|
İddia: Apple'ın en yeni çipi A17 Bionic, Geekbench'te görüldü (2. sayfa)
-
-
Fake olduğu çok belli. Buna inanan apple boydur.
-
Oha... eğer doğruysa bu nasıl skorlar yahu. Hem de 6 çekirdek; 2 performans, 4 verimlilik. Vay be.
Yok ben ikna oldum bunlar ARM falan değil, uzaylı teknolojisi kullanıyor işlemcilerinde. Qualcomm ve Mediatek falan da ARM kullanıyor, hem de en güncel teknolojileri, X4 vs. Fakat Ebıl'ın yarı puanını alıyor şu an 8 gen 3.
Duman etmiş ortalığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 13 Mart 2023; 1:54:0 >
-
apple güzelleme yazısı daha... komik... gerçekçi gözükmüyor...
-
"neredeyse telefon fiyatına" demişsiniz bunu öyle tekelleşmeye vs değil, telefonlardan alınan %100lük vergiye borçluyuz. Eğer telefonlardan normal vergi alınmış olsaydı o bahsettiğiniz macbook bir telefondan neredeyse 2 kat daha pahalı olucaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru diyorsun. Unuttum onu. Bir de eğitim indirimi telefonlara verilmiyor. O da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 13 Mart 2023; 6:38:35 > -
Sanki apple’ın işlemci başarıları hiç alışık olmadığımız birşey de, inanan fandır diyo :)
Çinçonmi fanları inanamayıp yok artık fake bu olamaaz demeye başladılarsa yeni iPhone yine ortalığı yıkıp geçecek demektir. Sanki Apple’ın yapmadığı şey. En iyisini tasarlamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 13 Mart 2023; 10:2:53 >
1 sene de o farkı hissetmeyebilirsin. ama artık telefonlar uzun kullanım sunan araçlar oldu. özellikle de iphone. bu da demek oluyor a17 işlemcili bir telefon 6 yıl boyunca çalışacak. 6 yıl sonraki ios çok daha ağır olacak. bi de diğer uygulamalar çok daha gelişeceği için, gereken işlemci gücü çok daha fazla artacak.
-
Apple bu farkın çok daha fazlasını A8-A9 geçişinde yapmıştı. Sonuç sahte bile olsa ileride bu farkın olmayacağı anlamına gelmiyor. Hatırlanacak olursa A9 A8’e kıyasla tek çekirdekte %70, çok çekirdekte %50, GPU’da %90 daha hızlıydı. Bu saatten sonra bu kadar büyük performans farkları olması zor olsa da sonuçta imkansız değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
acaba o telefonun ios sistemi dışında nelerini Apple tarafından yapıldığını söyleyebilir misin hani hep en iyisini yapıyor ya bi aydınlar beni be
modem qualcomm’dan, ekran samsung’dan, geri kalan herşeyi kendisine ait. Şuanda 5g modemini de kendisi geliştiriyor seneyeki modellerde kullanılacak muhtemelen. Ekranı da dışardan almak ucuza geliyor samsunga yaptırıyor.
Ben de hatırlıyorum hocam. O yüzden mümkün olabilir. Ama pratikte son kullanıcı için çok değişen bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisi 18 olmayacak mı yani ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok net fake. Az destekli artırsalardı inanırdıkta bu olmamış :)
Artık iphone X ten sonra performans artışları yüzde 20 yi geçmiyor ve çünkü ihtiyaçta yok. Gücü artırıp bataryadan kaybetmek istemezler.
Ciddi ciddi iBoy'lar inanmış yav. Bir de inanmayan androidcidir diye akıllarınca dalga geçmeye çalışıyorlar zjsnxnsdjxwjjdkekx. Ta**ak mı geçiyorsunuz olum m2 almıyor bu skorları. A17 bionic olabilir mi yani ciddi ciddi bunu mu düşünüyorsunuz hajxjajxjsjxnn
-
14prolardansa 15proları almak çok daha mantıklı olabilir. bu hız devasa bir şey 🥲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmkansız bu skorlar zaten iddia tamamen fake olduğu tekli çekirdekte 3 bin skor imkansız alması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X