Şimdi Ara

Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
5.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

THH kararını tanımama gibi bir hakları yok. İcra mahkemesine gidip elinizdeki kararla ilamlı icra takibi başlatın. Elinizdeki karar ilamdır yani mahkeme kararı yerine geçer. İcra mahkemesi almanız gereken tutarı satıcıdan tahsil edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar Gelbura.com firması yani Macrosis Bilişim Teknolojileri İç ve Dış Ticaret A.Ş. hak hukuk tanımıyor.

Kafalarına göre sipariş iptali yapıyorlar. Zaten üslupları çok kötü. Parayı aldık bizden çıktı zihniyetiyle ticaret yapmaktalar.

Kendilerini kanundan üstün görüyorlar. THH (Tüketici Hakem Heyeti) kararına uymuyorlar.

THH Kararını atınca git dava aç öyle al diyorlar.

Yıpratma amaçlı karşı dava açıyorlar.

Eklere mail kopyasını ve müşteriyi mahkemelerde aylarca süründürdükleri UYAP davalarını koyuyorum.

Avukat vs. hukuk işlerinden anlayan yakınınız yoksa eğer bayağı bir uğraştırır sizi bu firma.

Bilginiz olsun.

240 TL alacaklıyken 4.600 TL borçlu çıktık. Müşterilere geri dava açıyorlar.

Yarın öbürgün bunlarla ters düşerseniz avukatlık masrafları için ek bütçe ayırın.

Siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirmek için başıma gelen bu vahim olayı sizinle paylaştım.

Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 8 Ekim 2023; 12:35:9 >

• Sam_Mobile kullanıcısına yanıt

Corsa SP ler salondan duyuluyor hocam sesssizlik anlayışınıza hayran kaldım.

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlamak önemli meziyet tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zorunamı gitti cevabım hayırdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 30 Eylül 2023; 23:29:58 >
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt

Ne yaptınız SP leri direk psu ya falan mı bağladınız? Standart bir model ama asla o kadar sesli değil. Ben masamda gece yarısı dikkat kesilmedikçe duyamıyorum...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.