Şimdi Ara

Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
5.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SE-224-XT bu ürünün indirimsiz fiyatı 729 tl mi? Yapılan %37 indirime inanalım mı?

• Td 500 kasam var 3 adet önde bir adet de arkada egzoz fanı var. Üst tarafa 3 adet 12 lik fan düşünüyorum sizce gerek var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar indirim yapmayın isterseniz?

örnek

https://www.gelbura.com/urun/msi-mag-x570s-tomahawk-max-wifi-am4-ddr4-5100-mhz-oc-2x-m-2-usb-3-2-1x2-5g-lan-intel-wifi-6-hdmi-rgb-atx

Piyasa fiyatı 800 tl daha düşük

Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLER
    Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLERakakce.com
    MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-x570s-tomahawk-max-wi-fi-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,1410295196.html

• Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLER
    Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLERgelbura.com
    ID-COOLING SE-224-XT Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu

bu sogutucuyu cohannam hocam tavsiyesiyle almıstım 350 bandındaydı bi kac ay önce f/p oranı iyi güzel soğutucu.

• Kampanyadan yararlandım aldım süperr çokk memnunum Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLER 

• 10 gündür uyuyan konuyu 0 mesajlı hesabın hortlatması.

Bari ana hesabınızdan yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap vermediğiniz için teşekkürler Idcooling Ürünlerinde %50 ye varan İNDİRİMLER 

• ozuvera O kullanıcısına yanıt

Malum yaz geliyor :)))

• Herkese merhaba iyi forumlar
    İdcooling ürünlerinde %50 ye varan inidirim kampanyamız devam ediyor.
  • Beyaz setup için 3 adet XF-12025 beyaz fan sipariş verdim, fiyatı şu haliyle baya iyi

• iyi günlerde kullanmanızı dileriz
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

Adam sadece id cooling ürünlerinde yazmış.

Diğer firmalarda da aynı hareketleri görüyoruz, indirim diyor ama piyasadan daha pahalıya fiyat.

Normal yani.

• Yani ID-Cooling'in 22x serisi fanları Gamers Nexus'u fala da şaşırtmış muazzam f/p ürünleriydi de ben indirimlerde indirim göremedim pek.

• Ürünlerin kulağına ''indirim'' diye seslenilmiş sadece öyle bir indirim.

• İdcooling ürünleri fiyat performans olarak benim diyen çoğu rakibini tokatlar çok net. fiyatlar gayet iyi günümüzdeki koşullar ve dolar kuru göz önüne alınınca

• Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz
  • Id cooling ürünleri ses açısından cidden kaliteli, 240mm sıvı soğutucu almıştım kulağımı dayasam da pompa sesi duyamıyorum. Ayrıca ARGB fanlarında da göbek tıkırtısı gibi ince sesler yok. Performansı da en az Corsair SP120 ler kadar iyi. Açıkçası baya memnun kaldım ancak indirim sona ermiş. Devam ederse yeni kasama yeni fanlar ekleyip sıvı soğutucuyu büyüteceğim.

• firma kafasına göre sipariş iptal ediyor. buradan alışveriş yapacak arkadaşların bilgisine.

• Değerli forum kullanıcıları

Müşterilerimize 1TL olarak dağıtımını yaptığımız Lga 1700 kitleri (müşterilerimizin mağdur olmaması için) sitemiz üzerinden 130 adet sipariş geçmeye çalışan insanlar var bu tarz şark kurnazlığı yapanlara izin vermiyorz doğal olarak. İhtiyaç sahipleri 1 TL üzerinden Lga 1700 kitlerini temin edebilecekler. İyi forumlar dileriz
  • THH kararlarını tanımıyorlar. Bilginiz olsun. Firmayı tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.