Şimdi Ara

İddaa Ediyorum.. Prandelli bize çağ atlatacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kral Julien

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Güldüm

Hocam ciddi ciddi soruyorum. Para mi kazaniyorsun sen bu isten ? Bu senin icin bir is mi ? Evine ekmek mi goturuyorsun ? Cunku universitede egitimini almis ve profesyonel olarak trolluk yapiyora benziyorsun.

Cevabını bekliyoruz Şahin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben bir kere bile Ersun şunu yaptı, aykut şunu yaptı demedim, kıyaslamaya girmedim, GS için konuştum, daha iyi daha garantör bir hoca alınabilirdi dedim, prandelli bana göre tamamen yanlış bir tercih.

Herkes alışmış fanatik yorumlara ben ne Feneri kattım ne başka bir şeyi, sadece Prandelli GS'de, onun için yorum yaptım, benim yorumumu ne GS yönetimi okuyor, ne prandelli,okusa da ulan buğra böyle diyor yanlış yaptık diyecek hali olmadığını herkes biliyor, sadece fikrimi paylaştım, hata etmişim.

Biz Aziz Yıldırım'a, Biz Ali Şen'e o kadar destek olduysak bizim gibi olduğunu düşündüğümüzden dolayıdır. Aziz Yıldırımda bizim gibi fanatik, Ali Şen'de bizim gibi fanatik. Bende başkan olsam onlar gibi yapardım, onlarda öyle yapıyor. Galatasaray bu konuda dediğin gibi farklıdır, Başbakanın dediği gibi biraz Monşerlik olayı var Galatasaray'da.

Aziz Yıldırım başkan olduğunda ne stad vardı, ne tesisler vardı hiç bir şey yoktu. Aziz Yıldırım bu potansiyeli kullandı, tesisleşme stad reklam isim vb. konularda Türkiye'de öncü oldu ve Türkiye'de ki tesisleşme ve kaliteleşmesinde ki en büyük isimlerden biridir. Kim inkar ediyorsa bunu gerizekalıdır. Bana göre de çok yanlışları var hatta gitmesini de istiyorum ama Fenerbahçeye kattığı şeylerde azınsamaz.

Neyse konu sapmasın ilerleyen zamanlarda iyi ya da kötü ne olursa olsun konuyu ben uplayacağım.

• He Ersun he Aziz ...
  • Bugraloji kullanıcısına yanıt
    Sence kim alınabilirdi? Birkaç tane Prandelli'den daha iyi olacağını düşündüğün isimleri söyler misin? @Bugraloji

• quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Orijinalden alıntı: Kral Julien

quote:

Güldüm

Hocam ciddi ciddi soruyorum. Para mi kazaniyorsun sen bu isten ? Bu senin icin bir is mi ? Evine ekmek mi goturuyorsun ? Cunku universitede egitimini almis ve profesyonel olarak trolluk yapiyora benziyorsun.

Cevabını bekliyoruz Şahin.

Adminlerin de eli kolu bağlanmış durumda.Arkadaş alenen forum kurallarını çiğnemiyor ama azar azar yığınla trolluk yapıyor.Bankadan bir dert banlamasan bir dert:) Fakat şahin denilen elemana bölüm yasağı getirsinler bir zahmet,sıktı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Sence kim alınabilirdi? Birkaç tane Prandelli'den daha iyi olacağını düşündüğün isimleri söyler misin? @Bugraloji

Tamam la ; prandelli süper on numara king CL'yi alacaksınız bravo devam

Ben genel olarak Türk takımlarına Akdeniz ülkesinden gelen yabancıların yönetiminde başarısız olduğuna inanmaktayım. Kültürel olaylardan ötürü, tarihten ötürü. Tamamen kişisel düşüncem.

Bana göre Galatasaray'a Michael Laudrup cuk diye otururdu, hemde ne cuk tam cuk Hollanda dan Almanyadan İsveç Danimarka Norveç, Belçika, bu ülkelerden tanınmış garanti bir adamı alabilirdi Prandellinin yerine. Bu ülke vatandaşlarının kültürü, hayata bakışları, disiplinleri, her açıdan bizi tam tamamlayan bölgeler. Başarıda bunlar sayesinde oluyor, adamlar işini yapıyor, kaprisleri yok, acıma yok, disiplin çok

Kendi fikirlerim bu yöndedir, aksini iddia eden varsa da en erken ekim-kasım aylarında, en geç sezon sonu uplarım konuyu, hata ettim ya da noldu læ diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

en başarılı dediğin parma döneminde bile ersunun çalıştırdığı gençlere içerde dışarda yenilmiş bir TD.

Ben burada kötülemek, sırf gs olduğu için kötülemek için yazmıyorum. Fikirlerimi belirtiyorum ortalığı geren şahıslar sizlersiniz. Zaman geçicek, tam tersi olduğunda uplarsın geçersin dalganı, ama direkt saldırı modunda logoyu gördüğü an saldırı moduna giriyorsunuz. Bu yazıyı GS logolu biri yazsaydı herkes bravo diyip devamını getirecekti ki adım gibi eminim O yüzden senin kafadaki gs taraftarlarının beni bloklaması nasıl zoruma gidiyor anlatamam.

Ayrıca forumlar için fazla zamanım yok deyip de neyin artisliğini yapıyorsun ? Hayatında ilk defamı internetle tanıştın? Oyunlardan kaldır kafanı ya da face'den söyleyim o zaman. Bir kişinin fazla mesajı var ise hemen bir boklama yöntemine gidip kendinizi yüceltmiyor musunuz ona da hasta oluyorum

Yanalin basarilarini saymani bekliyorum. Parma yedekleriyle oynadiği bir macin sonucu hic bir seyi göstermez. İtalyan takimlari ligi daha cok düsünür, Avrupa Ligini pek umursamaz. Bu sene Juventus final kendi evlerinde diye istedi. Gecen senelerde Palermoyla oynamistiniz. Bilmem hatirlarmisin, adamlar yedeklerle oynamisti. Lige odaklanmak istiyorlardi.

Adam garanti adamdan bahsediyor, bahsettiği isimde Laudrup.

Neyse fazla uzatmanin anlami yok. Bloklusun artik.

• Bugraloji kullanıcısına yanıt
    Yönetimin derdi garantör bir hoca değil, yönetimin derdi bir şeyler ortaya koyabilmek.

Aziz Yıldırım geldi mesela, tesisleşme anlamında evet çok güzel, amatör sporlarda da çok iyi yatırımlar yapıldı falan ama futbol olarak takımı seviye atlatabildi mi? Sürekli başarı sunabildi mi? Kaç senedir başkan bilmiyorum ama Avrupa'da ne başarısı var? Bir ŞL Çeyrek finali, bir tane UEFA Yarı finali. Bunlar sizi küçümsemek için kullandığım cümleler değil. Türkiye'deki başarı herhalde sizi de tatmin etmiyordur, zaten şampiyon olursun; ancak bu kadar istikrarlı bir yönetim ile neden bir arpa boyu yol alınamadı Avrupa'da?

Bizim yönetim de gidecek belli ki, Aysal kendisi de söylüyor bunu. Gitmeden önce bir sistem oturtalım, peşimizden gelen bunu yapsın. Ancak Türkiye'nin her alanında olduğu gibi spor alanında da, yeni gelen yönetim önceki yönetimin yaptıklarını yıkarak işe başlar. Üstüne koymaz hiçbir zaman.

Başka bir hoca diyorsun mesela. Piyasada kim vardı? Gelen herhangi bir hoca hep kötü olacaktı. Luce hariç. O da zaten gelmedi.

Ayrıca maddi anlamda kulübün sıkıntıları var, Mancini'nin ayrılma sebebi de bu. Yönetim hedefleri küçülttü. Transfer bütçesi ayıramadı. Mancini'nin ayrılırken yaptığı açıklamalarda bu apaçık ortada. Prandelli kariyeri boyunca mütevazi takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştı. Fiorentina'da zirve yaptı, o da zaten Milli Takım antrenörlüğüne götürdü.

• quote:

Güldüm

Bir sigara da çektin mi ağlanacak haline?
  • Ülkemize bir yabancı geldiğinde krallar gibi karşılanmasına alıştık artık, sonra tabii bizden bir fazlaları olmadığını anladığımızda söve söve gönderiyoruz. Her zamanki şeyler.

Yorumuma gelirsek, Prandelli Mancini'ye göre Türkiye şartlarına daha uygun bir hoca. Tabii Fatih Terim gibi bir efsane varken başka antrenörlerle vakit kaybetmek çok saçma, o ayrı konu.
  • Kudurmuş troller gelmiş gene.
  • iddia *
  • Ligin ilk yarısı bitmeden atıp tutmayın mancini'yi övüyorduk ilk başta sonra ne halt olduğu meydana çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Tamam la ; prandelli süper on numara king CL'yi alacaksınız bravo devam

Ben genel olarak Türk takımlarına Akdeniz ülkesinden gelen yabancıların yönetiminde başarısız olduğuna inanmaktayım. Kültürel olaylardan ötürü, tarihten ötürü. Tamamen kişisel düşüncem.

Bana göre Galatasaray'a Michael Laudrup cuk diye otururdu, hemde ne cuk tam cuk Hollanda dan Almanyadan İsveç Danimarka Norveç, Belçika, bu ülkelerden tanınmış garanti bir adamı alabilirdi Prandellinin yerine. Bu ülke vatandaşlarının kültürü, hayata bakışları, disiplinleri, her açıdan bizi tam tamamlayan bölgeler. Başarıda bunlar sayesinde oluyor, adamlar işini yapıyor, kaprisleri yok, acıma yok, disiplin çok

Kendi fikirlerim bu yöndedir, aksini iddia eden varsa da en erken ekim-kasım aylarında, en geç sezon sonu uplarım konuyu, hata ettim ya da noldu læ diye

basında çıkanlar gerçek ise aysal löw e teklif götürmüş,turnuva sonu görüşelim demesi üzerine ceasar ile anlaşmış

bence turnuva sonunu bekleyip biraz da paraya kıyıp löwü getirseydi daha iyi idi

gsde alman hocalar hep başarılı olmuştur.

• Beyler bugün Brezilya'yı 7'leyen Almanya'yı 2 sene önce Avrupa şampiyonasında İtalya perişan ederken takımın başında Sinyor Prandelli vardı değil mi
  • Çağ atlatacak dedin de Age of Empires geldi aklıma ne günlerdi beh.
  • İlk Duyduğumda karşıydım Prandelliye özellikle italyan oyununu hiç sevmedim 2014 WC'de. Ancak Ali Ece & Uğur Meleke gibi üstad adamlar bu teknik direktör kral diyor. Bakalım görelim..
  • Kusura bakmayın ama Prandelli Galatasaraya hendek bile atlatamaz.
  • Prandelli bu sene tr de şampyion olsun öpüp başınıza koyun öyle avrupada başarıymış felan hikaye efendim geçiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ligin ilk yarısı bitmeden atıp tutmayın mancini'yi övüyorduk ilk başta sonra ne halt olduğu meydana çıktı.

mancini kendi topuğuna sıktı, geldiği ilk maçlarda oynattığı 4231 de devam etse, burakla drogba yı karşısına çekip rakibe göre ikinizden biri maça yedek başlayacak dese,her maç rezalet oynayan selçuk u kesecek yüreği olsa hala takımın başındaydı
    drogba kafasında bitirdi gs yi bu sefer kalkıp umutu kanat oynatmaya başladı
    kendi etti kendi buldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.