Şimdi Ara

İddaa Ediyorum.. Prandelli bize çağ atlatacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Suan ne basarili ne basarisiz olur diyebilirsiniz. Bir kac mac oynatsin daha sonra fikir edinirsiniz.

Yahu hocam bırak bir maçı, bir insanı eleştirebilmek için en az 1 sezon geçmesi gerekir. Mancini gitsin diyenleri bile gittikten sonra "HALBUKİ İYİYDİ NİYE GİTTİ Kİ" modunda gördük bu forumda. Lanet olsun bu uefa'dan sonra galatasaraylı olan güruha.
  • prandelli bence de mevcutlar içinde en iyi tercihlerden biriydi.. ancak hemen uçmamak lazım.. sonuçta ilk kez yurt dışınaçıkan ve ilk kez türk kültürü le karşılaşan biri.. bizim yerli oyuncuları gözünü korkutmadan, sert olmadan disipline etmek zor.. prandelli manciniye göre daha fazla sert olma potansiyeline sahip bence de.... kesinlikle manciniden çok daha doğru tercih.... ama yine de türk oyuncusu ile düzgün iletişim kurup kuramayacağı , disipline edip edemeyeceği ile ilgili soru işaretleri var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: None342

@asparuh

sen önce bir iddaa değil iddia diye yazıldığını öğren. kupon mu yapıyosun hayırdır?

daha nasıl yazıldığını bilmessin kelimenin sen kim iddia etmek kim...

senli benli konuşmak ne haddine.. asker arkadaşım mısın?

önce üslubunu düzelt sonra ben kelimemi düzeltirim.. uyarana bak ya.. özrü kabahatinden beter

hadi canım hadi

resmen iddaa yazmış ya

adam sanki mbs3 mbs4 kupon yapıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

@asparuh

sen önce bir iddaa değil iddia diye yazıldığını öğren. kupon mu yapıyosun hayırdır?

daha nasıl yazıldığını bilmessin kelimenin sen kim iddia etmek kim...

senli benli konuşmak ne haddine.. asker arkadaşım mısın?

önce üslubunu düzelt sonra ben kelimemi düzeltirim.. uyarana bak ya.. özrü kabahatinden beter

hadi canım hadi

resmen iddaa yazmış ya

adam sanki mbs3 mbs4 kupon yapıyo

üye profili kapalı

mesaj sayısı 10

ismi none342.. sanki robot adı gibi..

acaba hangi trollüğün yüzünden asıl hesabın ban yedi ki buraya gelip yine trollüğe başladın..

Trollüğü meslek edinenler diye bir başlık açsana..

Senin gibi yüzlercesi var..

• bu adam bende pozitif hisler uyandırıyor. inşallah başarılı olacak.
  • Prandelli hızlı çıktı.. Kadroya 8-9 kişiyi almayarak bence süper bir giriş yaptı.. Böyle İşler Cesaret İster..
  • Amma abarttınız adamın ne başarısı var ya begenmedıgınız Mancini on kat başarılıydı karizmatikti beyfendiydi, ilk maç yenilsin forumda açılacak konu:Kim bu Prandelli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Amma abarttınız adamın ne başarısı var ya begenmedıgınız Mancini on kat başarılıydı karizmatikti beyfendiydi, ilk maç yenilsin forumda açılacak konu:Kim bu Prandelli?

Seni neden gerdi?Biz onu anlamadık...
  • Kaçıncı çağa atlıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

quote:

Amma abarttınız adamın ne başarısı var ya begenmedıgınız Mancini on kat başarılıydı karizmatikti beyfendiydi, ilk maç yenilsin forumda açılacak konu:Kim bu Prandelli?

Germe falan değil de, futbolu bilmiyor gibi konuşuyorsunuz sinirime gidiyor.Kahvedeki 65 yaşında dedeler gibi tabiri caizse, mantıklı yorumlar görmek istiyoruz forumda ama yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

quote:

Germe falan değil de, futbolu bilmiyor gibi konuşuyorsunuz sinirime gidiyor.Kahvedeki 65 yaşında dedeler gibi tabiri caizse, mantıklı yorumlar görmek istiyoruz forumda ama yok

Sizin kafa yapınıza göre sizden olmayan herkes yanlış,bir tek siz doğrusunuzdur.
    Bu kadar insan bir konu da hemfikir olup sen bu fikire katılmıyorsun diye buradakiler futbolu bilmiyor anlamına mı geliyor.
    Derwall ve Prandelli'nin verilerle kariyer geçmişleri benzer olmasına karşın,Derwall'in yaptığı devrimler ortadayken bir taraftarın Prandelli için bu kadar heyecanlaması normal bir durum değil midir?Öte yandan senin burada böyle ithamlarda bulunma hakkın nedir?

Sinirlenmişsin ve mantıklı yorumlar görmek istiyormuşsun.Fakat öncelikle mantıklı yorumdan dem vurman için sizin taraftan birkaç kişiyi bu bölümden soyutlaman gerekli.
    Nemesis gibi her defasında beyinin feryat sınırlarını zorlayan "Webo>Drogba, ya da "" mesajlar yazan bunun haricinde ismini vermediğim kendi kulübünün mali durumlarına hiçbir zaman değinmeden Hakan Hanoğlun'dan duyduğu eklemeli haberleri okuyup gaza gelerek "Gs batacak,Avrupa'dan elenecekler,FFP nedeniyle 10 tane çöp aldılar zaaaa " diyen kişilik problemi olan üç renktaşınızı ve her fırsatta sadece buraları karıştırmak için gelen Asosyal,hayatı boyunca bir kız arkadaşı olmamış(konu dışında kendisi yazmıştır) yine ismini paylaşmayacağım bir renktaşınızı çektiğiniz takdirde buralarda mantık dahilinde ki yorumlarda gözle görülür bir artış olacaktır.

Ben 2010 yılında bu foruma kayıt olmuştum.Nedeni hatırlamıyorum.Fakat yorum yazmam gerekmişti.
    Yaklaşık 11-12 ay önce ilk taraftar bölümüne ise Yabancı Sınırlamasına karşı imza toplamak için girmiştim ve o zamandan beri foruma yazıyorum.İlk yazdığımda ise bu forumdan beklentim seviyeli,hoşgörü ve etik değerler içerisinde tartışma yapmaktı.Fakat ne yazık ki burada ne seviye dahilinde bir tartışma ortamı var ne de seviyeyi düşüren kişilere verebilecek bir ceza sistemi.Buradaki ceza sistemi mevcut TFF ve T.C Anayasa Mahkemelerinden hallice.

Bu forumda "Sanki Bana Pele,JessieJ,Rai-Gy(isim hatalı olabilir)Hashus ve daha aklıma gelmeyen birçok kültürlü insanın yorumlarını okuma fırsatı buldum.Böyle bir ortamda böyle kişilerin yorumlarını okumak her zaman bana haz verdi.Ancak bunca geçirdiğim vakite üzülerek belirtiyorum ki yaklaşık bir senelik emeğin ardından bundan sonra çok mecbur kalmadıkça ve transfer konuları dışında hiçbir şekilde yazmayacağım.Çünkü bu kadar tahrik içerikli yorumlara bu mübarek Ramazan Ayı'nda kafa yormaya ve gırtlak patlatmaya değmiyor.

Belki bölümdeki birçok arkadaşla muhabbet etme fırsatım olmadı.İsteyerek/istemeyerek kalbini kırdıdğım arkadaşlar varsa hakkını helal etsin.Herkes kendine iyi baksın...

Son olarak yine doğruları söyleyip tepkimizi dile getirdik.Bakalım yönetim bu sefer kaç gün ceza verecek?

• Bir galatasaraylı olarak söylüyorum ''Prandelli son yüzyılın hatası !)
  • quote:

Galatasaraylıyım ama prandelli yenilince açılacak konu kısmına tamamen katılıyorum

• Mancını den kötü olamayacağı için sorun olmaz ki balotelli ile anlaşmış bir hoca ben 2. Lucescu etkisi yaratabilir diye düsünüyorum

• son zamanlarda çok hoca değiştiriyoruz ama hocaların istediği oyuncuları da alamıyoruz. İki üç oyuncu geliyor ama bir tanesi sağlam diğerleri rotasyon misali oluyor.

Prandelli'nin istediği topçuları almazsak o da gidecek. Galatasaray'da efsane kadrodan sonra hiç kadro bütünlüğü yakalyamadık. Bunda para meselesinin yeri de büyük.

Kulüp topçuların parasını zamanında vermiyor daha. Hem kulübün aldığı topçuların büyük bir çoğunluğunda sakatlıklar çıkyor, kaç tane defans oyuncumuz çürük çıktı geçmişte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

dostum ben bir kere bile Ersun şunu yaptı, aykut şunu yaptı demedim, kıyaslamaya girmedim, GS için konuştum, daha iyi daha garantör bir hoca alınabilirdi dedim, prandelli bana göre tamamen yanlış bir tercih.

Herkes alışmış fanatik yorumlara ben ne Feneri kattım ne başka bir şeyi, sadece Prandelli GS'de, onun için yorum yaptım, benim yorumumu ne GS yönetimi okuyor, ne prandelli,okusa da ulan buğra böyle diyor yanlış yaptık diyecek hali olmadığını herkes biliyor, sadece fikrimi paylaştım, hata etmişim.

Biz Aziz Yıldırım'a, Biz Ali Şen'e o kadar destek olduysak bizim gibi olduğunu düşündüğümüzden dolayıdır. Aziz Yıldırımda bizim gibi fanatik, Ali Şen'de bizim gibi fanatik. Bende başkan olsam onlar gibi yapardım, onlarda öyle yapıyor. Galatasaray bu konuda dediğin gibi farklıdır, Başbakanın dediği gibi biraz Monşerlik olayı var Galatasaray'da.

Aziz Yıldırım başkan olduğunda ne stad vardı, ne tesisler vardı hiç bir şey yoktu. Aziz Yıldırım bu potansiyeli kullandı, tesisleşme stad reklam isim vb. konularda Türkiye'de öncü oldu ve Türkiye'de ki tesisleşme ve kaliteleşmesinde ki en büyük isimlerden biridir. Kim inkar ediyorsa bunu gerizekalıdır. Bana göre de çok yanlışları var hatta gitmesini de istiyorum ama Fenerbahçeye kattığı şeylerde azınsamaz.

Neyse konu sapmasın ilerleyen zamanlarda iyi ya da kötü ne olursa olsun konuyu ben uplayacağım.

takipteki bu konuyu unutmuşum, bir hort iyi gider, ne demişim vakti zamanında ;

Neyse konu sapmasın ilerleyen zamanlarda iyi ya da kötü ne olursa olsun konuyu ben uplayacağım.

Birde troller çıldırmış moduna girmiyor musunuz, yemin ediyorum çenem ağrıyor gülmekten

inşallah anderlechti elersiniz de uefa için şansınız olur, art niyetim olsaydı o maçtan sonra uplardım konuyu

• (ATLATAMADI)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağ 10 haftada atlatılmaz.

• Birazda futbolcuları eleştirmek lazm neyse 4 4 2 oynatırsa anlaşılcak herşey
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.