Şimdi Ara

İddia: Yeni God of War oyunu Yunanistan’da geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İddia: Yeni God of War oyunu Yunanistan’da geçecek
    Playstation’ın en başarılı markalarından biri olan ve son 20 yıldır oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri haline gelen God of War, en son 2022 yılında yayınlanan God of War: Ragnarök ile karşımıza çıkmıştı. Ragnarök ile Nors Destanı’na son veren Santa Monica Studios’un, yeni God of War hikayesi üzerinde çalışmalara başladığı iddia ediliyor. Peki merakla beklenen yeni yapım, Kratos’u nereye götürecek?

Ayrıca Bkz.Arkham serisinin arkasındaki stüdyo yeni bir Batman oyunu geliştiriyor

Kratos Antik Yunanistan’a mı dönüyor?

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan iddialar, yeni God of War’un Antik Mısır’da geçeceğini belirtse de bu iddialar, geçtiğimiz günlerde yalanlandı. Oyun dünyasının en güvenilir kaynaklarından biri haline gelen Tom Henderson, bir podcast programında yeni God of War’un Antik Yunanistan’da geçebileceğini belirtti. Ancak, Henderson bu iddiaların henüz kesin olmadığını ve bu yüzden resmi bir yazı paylaşmadığını ifade etti. Yine de yeni hikayenin Kratos’un gençliğine ve sevilen karakterin babası ile arasındaki problemlere ışık tutmasını beklediğini söyledi.

İddia: Yeni God of War oyunu Yunanistan’da geçecek
    Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan iddialar, Santa Monica’nın Antik Mısır’da geçecek bir God of War oyunu üzerinde çalıştığını öne sürmüştü. Ancak görünüşe göre seri, özüne geri dönebilir. Yeni God of War’un hikaye detayları hala belirsiz, ancak yapımın serinin ilk oyunundan daha önce geçen bir dönemi anlatması kuvvetle muhtemel görünüyor. PlayStation ve Santa Monica Studios henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak önümüzdeki aylarda yeni sızıntılar ortaya çıkacaktır. Peki sizce Kratos’un bir sonraki macerası nerede geçmeli? Antik Yunan’a dönüş fikri size heyecan veriyor mu?

Kaynak:https://comicbook.com/gaming/news/god-of-war-kratos-new-game-rumor/

• Gerçekten God of War olur umarım

Son 2 oyunda iğdiş edilmiş testosu düşük mıymıy Kratos bıktırdı.

Hele hele son oyunda öehh dedirtti

Yanında da kimse olmasın o velet zaten oyunu direkt aşağı çekiyor

Ben tanrının gözünü söküp gdüne saplayamadıktan sonra oyunun adı God of War olsa neye yarar

Bıktırdı bu son 10 senenin "farkındalık" ajandası. Her şeyi aşağı çekti bu zihniyet virüsü
  • Malesef heyecan vermiyor sevgili editörler,çünkü psn çökeli 20 saat oldu ama daha haberini yapmadınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yunanlar çoktan benimsemiştir: God of Waraki

• Gerçekten God of War olur umarım

Son 2 oyunda iğdiş edilmiş testosu düşük mıymıy Kratos bıktırdı.

Hele hele son oyunda öehh dedirtti

Yanında da kimse olmasın o velet zaten oyunu direkt aşağı çekiyor

Ben tanrının gözünü söküp gdüne saplayamadıktan sonra oyunun adı God of War olsa neye yarar

Bıktırdı bu son 10 senenin "farkındalık" ajandası. Her şeyi aşağı çekti bu zihniyet virüsü

• İstikamet Japonya da olur.https://www.reddit.com/r/GodofWar/comments/1cnlb6i/imagine_a_god_of_war_game_set_in_japan/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbejust -- 8 Şubat 2025; 23:32:55 >
  • Age of mythology vardı hikaye kısmında tanrının vazifelisi arkantos Yunandı başka tanrılar da vardı bu Avrupalıların Yunan aşkı bitmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • God od warın eski oyunlarını bi türlü remastered yapmadılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke antik mısır olsa

• hasgok kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz gerçekten. Birkaç kere gelip kontrol ettim, haber falan yok hala.

• Özüne dönsün artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunan'da tanrı mı bıraktı da orada geçsin? Mısır iyi seçenek, mitolojisi çok gelişmiş ve tanrısı da bol ama lütfen oyundan şu gıcık veledi kaldırın. Çocuğu gördükçe ağzının ortasına vurasım geliyor.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Tanrılar ölmez, Tartaros'a hapsedilir. Zira ölümsüzdürler. Yani en azından mitolojide öyle.
    Haliyle bir yerlerden, bir şekilde bağlarlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanfo

Tanrılar ölmez, Tartaros'a hapsedilir. Zira ölümsüzdürler. Yani en azından mitolojide öyle.
    Haliyle bir yerlerden, bir şekilde bağlarlar.

Onları oradan çıkaracak adam kalmadı ki. Hades yok, thanatos yok. Titanlar sizlere ömür. En fazla Athena eriştiği yüce gücü kullanır. Acaba Athena nereye gitti, Odin de o yüce gücün bilgisini kullanmak istiyordu sanki. Evrende tanrıların tanrıları mı var?

• niye hiç türkiye de geçmiyor bu oyunlarİddia: Yeni God of War oyunu Yunanistan’da geçecek 

• Yapımın serinin ilk oyunundan daha önce geçen bir dönemi anlatması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Bu senin yorumum mu yoksa Yunanistana geri dönülebilir diyenlerin iddiası mı? Bir defa bu çok mantıksız bir hikaye anlatımı olur. Bunu iddia eden kişinin PS 2 zamanı çıkan God of War 1 oynamadığını düşünüyorum.

Kratos hikayenin başında Zeus'un oğlu olduğunu bilmiyordur. Yani yarı tanrı olduğundan habersizdir. Bir grup askerin başında komutandır ve savaşırken askerlerinin çoğunu kaybeder. Ardından Ares'e seslenip yardım diler ve yardım isteğini duyan Ares ortaya çıkar ve Kaos kılıçlarını Kratos'a verir. Kaos kılıçları Kratos'un kollarına zincirle damgalanır. O ana kadar Kratos güçleri olan biri değildir daha doğrusu tanrısal güçlerini bilmiyordur.

Kratos tek başına tüm düşman askerlerini ve liderlerini öldürür. Ondan sonra Ares'in savaşçısı olur. Onun emriyle hareket edip pek çok yere baskın yapıp insanları öldürür. En sonra baskın yaptığı yerde kendi karısı ve kızını farkında olmadan öldürür ve fark edince herşey değişir.

Son baskın yaptığı yerde bir cadı vardır. Ona dokunmaz. Cadı Kratos'u lanetler ve öldürdüğü herkesin külleri Kratos'un vücudunu sarar ve Kratos bu olaydan sonra soluk tene sahip olur. Bazı kaynaklarda karısı ve kızının külleri deniyor ama oyunun çıktığı dönemde öldürdüğü herkesin külleri denmişti.

İlk oyunun hikayesi bu şekilde. Bunun öncesini nasıl anlatacaklar. Hikaye örğüsü buna nasıl uyacak. Mantık olarak akla yatkın bir durum değil. Bir defa öncesinde Kratos'un tanrılarla savaşacak güçü yoktu varsada farkında değildi artı savaşmadığını biliyoruz.

Kratos normal bir askerdi öncesinde. Evet komutandı ama insan öldürmek dışında öldürdüğü başka yaratıklar olmadığını biliyoruz.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Bir prequel durumu mantıklı görünmüyor. Zaten hikaye, savaş tanrısı olma hikayesi ilk oyunla birlikte başlıyor. Ondan öncesi ise normal bir insan zaten. Ha Yunanistan atmosferini özledik mi evet. Ama nasıl bağlarlar bilemiyorum. Tek bildiğim şey şu ki Atreus’lu bir senaryo gram ilgimi çekmiyor.

• Bence gow 3 ü remake yapsınlar ama re4 remake standartında.Ondan aldığım tadı hiç bir Gow dan alamadım gitti

• Yapımci ilk oyunun belgeselinde diyor ki . Kafamızda 2 seçenek vardı, bir torbaya MISIR ve NORDIC i koyduk. Nordic çekildi ordan devam ettik.

Yani yapımcının kafasında muhtemelen mısır seçeneği hala devam ediyordur.

• Mısır daha iyi olurdu, Yunanistanda geçen çok oyunu var zaten. Antik Mısır kuzey mitolojisinden daha ilgi çekici.

• Vain kullanıcısına yanıt

Yunanistan işi bence uydurma. Nereden anlıyoruz serinin birinci oyunun öncesinde geçecek denmesinden. Birinci oyundan önceki zamanda Kratos güçlerine sahip değil. Kaos Kılıçları bile ortalıkta yok. Kratos bir ordunun başında ama asker. Doğunun askerlerine karşı savaşı kaybetme noktasına gelip cephede tek başına hayatta kalıncı Ares den yardım istiyor ve tüm hikaye ondan sonra başlıyor.

Öncesine neyi anlatabilirler zaten.

İlk 3 oyun sıfırdan yeni serideki 2 oyunun kamera açısıyla oynanacak şekilde yapılacak dense ona olur derdim de ama ilk oyunun öncesi işlenecek dendiğinde neyi işleyecekler. Kratos dışında bir karakteri oynatacaklarsa filan onu da anlarım ama anlamam demek Kratos dışında bir karakterler oynamayı kabul ederim demek değil.

God of War'ı sevdiren şey Kratos'dur. Kratos yoksa God of War da yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.