bunun neden kaynaklindini ve nasil duzeltmem gerektini bilen varmi?
aynısı bendede oluyordu ben şöyle düzelttim
kısayola tıklayınca launcher de optionsa gir Sound kapalıysa aç açıksa kapa düzeliyor
quote:
Orjinalden alıntı: Dli
aynısı bendede oluyordu ben şöyle düzelttim
kısayola tıklayınca launcher de optionsa gir Sound kapalıysa aç açıksa kapa düzeliyor
NE ALAKA O PROBLEM EKRAN KARTI İLE İLGİ EKRAN KARTININ GUNCEL SURUCUSUNU İNDİRİN HATA DUZELİR
istersen movie koyayım buraya bilmediğimiz şeyi buraya yazmıyacak kadar bilgimiz var heralde ?
arkadaşın internet cafesinde bu sorun vardı bu şekilde düzelttik ....
Düne Kadar Bendede Aynı Hata Çıkıyordu.Sorun Ekran Kartı Driver'ından Kaynaklanıyor.Acilen Güncelleyin Düzelir, Şahsen Ben Güncelledim Artık Rahat Rahat Oynuyorum...
Bu arada sırada olur ve bir ekran kartı problemidir (ses aça kapayla ne alkası var ise ) bu bir kaç defa geldikten sonra tekrar dene oyuna girerse ekran kartını çıkardığı bir sorundan dolayı gelir ve her zaman gelmez.Eğer her zaman gelmeye başlamışsa ekran kartı sürücülerini uplamayı dene.
bu herkese olur... ve ekran kartı problemidir arada atar öyle aldırmayın!!!
bendede aynı sorun war, ve örneğin dhde kapıdan cıkınca felan arada bir pc donuyor yavaş yavaş oyundan atıyor maus simgesi gidiyor ve o yazı geliy :( nepcen bendemı yapım araadım bulaamadım :D
GeForce FX 5500 var :S
valla bende sadece oyuna girerken cikio baska cikmiyor:D
drvier guncellemeside yapamadim nese :D
idare etcez artik:D
Güncelleme hikayesi oyunun sitesinde yazıyo ama inanmayın. Bende 256mb 6600 GT var güncelleme yaptığım halde attı. Oyun o sırada çok meşgul oluyor o yüzden dc oluyosunuz. Adamlar da bulmuşlar işin kolayını b..u bize atıyorlar. Dikkat edin lagsız zamanlarda (genelde gece 2 den sonra) böle bi hata çıkmaz. Sorunu çözmek için modeminizi kapatıp tekrar açın girersiniz oyuna (IP sıfırlıyorsunuz(Static se IP niz bir 15 dakka beklemeniz lazım)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme