|
Bildirim
Gerçekten God of War olur umarım
Son 2 oyunda iğdiş edilmiş testosu düşük mıymıy Kratos bıktırdı. Hele hele son oyunda öehh dedirtti Yanında da kimse olmasın o velet zaten oyunu direkt aşağı çekiyor Ben tanrının gözünü söküp gdüne saplayamadıktan sonra oyunun adı God of War olsa neye yarar Bıktırdı bu son 10 senenin "farkındalık" ajandası. Her şeyi aşağı çekti bu zihniyet virüsü |
Özüne dönsün artık
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbejust -- 8 Şubat 2025; 23:32:55 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Keşke antik mısır olsa |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Onları oradan çıkaracak adam kalmadı ki. Hades yok, thanatos yok. Titanlar sizlere ömür. En fazla Athena eriştiği yüce gücü kullanır. Acaba Athena nereye gitti, Odin de o yüce gücün bilgisini kullanmak istiyordu sanki. Evrende tanrıların tanrıları mı var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
niye hiç türkiye de geçmiyor bu oyunlar |
Yapımın serinin ilk oyunundan daha önce geçen bir dönemi anlatması kuvvetle muhtemel görünüyor. Bu senin yorumum mu yoksa Yunanistana geri dönülebilir diyenlerin iddiası mı? Bir defa bu çok mantıksız bir hikaye anlatımı olur. Bunu iddia eden kişinin PS 2 zamanı çıkan God of War 1 oynamadığını düşünüyorum. Kratos hikayenin başında Zeus'un oğlu olduğunu bilmiyordur. Yani yarı tanrı olduğundan habersizdir. Bir grup askerin başında komutandır ve savaşırken askerlerinin çoğunu kaybeder. Ardından Ares'e seslenip yardım diler ve yardım isteğini duyan Ares ortaya çıkar ve Kaos kılıçlarını Kratos'a verir. Kaos kılıçları Kratos'un kollarına zincirle damgalanır. O ana kadar Kratos güçleri olan biri değildir daha doğrusu tanrısal güçlerini bilmiyordur. Kratos tek başına tüm düşman askerlerini ve liderlerini öldürür. Ondan sonra Ares'in savaşçısı olur. Onun emriyle hareket edip pek çok yere baskın yapıp insanları öldürür. En sonra baskın yaptığı yerde kendi karısı ve kızını farkında olmadan öldürür ve fark edince herşey değişir. Son baskın yaptığı yerde bir cadı vardır. Ona dokunmaz. Cadı Kratos'u lanetler ve öldürdüğü herkesin külleri Kratos'un vücudunu sarar ve Kratos bu olaydan sonra soluk tene sahip olur. Bazı kaynaklarda karısı ve kızının külleri deniyor ama oyunun çıktığı dönemde öldürdüğü herkesin külleri denmişti. İlk oyunun hikayesi bu şekilde. Bunun öncesini nasıl anlatacaklar. Hikaye örğüsü buna nasıl uyacak. Mantık olarak akla yatkın bir durum değil. Bir defa öncesinde Kratos'un tanrılarla savaşacak güçü yoktu varsada farkında değildi artı savaşmadığını biliyoruz. Kratos normal bir askerdi öncesinde. Evet komutandı ama insan öldürmek dışında öldürdüğü başka yaratıklar olmadığını biliyoruz. |
Katılıyorum. Bir prequel durumu mantıklı görünmüyor. Zaten hikaye, savaş tanrısı olma hikayesi ilk oyunla birlikte başlıyor. Ondan öncesi ise normal bir insan zaten. Ha Yunanistan atmosferini özledik mi evet. Ama nasıl bağlarlar bilemiyorum. Tek bildiğim şey şu ki Atreus’lu bir senaryo gram ilgimi çekmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mısır daha iyi olurdu, Yunanistanda geçen çok oyunu var zaten. Antik Mısır kuzey mitolojisinden daha ilgi çekici. |
Yunanistan işi bence uydurma. Nereden anlıyoruz serinin birinci oyunun öncesinde geçecek denmesinden. Birinci oyundan önceki zamanda Kratos güçlerine sahip değil. Kaos Kılıçları bile ortalıkta yok. Kratos bir ordunun başında ama asker. Doğunun askerlerine karşı savaşı kaybetme noktasına gelip cephede tek başına hayatta kalıncı Ares den yardım istiyor ve tüm hikaye ondan sonra başlıyor. Öncesine neyi anlatabilirler zaten. İlk 3 oyun sıfırdan yeni serideki 2 oyunun kamera açısıyla oynanacak şekilde yapılacak dense ona olur derdim de ama ilk oyunun öncesi işlenecek dendiğinde neyi işleyecekler. Kratos dışında bir karakteri oynatacaklarsa filan onu da anlarım ama anlamam demek Kratos dışında bir karakterler oynamayı kabul ederim demek değil. God of War'ı sevdiren şey Kratos'dur. Kratos yoksa God of War da yoktur. |