Arkadaslar İDDAA Nasıl Batırılır Kosesine Hepiniz Hosgeldiniz.Ben Bu Bölümü Her zaman takip etmenizi tavsiye ederim. 5 Ytl İle Kupon Yapmaya baslıyoruz. Ve 3 Mac Sadece Seciyoruz.toplam oranında 2 yi gecmemesini tercih ediyoruz. Ve 5 Ytlimizi Basıyoruz. 1. Hafta 10 Ytl 2. Hafta 20 Ytl 3. Hafta 40 Ytl 4. Hafta 80 Ytl 5. Hafta 160 Ytl 6. Hafta 320 Ytl 7. Hafta 640 Ytl 8. Hafta 1280 Ytl 9. Hafta 1280 Ytlyi basabilirmiyim diye cok merak ediyorum.:):)AMA BASARIM GUVENDİGİN 3 MAC OLSA YETER.. Ben 8 haftaya kadar bu strateji ile baslıcam ve sadece 3 mac secip 2.00 oranın uzerine cıkmamaya calısıcam ve kazanmaya ve iddayi batırmaya baslıcam...
İLK GUN CARSAMBA UEFA KUPASI MACLARI 3 Mac sectim ama herseyine dikkat ediyorum. Salı 19.00 Da Gene burdayım.Gorusmek Uzere.
oyle yapacagina kendine 1 takim bul ve her hafta o takimin beraberligine oyna.hem oran 3 olur hemde 3 mac takip etmek zorunda kalmazsin
iddia da maç oynama sınırı 4 değilmiydi?.sen 3 ten bahsediyorsun.
çoğu ligde 3 maçla oynanabiliyor
bu yazdığın olay bu konuyla alakalı bütün sitelerde yazıyor, muhtemelen 7 . haftada sıfırı tüketmiş olursun.
Zekanı bence daha parlak işlerde çalıştır...
tam komedi ya..hiç bizim aklımıza gelmedi böyle bir taktik