Şimdi Ara

İcralık araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba benim sormak istediğim bir soru var bilgili deneyimli arkadaşlar cevap verirse sevinirim;

Benım binek bir aracım var üstünde 8 tane haciz var maliye,sgk,şahıs ve yakalaması var şahıs koymuş aracın bankaya falan borcu yok ben bu aracı söksem kapı,motor koltuklar vs boyle aracı yakalatsam sonrasında icradan alıp başkası vasıtası ile toplasam bunun bir cezası yok degıl mı? Yada proseduru var mı dedıgım gibi aracın bankaya falan borcu yok bunu yapanlar var goruyorum ama mesela ceza alanlar arabayı kredi ile alıp bankayı dolandırmaya çalışanlar hep benım bankaya bir borcum yok arabayı kendı paramla almıstım

• neden cezası olsun. motor bloğu hariç motoru parçalat. iç aksamı da komple söktür. aracı öyle yakalat.
  • Hocam başkası alamaz ancak sen alırsan ihaleye kimse girmez racon böle aklında bulunsun
  • Hocam allah razı olsun içim rahatladı bir kaç birşey okudum haberlerde boyle bankalardan kredi cekıp sonra aynı işlemi yapan ama onlar dolandırıcılığ giriyormuş acaba buda öyle olur mu dedim neyse rahatladım
  • peki yakalatıp icradan kendin geri alınca aracın üzerindeki hacizler kalkmış mı olacak ?

sonuçta borç ödenmemiş olmuyor mu ? senin kendi arabanı geri almak için ödeyeceğin para belli ki borçları karşılamıyor. ???

bir de maliye ve sgk anladım vergi ve prim borcun vardır ama ŞAHIS VE YAKALAMA neden var acaba ? merak ettim, özel değilse bilgi verirseniz iyi olur. öğrenmiş oluruz.

hakkınızda hayırlısı diyelim.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sahıs borcumda var cunku arabayı başkası alacak icradan tanıdık toplayacaz sonra araba benım ustume olmayacak tekrae tabıkı de kendi ustume alırsam yıne hacız gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.