Şimdi Ara

İddaa Ediyorum.. Prandelli bize çağ atlatacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klavuzu Ali Ece olanın düşeceği durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Çağ 10 haftada atlatılmaz.

zaten kimse 10 haftada çağ atlatmasını beklemiyordu ama takımda en ufak ışık bile yok,bu yüzden eleştiriler normal
  • Mancini'ye de sayıp sövüyordunuz adam son haftalara doğru takıma iyi oyun oynattı,kalsaydı şimdi çok başka yerlerde olabilirdik.

Şimdi aynı şeyi Prandelli'ye de yapıyorsunuz balık hafızalı mısınız nesiniz anlamıyorum ki.
  • mancini kalsaydık şimdi şl de gruplardan çıkmıştık. Lig de de herkese 5-6 atıyorduk
  •  İddaa Ediyorum.. Prandelli bize çağ atlatacak

Son kurban da Ali Ece oldu, var mı başka futbol duayeni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı

quote:

Çağ 10 haftada atlatılmaz.

zaten kimse 10 haftada çağ atlatmasını beklemiyordu ama takımda en ufak ışık bile yok,bu yüzden eleştiriler normal

Işık konusu göreceli, ancak ben eleştiri yapmayın tabiki demiyorum. Eleştiri bu işin en önemli kısımlarından. Fakat, "Prandelli işi bilmiyor yeaa, Mancini de Italyandı niye yeniden Italyan geldi, ... " elestiri değildir benim de karşı olduğum nokta burası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eminim öyledir. Biz bu ligi üçüncü bitiririz. Sezon sonu alıntı yapın bu postumu
  • Atladık atladık. Yontma taş devrinden cilalıya atladık.
  • adam kaliteli bir hoca olabilir ama galatasaray ı çalıştırmak için winner hücumcu bir hoca olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

adam kaliteli bir hoca olabilir ama galatasaray ı çalıştırmak için winner hücumcu bir hoca olması lazım

Sizin tabirinizle hiç ışık vermeyen adam son 5 senenin en iyi performansını gösterdi yeterince "winner" değil mi sence ?

• quote:

quote:

adam kaliteli bir hoca olabilir ama galatasaray ı çalıştırmak için winner hücumcu bir hoca olması lazım

Sizin tabirinizle hiç ışık vermeyen adam son 5 senenin en iyi performansını gösterdi yeterince "winner" değil mi sence ?

hocam unutmayınki 8. olduğumuz yıldada ilk 6 hafta son 5 yılın en iyi başlangıcını yapmıştık ..

prandelliyi beğenmeme nedenim çok hücumcu bir mentalitemiz yok bu da gelecek için ümit vermiyor ama şuanki şahsi fikrim ne olursa olsun prandelli sezon sonuna kadar kalsındır
  • quote:

quote:

quote:

hocam unutmayınki 8. olduğumuz yıldada ilk 6 hafta son 5 yılın en iyi başlangıcını yapmıştık ..

prandelliyi beğenmeme nedenim çok hücumcu bir mentalitemiz yok bu da gelecek için ümit vermiyor ama şuanki şahsi fikrim ne olursa olsun prandelli sezon sonuna kadar kalsındır

Senin bazında konuşmuyorum ama Prandelli yeteri kadar hücum yaptırmıyor diye gitsin isteyenlere sorsak büyük çoğunluğu Lucescu'yu geri ister.

Lucescu'nun ilk sene şampiyon yapamadığını, onu kovduğumuzu, zamanında Derwall'in de kovulmak istendiğini unutmamak lazım.

Ben de Prandelli'nin hücum organizasyonlarında yeteri etkiyi yapamadığını düşünüyorum ancak takım içi problemler, ödeme sıkıntıları, video analizlerin istenilmemesi, ve bence en önemlisi bir seri ve hava yakalamamızı engelleyen Dortmund maçları..

Sezon sonuna kadar kalsın zaten büyük resim daha rahat görülecektir.

• Bu arada şunu ekleyeyim, bizim ligde şampiyonlukta hücum oynamak kadar kötü oynadığın maçları kazanmak, son dakika ve duran top golleri de etkilidir. Ben bunları bizim takımda gördüğüm için 3. kez yazıyorum. Şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

• Geriye doğru atlıyoruz ama
  • Adam şl den 4 yediğiniz maçta önemli olan lig zaten diyor hafta sonu gidiyor bidaha 4 yiyor. Bırakın 4 yemeyi yenilmeyi sadece o ettiği cümle bile çağ atlatmaya çapı olmadığının göstergesi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin bazında konuşmuyorum ama Prandelli yeteri kadar hücum yaptırmıyor diye gitsin isteyenlere sorsak büyük çoğunluğu Lucescu'yu geri ister.

Lucescu'nun ilk sene şampiyon yapamadığını, onu kovduğumuzu, zamanında Derwall'in de kovulmak istendiğini unutmamak lazım.

Ben de Prandelli'nin hücum organizasyonlarında yeteri etkiyi yapamadığını düşünüyorum ancak takım içi problemler, ödeme sıkıntıları, video analizlerin istenilmemesi, ve bence en önemlisi bir seri ve hava yakalamamızı engelleyen Dortmund maçları..

Sezon sonuna kadar kalsın zaten büyük resim daha rahat görülecektir.

hocam lucescu çok sıkıcı futbol oynatırdı olayı tamamen yalan o yılları izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki lig maçlarında gelene gidene 3-4 atardık avrupa maçlarındada defansif oynayıp 1-0 kazanırdık o yüzden lucescu ya hücum yapmayan defansif hoca sıfatı yapıştı şuanki galatasarayı bırak ligdeki bi takıma 3 ve üzeri gol atmayı gol pozisyonuna girince seviniyoruz ...

neyse bende şuan için prandelli ye güveniyorum çünkü artık ona yardımcı olabilecek insanlar ali dürüst albayrak gibi

• prandelli tutmadı diye suçlu ali ece mi oldu? adam ne deseydi prandelliyi hiç beğenmiyorum gs de rezi olur mu deseydi? buna verilecek tepkiler ne olurdu? sene başında buradakilerin en az %90 ı türkiyenin en iyi hocası olduğunu 4. yıldızın garanti olduğunu söylemişti ve ali eceyi desteklemişti. siz haksız çıkınca ulan ben de futboldan bi halt anlamıyormuşum dediniz mi? burada prandelli iyi çıkmadı diye Ali ece yi eleştirmek saçmalığın daniskasıdır. komik olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

prandelli tutmadı diye suçlu ali ece mi oldu? adam ne deseydi prandelliyi hiç beğenmiyorum gs de rezi olur mu deseydi? buna verilecek tepkiler ne olurdu? sene başında buradakilerin en az %90 ı türkiyenin en iyi hocası olduğunu 4. yıldızın garanti olduğunu söylemişti ve ali eceyi desteklemişti. siz haksız çıkınca ulan ben de futboldan bi halt anlamıyormuşum dediniz mi? burada prandelli iyi çıkmadı diye Ali ece yi eleştirmek saçmalığın daniskasıdır. komik olmayın.

dimi ; Ali Ece'yi eleştiriyorsun, benim burdaki postlarıma eksi atıyorsun, ya sen dandiksin ya Ali Ece
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.