Selamlar. Mart ayında İtalya seyahatim olmuştu 1 haftalık. Vizem 20 günü kapsayan tek girişlik çıkmıştı. Öncesinde Yunanistan vizem de var. Şimdi mayıs ayında tekrar İtalya girişiyle vize başvurusu yapmak istiyorum. 3. olacağı için 6 ay multi beklentim var umarım ters tepmez. İtalya Bursa idata için başvuru en erken ne zaman açılır bilgisi olan var mı? |
iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (509. sayfa)
-
-
Son 1 yılda 2 kez almanya turistik vizesi almıştım. İlk 3 ay multi 2.si 8 gün tek giriş. 10 gün önce italyaya başvurdum, 1 yıl multi vermişler bugün aldım pasaportu. (Ankara)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 hafta önce başvurdum bekliyorum.
Bursa İdata İtalya.
Bundan önceki son 2 vizem de İtalya 6 ay.
Abd vizesi de mevcut.
2023 Almanya vizesi mevcut. 6 ay
Bakalım ne dönüş olacak, bekliyoruz 2 hafta oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 30 Aralık 2024; 18:24:16 >
idata ödeme sistemi aşamasına gelip sayfada hata verip duruyor. Ne saçma sapan sistemleri var, o kadar para kazanıyorlar, şu sistemi düzeltmek için yatırım yapmıyorlar
-
Boş randevu olmadığı için hata veriyor.
-
Büyük bir olasılıkla size Almanya için 1 yıllık vize çıkacaktır. Bana daha önce sırasıyla 3 ay, 6 ay, 1 yıl ve en son 2 yıllık vize verdiler. Bu nedenle sizin de benzer bir süreçten geçeceğinizi düşünüyorum.
Ben Almanya dan 2023’de 2 kez 6 ay, 2023 sonu İtalya 6 ay 2024 de bir kez İtalya 6 ay aldım.
2 hafta önce yine İtalya dan başvurdum.
Umarım İtalya 1 yıl verir bu sefer.
Yok o aşamaları geçiyoruz, randevu günü çıkıyor saat falan seçiyoruz, en son mail ve sms doğrulama kodu sonrası ödeme sistemine yönlendiriyor, orada sistem hata veriyor. Birçok kişi benzer sorunu yaşamış
-
O aşamaları geçmenin önemi yok. Randevu kalmadığı zaman o hata oluşuyor.
-
İtalya için seyahat tarihiniz neydi?
9 mart
İData İtalya sohbet grubu vize başvuruları hakkında bilgi paylaşımı, seviyeli sohbet ve yardımlaşma içerir. 👍
📋 Randevu Kontrol Parametreleri
• İstanbul Ofis - Altunizade
• İstanbul Ofis - Gayrettepe
• Bursa Ofis
• Ankara Ofis
• İzmir Ofis
• Adana Ofis
• Trabzon Ofis
• Antalya Ofis
• Gaziantep Ofis
Bu ofisler;
Gidiş Amacı: Turistik + (Gayrettepe Ofis ve Ankara Ofis için Eğitim)
Hizmet Türü: STANDART
Kişi Sayısı: 1 den 4 e kadar.
olacak şekilde her dakika kontrol ediliyor.
📢 iData Ofisleri Randevu Bilgilendirme Kanalları
• İstanbul Ofis - Altunizade
• İstanbul Ofis - Gayrettepe
• Bursa Ofis
• Antalya Ofis
• Ankara Ofis
• Adana Ofis
• İzmir Ofis
• Gaziantep Ofis
• Trabzon Ofis
💬 Sohbet Grubları:
• iData İtalya
Öneri ve tavsiyeleriniz için
@azafrak ile iletişime geçebilirsiniz.
Bir durum mu bildirmek istiyorsunuz? Grup içerisinde @admin yazarak yetkili kişilere haber vermiş olursunuz.
NOT: Botu kullanmak için herhangi ek bir şey yapmanıza gerek yok. İlgili kanallara katılmanız yeterlidir. Program yukarıdaki kriterlere uyan randevu bulduğunda ilgili kanala bildirim gönderecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 11 Ocak 2025; 11:4:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Elinize sağlık. Bursa için abone olduk hemen bildirimleri bekliyoruz :)
-
Umarım sorunsuz şekilde çalışır her şey. Randevular açılır sizlerde hızlıca randevunuzu alabilirsiniz 🙏
Almanya için 21 Kasımda teslim ettik pasaportları Ankarada, hala haber yok. 1.5 ay pasaportumuza el koydular resmen, böyle rezil bir süreç olamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bursa'dan Aralık ayında İtalya için başvurup vize sonucu gelen var mı?
-
Ben de Aralık ayında iData sitesinden Almanya turist vizesi için randevu talep ettim. Hala atama bekliyor diyor. Biri beni bilgilendirebilir mi, mail falan mı düşecek randevu açıldığında…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sana email gelecek, maildeki linke tıklayarak randevu tarihini ve saatini kesinleştirceksin. Email gelmesi uzun sürüyor. 1 ay olabilir, 2 ay olabilir.
-
Merhaba, Ekim başında oluşturulan randevu talebine hala geri dönüş yapılmadı. Oradan hesap edebilirsiniz 🤷🏻♂️
Ben 10 ayda basvuru yaptim vize için eskiden hemen verirlerdi bir sürü ülke vizem var amerika ve bir cok farkli ülke hatta 2 tane shengen vizesi var günleri gecmiş normalmi bu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X