Şimdi Ara

İddaa Pazartesi Kuponları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 31 Mart 2008 programında oluşturduğunuz kuponlar neler?

benim kuponum :

Altay - Antalyaspor 0 3.00Tuttu Altay takımı bu sezon evinde 2 maç kaybetti.Bu maçlar da evlerinde oynadıkları ilk 3 maçta.Play-Off oynama ihtimalleri düşük ama evinde başka oynayan bir takım.Antalya da deplasmanlarda Kocaeli ve Diyarbakır önünde 2 yenilgi almış.İki takım da zor yeniliyor.Antalya'nın zirve için saldıracağını ama yenemeyeceğini düşünüyorum.

Monaco - Rennes 2 3.20 Tuttu Monaco bu sezon çok da iyi sonuçlar almadı.Şu anda düşme potasının hemen üstündeler.Bu maçta alacakları puan onları rahatlatabilir.Beraberlik Monaco için kötü sonuç olmayacağından kontrollü futbol bekliyorum.Rennes ise UEFA yolunda ilerliyor.Bu maçı kazanırlarsa önemli bir 3 puan olacak.Rennes'in deplasmanlar da iyi oynadığında düşünürsek maçın 2 bitme olasılığı yüksek.Ama Monaco 1 puan kopartabilir.

Rosenborg - Lyn 1 1.40 TuttuRosenborg takımı geçen sezonu 3. sırada bitirdi.Evinde oynadığı maçlarda tek mağlubiyet aldılar ve etkili bir oyun ortaya koydular.Lyn ise orta sıralarda yer alırken deplasmanlarda yokları oynadı.Rosenborg lige iyi başlangıç yapıp rahat kazanacaktır.Günün en banko maçı bana göre..

Ljungskile - Hammarby A 1.60 Tuttu İsveç liginde ilk hafta mücadelelerinden birisi.Ljungskile ligin yeni ekibi.Hammarby ise geçen sezonu 6. sırada tamamladı ama istikrarsız bir görüntü çizdi.İki ekibin kontrollü oynacağını ve mücadelede 3 gol olmayacağını düşünüyorum.

Orebro - Trelleborg A 1.50 Tuttu İsveç liginde başka bir mücadele.İki takımda 1.lige yeni çıktılar.Geçen sene Orebronun iç saha performansı başarılı.Trelleborg ise deplasmanlarda az gol atıp az gol yiyen bir ekip.Orebro aralarında ki maçlarda özellikle de kendi evinde rakibie üstünlük kuruyor.Trelleborgun kapanacağı maçta 3 gol olacağını sanmıyorum.

Osnabürck - Kaiserslautern 0 2.90 Almanya Bundesliga 2 mücadelesi düşme potasını yakından ilgilendiriyor.Osnabürckün alacağı galibiyet onları bir hayli rahatlatacak.Ancak son maçlarında düşüş içerisine girdiler.Kaiserslautern ise Almanyanın önemli ekiplerinden ve bu maçta alacakları mağlubiyet onları bir hayli zora sokacak.2. yarıda kendilerini toparladılar ve bu maçta da puan alacaklardır.02 garanti olsada 0 tercihi ile süpriz arıyorum.

Troyes - Nantes 1 2.25 Artık Fransa 2. Liginde üst lige çıkacak 2 takım büyük ihtimalle belli.Nantes ve Le Havre.Troyes son 2 maçını kaybederek önemli bir yara aldı.Arkalarında Grenoble var.Eğer bu maçta puan kaybı yaşarlarsa haftaya Greneble deplasmanında zorlanacaklardır.Aralarında ki maçlarda rakibine özellikle de kendi sahasında büyük üstünlük kuran Troyes Nantesi yenecektir.Güvendiğim maçlardan

Bu maçların oranı gayet cazip.Ufak bir kupon yaparak heyecan arayacağım.Sizin kuponlarınız nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieWithMyKiss -- 31 Mart 2008; 21:57:11 >

• bosver otur dersıne calıssss
  • Bariz bir şekilde her ligde şike dönmeye başladı...Bu saatten sonra para kazanılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YarbayTılsım

bosver otur dersıne calıssss

arada iddaa da stres attırıyor + futbol bilgim gelişiyor

@generall haklısın ama yeni başlayan ligler ve bitmek üzere olan ligler pek sıkıntı yaratmamaya başladı.Sadece liginde iddaası bulunmayan takımlar dediğin şekilde şike yapıyor
  • biten maçlara göre değerlendirme yaptım kupon süper gidiyor 2 maça kaldım onlarda istediğim şekil olursa 1.020 ytl alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Mart Çarşamba Kuponum
    8 yıl önce açıldı
    Yemek indirim kuponu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.