Gelip Türkiye'de üretsin, çok az vergi ödeyerek. Zenginler için Türkiye'nin vergi cenneti olduğundan haberleri yok galiba. |
İddia: Tesla, ilave vergi nedeniyle Türkiye kararını gözden geçiriyor (6. sayfa)
-
-
Onu bunu bilmem Anti damping yapamazsın yoksa er yada geç ceza yeriz
-
s23 ultra kaç dolar ?
www.gsmarena.comSamsung I9300 Galaxy S III - Full phone specificationshttps://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.phpasgari ücret 700 müş 100 tl aşşağı 100 tl yukarı hesap çok mu değişti yalancusun seggggg.altın madalya hazırlıyorum s.o.s diye sana araştırıp görmeni istediğim ortada 200 dolar lansman fiyatlı telefon 2100 e çıktı bi kaç aya düştü doğru .s23 ultranın lansman fiyatı kaç dolar .hadi diyelim 1600 tl 2 maaş 1400 dü hadi oda 1600 sayalım. 500 dolarda çıkış fiyatı diyelim senin dediğinde olsun.2 asgari ücretle 500 dolarlık telefonu aldın. xiaomi 12 t 480 euro biraz az oldu ama 2 asgari ücretide 17 binden den 16 ya düşürelim ozaman.kaç tl xiaomi 12t 16bin tl vergiside içinde .şimdi devletin cebine giriyor ozamanlar kimin cebine giriyordu ?.yalancı olurum sorun yok kendi dediğiminde arkasındayım sen konuştun senin dediğininde arkasındayım bak doğru konuştun dedim hesapladık yine :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 9 Mart 2023; 3:46:28 >
-
Güzel yazmışsın. Bizim millete anlatamıyoruz:
Bir zamanın parmakla gösterilen markaları Oldsmobile, Pontiac, Saturn, Mercury (ki ford şirketi) Hummer (ki General motors çatısındaydı) Battı. Artık yok.
Stelantis denen firma da kalan çer çöpün birleşmesi. Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep®, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall. Bunlar da birleşmese batmıştı. Rekabet edemiyorlar. Mecbur kaldılar birleşmeye.
Renault ve Nissan birleşti (+Dacia) . Aç TR'de üretilen Clio'nun kaputu çoğu parça Nissan. Ki o bile yetmedi Megane'ları Karsan üretiyor. Nerden nasıl maliyet kısacaklarını şaşırdılar ve bunun sebebi sadece elektrik değil. Dünyanın ilk seri üretim elektrikli arabası Bursa'da üretildi (Fluence Z) Sahi bir yerden başlamak lazım deyip duranlar onun arkasında niye durmadılar da adam kaçıp gitti?
Bu 100 yıllık markalar Porsche, Skoda, Audi vs batıyor da 21. yy'da hiçbir devlet araba üretmezken sen milletin parası ve %100 teşvikle araba yapıp hangi akılla kimle nasıl rekabet edeceksin? Bunu anlatınca da "sizin yüzünüzden hiçbişey üretilmedi ülkede" diyorlar Çöpe gidiyor vergiler çöpe!!
-
ben olsam yollamam. 1 araba + 2 araba da vergı oduyor alacak kişi . Bunu alabılecek bellı sayıda paralı kıro keko var zaten, onlar içinde o kadar satış plaza, servis , altyapı, işçi eğitimi vs ugrasmaya gerek yok . Helekı yollar dandık , imar planı desen hak getire adam otonomu falan yanlışlıkla açarsa araba kendını denıze atar cunku otonoma uygun standartlarda yolda yok, trafıkte desen kendını vagon sanan magandalar dolu. Yanı tesla buraya geldı mı hergun haberlerde kac tesla sattıysa o kadar kaza yapar dunyada da prestıj kaybına ugrar tesla. ASla tr ye yabancı plakalı bıle turıstık amacla gelenlerın bile tesla ile gırmemesı lazım mazallah otonom falan acarsa direkt ölüm sebebi
-
ne saçmalıyorsun pudra şekerini çok çekmişsin... döviz kurlarını şişirtene anlat... faiz haram masalını kullananlara anlat... patronu savaş çıkartıp ekonomiyi batırdı ya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 9 Mart 2023; 13:25:40 > -
alıştım bu laflara kisibasına düşen milli gelir 2013 2014 e bir bak derim öyle şöförün kullandiği uyuşturucuyla genelleme yapacak olursak ohooo neler neler konuşmamız gerekir ben böyle şeylere tartışırken bel bağlayacak biri değilim acizlik gibi birşey sen önce dişlerini fırçala gibi birşey bu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boş boş salla... saçmalıyorsunuz... pudra şekeri fazla gelmiş...
-
İlsve zam gelirse nasıl satın alırız
-
Sonrasında da hiç bir b.ka yaramayan saçma sapan telefon ve televizyonlar ürettiler. Bir kez Toshiba alma gafletinde bulundum 2. ayda bozuldu illallah ettirdiler beni.
-
Marabalar sizin neyinize Tesla :) Makarna yiyip karnınızı doyurabilirseniz şükredin :)
-
boşmuş mu tesla haberlerine tekrar bakarmısın şimdi :)
Adam zaten malını gümrüksüz veya,%10gümrük vergisiyle satarken,ülkesinde kendi vatandaşına istahdam imkanı verirken , ne diye gelip burada fabrika açsın ki,aklım havsalam almıyor,asıl şimdi ,%54 gümrük vergisinden yırtmak için gelir yatırım yapar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zenginler salak değil.Salak olmadıkları için zenginler. Hiç kimse ucuz mal alacak kadar salak değil.
Senin ülkene VAG grubu fabrika yapacaktı .Denizli de yer de buldu. Sonra tAK vazgeçti.
niye?
CEO dedi ki; VAG grubu asla rüşvet vermez dedi.
ANLAYAN ANLADI :)
-
bunu tesla turkiyeye gelmeden dedim pudra sekerini cok cekmissin diye dalga gectiler :)
Sen de haklısın da ,umutsuz da yaşanmıyor be.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X