Şimdi Ara

İddia: Tesla, ilave vergi nedeniyle Türkiye kararını gözden geçiriyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şuan emekli tazminatınla ev alabiliyorsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

adam yaşıyormu bakalım sor evini nezaman görüyor direk hiyerarşi nidaları atmanın mantığı ne la.

• Bloodin kullanıcısına yanıt

son 10 yıla bakınca insanların sahip olduklarını dolar cinsinden kıyaslarsan büyük bir sıçrama var .bunun teknolji ile yada zaman ile alakası yok dolar bazında sahiplik oranı diyorum .

• Yeni hükümetin tüm vergi kalemlerini a dan z ye revize etmesi gerek.

Bir Türk gencine telefon araba motosiklet gibi ürünler vergiler yüzünden hayal olarak görülmemeli.

Siyasiler ve kulları en lüksünü kendisine hak vatandaşa lüks görmeyi terk etmeli.

• avrupa'nın EV satış şampiyonu 16000euro'luk renault zoe'yi 47000euro'ya (mercedes a180 sedan 4matic fiyatıdır) sattıran, hala motor hacmine göre vergi kesen zihniyetten ne bekliyorsunuz?

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Hırsıza hırsız, namussuza namussuz denmediği için ülke bu hale geldi. Siz gibi düşünme yetisine sahip olmayan yeminli asalaklar problemleri görmezden gelip laf salatası yapmak için maaş alıyor olabilir. Ülke siz bir kamyon dolusu asalaktan çok daha fazlası.

Çok şükür el öpmedim kimseye ağam demedim dim dik ayaktayım. Sizin için tek dileğim tarihin şamarı ile ansızın uyanmanız.

Herşey çok iyi demekle olmuyor millet doydu bu zırvalara.

Ben bir iki mesajınızı özetleyim.

Ölmeden emekli olabilirsen tazminatla hayat boyu edindiğin borç ve icraların bir kısmını ödüyorsun sadece.

Ülkede dolar durumu dediğiniz gibi olsa dolar 5 tl olurdu.

Adam yaşıyormu dediniz ya GEBERSİN, BUNLAR YANSA BUNLARA SU SIKAN İTFAİYENİN HORTUMUNU SKM.

umarım anlaşılmışımdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinden ithal araçlara gelen ek gümrük vergisi yerindedir.

Elon çok istiyorsa Türkiye de fabrika kursun.

TOGG , dandik Çin mallarına ezdirelemez.

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

laf salatası budur

• İl teber İ kullanıcısına yanıt

mesele yazdığın gibi toggu korumak olsaydı togga rakip olan c-d sınıfı üst araçlara vergi getirilirdi.

bu durumda b sınıfı, a sınıfı şehir içinde kullanılıp, içten yanmalı(ithal petrolle çalışan) pazarına karşı faydalı bir şeylerin gelişmesine izin verirlerdi.

yani togg bahane, halkın sırtına çeşitli bahanelerle yeni vergiler yüklemek şahane

olm bana yazma bende hipertansiyon var. biri tayyip dedimi kontrolden çıkıyom. ananızı babanızı böyle savunurmusunuz acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOGG marka dostum. TOGG un B , C SUV modelleri de çıkacak. Toplam 5 tane modeli çıkacak her segmentten.

• İl teber İ kullanıcısına yanıt

yapma yav. muazzam bilgi

demek toggun 3-5 sene?(en iyi ihtimalle) sonra üreteceği b sınıfı falan araçlar olacak diye

biz 5 sene önceden milletin tepesine binelim dediler, öyle mi alay komutanı?

Maaşımızın dolar bazında alım gücü konusunda son 10 yılın en kötüsü durumundayız. Dolar çok büyük enflasyona uğradı. 2010'daki maaşımızın dolar karşılığının alım gücü çok daha yüksekti.

Hakkâri Yüksekova'dan alabilirsin.

• Bu tipten nefret ediyorum. Sırf bunun mallarına ek vergi getirilmeli. Yüzde 1000. Adını yazandan vergi alınmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çin menşeli otomobiller piyasayı domine ederse kimseye togg falan satamazsin.yerli pazarda başarılı olamazsan ihracatta hiç olamazsın. ve Çin e araç da satamazsin tam bir kurtlar sofrası orası. sonuç cari açık.

bu uygulama doğru özetle. gelsin burada kursun fabrikayı vergi istisnası alsın. oradan malı yükle buradan sat parayı cukkala,

aklı başında hiçbir devlet bu işleri okeylemez.abd nin cine uyguladığı tarifeleri bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

@wolferto

@babadol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 7 Mart 2023; 14:4:6 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

kemal kilicdaroglu şuan cb adayi,düşük kur yüksek faiz sisteminin bu ülkeyi felakete götüreceğini, sıcak parayla ekonominin dondurulmesinin mümkün olmadığını söyleyen de ta kendisi. seçilirse doları 6 lira yapsın bende zil takıp oynayayım diye beklemeyin yani. yapısal ciddi reformlar yapilmak zorunda

düşük kura artık dönüşün de yok zaten, dünyada sıcak para kalmadı.

• Elektrikli araç da alamıycaz anlaşılan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.