Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ID-COOLING SE-224-XT RED SATILDI Satın Al 5 Ağustos 2024 16:12 1 1 ID-COOLING SE-224-XT RED SATILDI Yaklaşık 1 yıl önce forum üzerinden sıfır olarak satın aldım. Kutusu eksiksiz bir şekilde duruyor, satma nedenim işlemciyi upgrade edeceğimden daha güçlü bir soğutucuya geçtim. Soğutucu bloğunda veya fanında herhangi bir problem bulunmuyor. 5600x ile günde ortalama 2 saat oyun oynayarak kullandım. 5600x için oldukça iyi ve sessiz değerler sunuyor, 5600x dengi ve bi tık üstü işlemciler için kullanacaklar için uygun bir seçim olacaktır. Kutu içeriği tamdır, içerisinde gelen termal macun sadece 1 kez kullanıldı diye hatırlıyorum. İstanbul içi elden satmak tercihim olacaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BenQ Zowie FK1+ 900TL // SteelSeries QcK Heavy Medium Mouse Pad 200TL iPhone 15 Pro Max YOUNGKIT Kılıf 550TL PHANTEKS Eclipse P400A MESH 1800TL [SATILDI] XPG Core Reactor 650W 80+ Gold 2000TL