Şimdi Ara

ıd te(_) oılanlar banlanıomus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ıd de _ olanlar banlanıo teker teker beramusta 64 lwl carım gettı ne ıstıolar anlamadımkı buna bı care bulmak lazım

• la yok öle bişey id de türkçe karakter olan ban yiyor.(_) olan ban yerse oyunda adam kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mennon

beyler ıd de _ olanlar banlanıo teker teker beramusta 64 lwl carım gettı ne ıstıolar anlamadımkı buna bı care bulmak lazım

bnim char banlanmadı

bence bunun çözümü id sinde _ ve türkçe karakterler olanlara satılıp trade edilemeyen bi Name Change Scroll verilsin 10 gün içinde değiştirmeyen banlansın

• id de ö ç ş ü ' ^ £ ½ gibi olanlar ban yedi diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

quote:

beyler ıd de _ olanlar banlanıo teker teker beramusta 64 lwl carım gettı ne ıstıolar anlamadımkı buna bı care bulmak lazım

bnim char banlanmadı

bence bunun çözümü id sinde _ ve türkçe karakterler olanlara satılıp trade edilemeyen bi Name Change Scroll verilsin 10 gün içinde değiştirmeyen banlansın

change name scroll id değiştirmez nick değiştirir. nickinde isteidğin karakteri kullan istrersen japonca kullan aama id de kullanmıcan üye adında yani.

• mesala benim İD

warriorwithin ban mı yedim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

quote:

quote:

bnim char banlanmadı

change name scroll id değiştirmez nick değiştirir. nickinde isteidğin karakteri kullan istrersen japonca kullan aama id de kullanmıcan üye adında yani.

pardon o zaman ben oyun içindeki id lerle ilgili sandım da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarrioRWithiN

mesala benim İD

ya abi sormana ne gerek var senin id de hiç varmı sadece türkçede olan harf ya da sembol allah allaaahh
  • quote:

quote:

mesala benim İD

ya abi sormana ne gerek var senin id de hiç varmı sadece türkçede olan harf ya da sembol allah allaaahh

+145364657 adam türkçe karakterleri şaşırdı galiba:D

• iide ne alaka türkçe karakter kullanınca neden banlansın ki adamlar ..wallahi bi alaka kuramadım
  • quote:

sallama lan i.ne

• küfür olmasına rağmen ancientkillere katılıyorum _ türkçe karakter değil..
  • quote:

ismin neydi ?? bnimde _ war ama banlanmadı bi adamım wardı ' ice_ ' bunu banladılar sanırım lwl:0 class:unkwon class mı ne yazıodu ama sonra açıldı eziq di ztn

• quote:

mesala benim İD

o olay deil ç,ş,ü fln olanlar çoğunlukla banlandı bide id sin başta çıkan yerde olanlar banlandı çünkü dupe olayı tamamen id de.

• user name' inde alfanumerik karakter dışında karakter kullananlar(0-9,a-z dışında) patch gelene kadar oyuna giremeyecekler, bu geçici bir durum.. oyunun forumunda koladminler yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 4 Mart 2006; 16:01:11 >
  • öyle şey mi olur kardeşim (_) bu olanar ban yiyiosa herkezde var hemen hemen bendede var bendemi yicem saçmalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

user name' inde alfanumerik karakter dışında karakter kullananlar(0-9,a-z dışında) patch gelene kadar oyuna giremeyecekler, bu geçici bir durum.. oyunun forumunda koladminler yazmış.

sağol dostum açıklık getirdin zaten isim yüzünden banlanma çok salakça bişi olurdu ayrıca konuyu açan salladığı belli.64 LvL charı olduğu da bence sallama
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

id de ö ç ş ü ' ^ £ ½ gibi olanlar ban yedi diye biliyorum

bende
  • yaw gidin işinize sizde ne deseler inanıyorsunuz biraz çalıştırın kafayı Knight Empire artık dünyanın en büyük online oyunlarının en üstünde ve oyunundan sizin dediginiz gibi sudan sebeblerle banlayamazlar hatta ve hatta gm banladan önce sizi uyarıyor bile
  • yav ne banlanması beee gm dediki id si abidik gubidik olanlar belii bir süre login olamayacaktır yani oyuna giremeyeceklerdir dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.