Şimdi Ara

İddia da para kaybetmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne vizesi bilader finaldir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neydi o hikaye yaw, KUPA KIZI !
    dünya klasiklerinden, oku bi nasıl bir yaratığa dönüştüğünü gör.
  • İnsan beyni kumara karşı koyamıyor bu yüzden ilgi ve alakanı başka bir şeye ver iddia oynayacak vakit bulamayacak kadar çok meşgul ol. Üniversite zamanı çok oynadım bu işte kazanıyorum diyenden bile uzak duracaksın.
  • Oyna kardeşim tabi ki daha çok oyna. Yüklü gir. Bence borç al hatta kredi çek. Banko bir maça bas zararın çıkar böylece.

Kasanın senin gibi adamlara ihtiyacı var. Yarın bir gün elindeki avucundakini kaybedince aklın başına gelir. O zaman anlarsın. Tabi o zaman fayda ederse. Kolay gelsin.
  • Haftada 1 kupon yapıyorum zevk için tutması önemli değil. Para kazanmak için oynucaksan yüksek para ile oynucan mesela 3-4 oran kupon yapican sürekli yaptırdığın parayı ikiye artirican.illa tutunca kâr da olucan.

• yapabileceğin en mantıklı ve en doğru karar geçte olsa bırakmaktır.ocaklar sönüyor inan.
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Hukuk okuyorum bizde yıllık sistem var

• Riquelme6 R kullanıcısına yanıt
    Dün gece NBA den yapayım bir kupon nasıl olsa tutmayacak dedim 15.55 oranlı kupon kaydettim sabah baktım tutmuş

• Şu tuttur.com ve bilyoner in trübün kuponlarına inanmayın yakında nasıl milleti kandırdıklarını burada açıklayacağım.
  • 600 lira para degil unut gitsin senin gibi adamlar 5-10 yila evini karisini kaybedip intihar ediyor. Ailene caldirdim de iste biseyler ama asla bidaha oynama. Oyle bisey yok senin gibi adamlar hic oynamamali arada bende oynuyorum ama umrumda degil 2-3 ayda bi aklima geliyor.
  • Kumarda kasaya karşı tek kazanma yöntemi vardır oynamamak.

• Öncelikle geçmiş olsun zaten Hırs kaybettiriyor. İddia'da süpriz çok oluyor ilk olarak yavaş ufak tutarlar kazanarak başlaman gerekli ve bir limitin olmalı ben bir ayda 700 tl para kazandım geçen hafta 100 tl kaybettim bu hafta oynamadım yani birazda şans işi istediğin kadar araştır incele.
  • iddaa iş değil in cin işi ayrıca bunun içinde şike bile var ben zamanında haftanın 7 günü hergün 3 beş kupon mutlaka yapardım acayip hırs ve bağımlılık olmuştu kaybettikce dahada hırslanıp oynuyodum cebimdeki son kuruşuna kadar basıyodum kazandığım zamanlarda oluyodu ama kat be kat fazlasını kaybediyordum sonra aklım başıma geldi bıraktım 5 yıldır iddaanın yanından bile geçmedim dün fb bjk maçına oynayım dedim birden aklıma düştü ama kazanmak için değilde en çokta maçı izlerken heycan dahada fazla olsun diye ilk yarı sıfırdan 1 fenere oynadım 50 lira bastım 2 maç daha ekledim onlarda tuttu ama fenerin ilk yarı önde kapatması kuponu yatırdı 480 lira alcaktım yine bin pişman oldum oynadığıma bir dahada oynamam zaten iddaadan soğudum artık çok paramı yedi meret

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yılların kahvecisi abimin bi sözü geldi aklıma. Kumar masasından ne zaman kalkacağını bileceksin, kazanırken de kaybederken de..

• Bırak külliyen zarar Kasanın her zaman kazanacagı aşikar

• Aptal

• Aref6 kullanıcısına yanıt
    madem çok biliyon kendin oynasana boş insan

• hakanovic38 H kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi para ile para kazanılır.Ayrıca borsayı takip ediyorum iddaa zevk için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.