Şimdi Ara

İddia: Intel, Nvidia'yı satın alacak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imkansız bir şey orada monopoly kanunları var intel zaten yüzde 52 lik marketi kontrol ediyor nvidiayıda satın alırsa yüzde 80 civarı olur ki buda tam tekelcilik yaratır
  • GeForce'lardan sonra GeForce2Duo, Celeron Force, G7 Force isimli kartlar mı çıkacak?
    Piyasada ne kadar çok oyuncu varsa o kadar kızgın rekabet vardır, rekabet ise kalite ve perofrmansın yükselmesi, tüketinin kazanması demektir. Nvidia gider başka birileri gelir, bundan 15 yıl önce ATI'nin esamesi bile yoktu.
  • nVidia (Hsung Musang Chua çekik gözlü CEO'su adını tam bilmiyorum): - Ya şu İntel'i bir kızdıralım pazar artık onların tekelinde değil bizde güçlüyüz uğraşabilirz onlarla.

Intel : - Efendim nVidia adlı bir firma bizi kötüleyen karikatürler yayınlıyor.
    - nVidia mı? Tanımıyorum uğraşacak vaktim yok "Alın Gitsin".

- Nasıl efendim Satın mı alalım?
    - Evet. Önce kafasına sıkın eğer bi daha yaparsa topuklarına sıkarsınız.
  • Yahu fiyatlara bişey olmaz korkmayın, intel istese de fiyatları şişiremez daha fazla, Nvidia zaten maksimum kar payıyla satıyor En ufak bir fiyat artışında AMD kullanıcı dostu olur, gene fiyat performans diye götürür teknesini.
  • intel nvidia yı aldı diyelim AMD ATI yi aldığında yeniden yapılanma süreceine girmişti ve bu yüzden duraklama dönemine girmişti intel içinde bu söz konusu olabilir.Bazı arkadaşlar intel AMD yi satın alır diyorlar bundan sonra biraz zor alır 7-8 sene sonra AMD intelden daha büyük bir firma haline gelebilir işin içine araplar girdiyse ve yavaş yavaş AMD yi ele geçiriyorlarsa bu iddiamın gerçekleşmesi fazla zaman almaz.2011 den sonra köklü değişiklikler olacak cpu ve gpu pazarında AMD nin bulldozer işlemcileri ve yeni tasarım HD6000 x2 x4 serisi iddialı gözüküyor.Araplar dünyanın her yerinde yeni yonga üretim şirketi kurduklarını açıklıyor bunların en büyüğü Global Foundries firmanın 32nm test üretimine başladığı konuşuluyor.Anlaşılan AMD TSMC den biran önce kurtulup kendi üretim yapmayı planlıyor global foundries i diğer firmalarda tercih ederse TSMC yi batırabilir AMD.
  • Nvidia öyle 3-5 milyar dolara alınmaz, en az 20 milyar dolara patlar bu olay Intel'e. Bir de Nvidia CEO'sunu az çok tanıyorsak Intel'İn başına geçmek ister mutlaka!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hökela

Yazıyı okumadım ama gerçek olursa AMD nin böyle bir güçle yarışması mümkün olmaz. Microsoft gibi tam bir tekel olur.

• AMD zaten kendinden kat kat büyük bir güçle + nvidia'yla yarışıyor. Bu işin sonu Nvidia'nın ve grafik tasarılarının tarihe karışması olur, ki hiç sanmıyorum. Bilgisayar sektöründe maddi konular haricinde başka bir firmayla birleşen firmalar malesef çabuk siliniyor, mutlaka hayatlarına ve projelerine devam etmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

21/12/2012de alabilir

nvidia inside
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

AMD zaten kendinden kat kat büyük bir güçle + nvidia'yla yarışıyor. Bu işin sonu Nvidia'nın ve grafik tasarılarının tarihe karışması olur, ki hiç sanmıyorum. Bilgisayar sektöründe maddi konular haricinde başka bir firmayla birleşen firmalar malesef çabuk siliniyor, mutlaka hayatlarına ve projelerine devam etmeliler.

Ati nin AMD ye satılması ile grafik tasarımlarının tarihe karışması ve çabuk silinmesi gibimi satışta üzerinde anlaşılan noktaların özelliğine bakar, tarihe karışmak ve silinmek orasını bilemeyiz. görüşmeler başlar nasıl sonuçlanır bilinmez.
  • Intel nvidia'yı alır, çekik gözlü şirin çinliyide çaycı yapar.
  • hiç almasını istemem şahsen, intel iyce tekelci olacak
  • biraz zor gibi ama intel in işi belli olmaz..

bakmışın alıvermiş
  • öle bişey zor
  • yavas alsin.
  • nvidia'yı ben alıcam
  • Nvidia intel ile anlaşmaz. Aklıma gelen 3'lu olması. Cpuda intel amd nvidia gpuda intel ati nvidia olacak gibime geliyor. Hepsi tekelleşmek istiyor. Nvidianın da cpu yapacağı söylentileri fazlalaştı. Göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichabod

yavas alsin.
  • ALLAH yazdıysa bozsun !
  • havasını alır. nvidia patronları salak değildir o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.