelmemişse, bir de Ümraniye Nakil Vasıtaları merkezinden elden teslim etmeniz lazım, 7-8 gün satışın kesinleşmesi için, 3-5 gün de KDV ve evrak tamamlama ile geçer, min 10 gün diyelim aracı teslim almanız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 320d 185.000km de olduğu iddia edilen ( aküsü bitik olduğu için görülemedi ) , cimento fabrikasinin yaninda min 6 ay yatmis, cimento tozu boyasina ve camlarina islemis, kabuklasmis, 4000 TL lik tramer carpma kaydi var, muhammen bedel 45K TL, 12 katılımcı ile 52K TL ye satıldı + %1 KDV + %1 Tellaliye + %0.5 Damga ve diğer masraflar... araci kazanan alacakli bayanmis, alacakli vekili de hazirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti4u -- 29 Eylül 2012; 8:10:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ti4u

2006 320d 185.000km de, cimento fabrikasinin yaninda min 6 ay yatmis, cimento tozu boyasina ve camlarina islemis, kabuklasmis, 4000 TL lik tramer carpma kaydi var, muhammen bedel 45K TL, 12 katılımcı ile 52K TL ye satıldı + %1 KDV + %1 Tellaliye + %0.5 Damga ve diğer masraflar... araci kazanan alacakli bayanmis, alacakli vekili de hazirdi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-temiz-bmw-3-20-d-99151242/detay 53000TL İSTİYOR
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-takasli-e90-isik-paketli-dizel-bmw-degisensiz-masrafsiz-98633220/detay 54000TL istiyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-model-bmw-320d-deri-koltuk-sunoof-xenon-tv-ekran-100386445/detay 54500 tl istiyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-320-d-isik-paketli-fulllllllllll-99829438/detay 54500 istiyorlar.
    aracın aynısın zaten 53 e veriliyorlar.
    piyasadan araştırsan ya da pazarlıkla alsan piyasadan daha ucuza alırsın.50 ye de araştırsan piyasada bulursun.
    İCRADA GİDEN ÖZELLİKLE ARAÇLARIN RAKAMLARI ÇOK YÜKSEK RAKAMLARA SATILIYOR.ALMANIN HİÇBİR ANLAMI OLMUYOR.KALDI Kİ ARACA DA MASRAF ETTİĞİN ZAMAN BÜYÜK MASRAF ÇIKTIĞI ZAMAN KÜLLİYEN ZARARDASIN.
    BU ARACLARI BU RAKAMLARA ALAN KİŞİLER HANGİ MANTIĞA HİZMET YÜKSEK RAKAMLARA ALIYORLAR BİLMİYORUM.
    200.000-300.000TL LİK ARAÇLAR BİR MİKTAR KAR ETME OLASILIĞIN FAZLA.
    ONUN DIŞINDA 0-100.000TL LİK ARAÇLARDA KAR ETME OLANAĞIN %0'DIR YANİ HAYALDİR.
    ARKADAŞLARI HAYALDEN UYANDIRMAK İSTİYORUM.
    İCRADAN UCUZ ARAÇ ÇIKACAK DİYEN DİYENLER ÜÇ KAĞITÇIDIR İNANMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 28 Eylül 2012; 16:03:17 >

• bu araçta bile kar bırakmazlar.
    denildiği gibi çok ucuza yarı fiyata araç alınmıyor.
    şanslıysan %10 kar vardır ya da yoktur.

• bir ihtimal bu aracı biraz daha uyguna almak daha kolay gibidir.
    rakam yüksek olunca rakip biraz daha az.
    talep biraz daha az.
    rakam yüksek olduğu için gerçi herkeste para var ama yüksek modelli araçlarda biraz daha şanlı olabilirsiniz.

• 12 katılımlı ihale bayağı şenlikliydi, bir arabanın başında 50 kişiye yakın vardı, katılımcı hariç bir de dolananlar var, onlar kim onu anlamış değilim, bakınıp - gezinip duruyorlar, araç yedieminde olunca herhalde haber verdiği herkes damlıyor teminatı alıp...

2 gün öncesinde yedieminde aracı incelemeye gittiğimde , aracı sorduktan sonra yaklaşık cevap vermeden 10sn. lik bir egzorsist bakışı attıktan sonra, "işte orda" diye gösterdi otoparktaki arkadaş, sanki araç kendisinin de ondan haciz etmişler gibi...
  • dostum bu arada ilanları izinsiz yayınlamamanizi tavsiye ederim...
  • sürekli icra ihalesi takibi yapıyorum.fakat param olmadığı için bırakmak zorunda kaldım.
    Bu işi ancak güçlü parası olan insanlar yapar.
    10 ihaleden 9'u pahalı gider araçlarda.
    1'i kısmen ucuza gider.kar oranın %10-15'i geçmez.ama senin çevren varsa daha iyi fiyatlara satabiliyorsan o konuda bir şey diyemem.
    100 liralık araç gene 100 liraya satılır.sanşlı olanlar en fazla 90 a alır.onun dışında ucuza araç kalmıyor.
    bir aracın başına 50 kişi geliyor.
    ucuz ve yarı fiyatına gittiği külliyen yalandır.
    araç sahibi olunmak için girilmez.
    pahalı alanlar da ne akla hizmet alıyorlar onu bilmiyorum?
  • Her halde, açık arttırmanın heyecanı ve kendini kaptırma ile pahalıya alıyorlar veya piyasasını bilmeme durumu da olabilir,

Biz geçen ay bir araç aldık, piyasasından 3-4 bin TL daha ucuza geldi, ama şans işte, 4 kişi vardı katılımcı, hatta binici bir tek biz vardık, ama binici ler artarsa fiyat da artıyor sanırım, al-satcılar piyasasını iyi bildikleri ve belli bir oranda kar elde etmek istedikleri icin bir yerden sonra çekiliyorlar...

Bizim olayımızda araç yedieminde değildi ve otopark tarafından çok iyi korunmuştu, Alacaklı Banka şubesi müdürünün tanıdığı kapalı garajda durmuştu araç ve sotede koruma altına alınmıştı, hatta Banka Müdürü sonrasında da çok ilgilendi, aracın yedek anahtarı ve güvenlik anahtarını istedi ve getirtti eski sahibinden....
  • quote:

Bu göreceli bir kavram,insanların nasıl düşündüğünü bilemeyiz bende sizin gibi düşünüyorum icralı mal ilk satışta piyasa bedelının %60'ı kadar tahmını degere satılmazsa 2.ihalede %40'a duşuyor
    yanı bu nede demek 20bin tl lik piyasısı olan araç 12bin ve uzerıne satılacak yok satılmazsa 2.ihalede 8bin tl ye satılacak.O yuzden bu icra sitelerinin artmış olmasına ben sevınıyorum bir suru ınsan ihaleye gırıyor,kendısı gıremese bıle o sitelerın avukatlarını gonderıp ıhaleye iştirak ediyorlar.

Dostum bu külliyen fantezi, 45 lik araba 52 ye gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ti4u

quote:

Bu göreceli bir kavram,insanların nasıl düşündüğünü bilemeyiz bende sizin gibi düşünüyorum icralı mal ilk satışta piyasa bedelının %60'ı kadar tahmını degere satılmazsa 2.ihalede %40'a duşuyor

Dostum bu külliyen fantezi, 45 lik araba 52 ye gitti...

eee ne güzel işte eskiden kimsenin haberi olmazdı icra ihalelerinden şimdi web sıtelerı sayesınde katılım artıyor,borçlunun zaten canı yanmış birde malı ucuza gitmesin bari

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.