Şimdi Ara

PHANTEKS Eclipse P400A MESH 1800TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PHANTEKS Eclipse P400A MESH 1800TL

14.02.2021 tarihinde İnventus'dan tarafımca alınmıştır, kasanın ilk ve tek sahibi benim. Kutusu ve faturası duruyor halihazırda Noctua NH-D15S işlemci fanı ve Gigabyte RTX 3060Ti Gaming OC ekran kartı ile kullanıyorum. Kasayı satma nedenim sistemi yenileyecek olmam, full tower kasaya geçiyorum. Bu model içerisinde 2 adet Phanteks 120mm fan ile geliyor (Resimde kendi kullandığım Arctic 140mm F14 PWM PST fanlar da görünüyor ancak kasaya dahil değildir). Sistemi sadece oyun amaçlı günde ortalama 2 saat kullandım, fanlar da dahil olmak üzere hiçbir kusuru (oldukça sessiz çalışıyor dileyene yük altında video paylaşabilirim) bulunmamaktadır. Yalnızca kasanın üstündeki mıknatıslı mesh toz filtresi temizleme esnasında biraz yamuldu, internet üzerinden 100-200tlye bu filtreyi yeniden alabilirsiniz ancak şu anda kullanıma engel oluşturmuyor, sadece fan olmayan ufak bir bölümü açıkta.

Yalnızca İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.