Sırma güzel baya yanında maden suyu da geliyor. Zaten memleketimin suyu ya olsun o kadar
Hehe
kalabak su Adamın kafsını güzellestirir cok serttir ama güzeldir istanbulda ce$me suyundan su icilirmi bilmiorum eskisehir karadeniz olsa neyse bide hayat su bana cok acı gelio zemzem suyu gibi aynı yeni bi marka var fazla bilinmior ama tadı cok iyi öz kayı$ dagıı icenler varsa duygularını bneimle paylassın lutfen
ters osmozla arıtıp çeşme suyunu içiyoruz
kültür-bilim de su arıtma sistemleri diye bir topic açmıştım ama kimse ilgilenmedi
Turkuazla ilgili çok iyi şeyler duymadım hocam
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
Turkuaz
Arkadaşlar konu hangi suyun lezzetli olduğu değil,sağlıklı olduğu...Lütfen ph değerine bakınız içtiğiniz suların.
Birde artık istanbuldada çeşmeden içilebiliyor ama,çeşme suyu içenler binanızın deposunun temiz olduğundan emin olun.,Yani suların pisliğinden değil,depolardaki pislikten istanbuldakiler(bende)çeşmeden içmiyoruz.Aynısı mersin antalya vs. gibi şehirler içinde geçerli...
FATSU:şimdi baktım PH 6.4 içmeyin o suyu bende içmeyecem artık
Bugüne kadar hep onu içmiştim
Bak işte gördünmü?Minimum 6.5 olması lazım sağlıklı kalman için...Asit sakat iş...Erikli felan 7.5,tadları iyi,en iyisi saka 8.1 Ph,türkiyede daha sağlıklısı yok zaten.Sen birde beni düşün,2 senedir çenesuyu içiyodum 1 milyon daha ucuz diye,5.8 Ph lik su aslında bunları mahkemeye versek kazanırız yasalarda var böyle bir madde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme