Şimdi Ara

İDDİALI TMCİ NETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene iyi bir derece yapacağına inanan arkadaşlar ortalama netlerinizi yazarsanız durumlar nasıl görmüş oluruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 102 - 64 civarı yapıyorum şu an her ikisinden de ortalama 4+- sapmayla. hedefim çok deli sıralamalar değil ama genel olarak iyi duruyor

• Tyt 105±3 Ayt 70±5

• 1k yapsam yeterli. 90-105 tyt 70 ayt.

• tyt 90-100 ayt 70ler

• Tyt geçen seneden 100.75
    Ayt 67-74

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 95 tyt

65 70 ayt

konu eksiği yok ama arada kaçıyor ayt fullemeye oynuyorum matta

herkese bol şans

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ netleri=TYT netleri
    4 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YIĞILMA OLACAK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece burada 105 70 yapan 5 10 tmci varsa deli gibi yığılma olacak demektir

Ki tmde yığılma olursa say kısmı ne olur ben söylemek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compieta -- 21 Mayıs 2021; 15:31:49 >
  • compieta kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen ben yığılma muhabbetini biri ile yaparken o ısrarla olmayacak diyordu. Eminim ki yığılma olacak. Özellikle ayt mat basit olursa sayısaldan beter olacak ea

• compieta kullanıcısına yanıt

Aga bir şey demiyim diyorum bilmiş gibi yazıyorsun ya birde buna tutuluyorum bu forum hep böyleydi yeni bir şey mi sanıyorsun?

2019 BAŞARI DONANİMHABER TM SIRALAMALAR

EŞİT AĞIRLIK

ugdashah - 2

saddlemaker64 - 6

SonMemeBükücü - 12

personalcomputer - 76

QualityDommage - 196

3tam1robot - 224

kalakazum - 263

YUSUF340809 - 382

Merve_g16 - 485 (Kırık OBP)

Ariana Grande - 495 (Kırık OBP)

baband - 521 (Kırık OBP)

Crown1337 - 599

Berceste - 674 (Kırık OBP)

gkhn09 - 877

Arifderler - 940

muti51 - 1305 (Kırık OBP)

y9t - 1535

Just_brtsh - 1657

snatal - 2044

Lord Henry - 2368

Ribas0 - 2953

almanyalidoktor - 3034

Gök-börü21 - 3101

MezunEA - 3118

aceledenickyok - 3212

garnçon attrayat - 3610

Sulezehirr - 3635

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt
    Dostum 105 70 geçen yıllara göre yaklaşık ilk 100 yapıyor ve daha sınava 1 ay var.Konuyu görüp de netlerini yazmayan arkadaşları da düşünürsek aşağı yukarı 15 20 kişi bu netleri yapıyor.

Geçen yılki olağanüstü başarının bile ilk yüz içinde 4 kişiyle sınırlı kaldığını sen de görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compieta -- 21 Mayıs 2021; 18:17:9 >
  • Geçen yılın mayıs ayında da buna benzer bir başlık açılmıştı. Eğer bu konudaki netlerle yığılma analizi yapacaksak gelin o konuyu da inceleyelim. Ben oraya yazan arkadaşların net ortalamalarını çıkardım:

Fullstone 100-70

Fabri 107-70

Phos 100-73

Kleopatra 100-70

VSCB 107-75

LePortaBim 110-70 (Ortalama AYT netini yazmamış fakat edb-sos1'de 33-39 aralığında olduğunu belirtmiş, ben de 70 olarak aldım ortalamayı.)

Şimdi bu yılki netlere bakalım:

102-64

105-70

97-70

95-70+

100-70

92-67

Görüldüğü üzere geçen yılın netleri şimdikinden daha yüksek (Lütfen alıntıladığım konunun 27 Mayıs 2020'de açıldığını not edin, o zaman da tam bir ay vardı sınava.) Sizin mantığınızla 2020'den daha iyi gelmesi gerekiyor bu yılki sıralamaların.

Mesajımın asıl gayesi şu: İşbu konudan yığılma analizi çıkartmak pek mantıklı değil. Burası küçük bir forum ve kitlesi her yıl değişiyor. İki milyonun girdiği sınav için 10-20 kişilik örneklemlerle bir yere varılamaz.

Bu yıl nasıl gelir, hiçbir fikrim yok. Sadece 12 cevaplı konudan yola çıkarak yığılma olacak/olmayacak demeyi pek doğru bulmuyorum. Hadi bunu doğru bulduk diyelim, sonuç 2021'in 2020'den daha iyi geleceğini söylüyor.

Konu linki: https://forum.donanimhaber.com/ea-ilk-500-napiyorsunuz-durum-guncellemesi--143693054

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 21 Mayıs 2021; 19:27:18 >

• Bunu anlatmaya çalışıyorum bende arkadaş başka yerlere çekmiş

• Geçen sene de yazanlar vardı. Abartmaya gerek yok. Yığılma analizi bu şekilde yapılmaz.

• Fikirleriniz için teşekkürler haklısınız biraz dayanaksız oldu görüşlerim kusura bakmayın zamanınızı aldım sınav stresi işte

• Ne kusuru hocam, biz 2020'ler yığılmadan çok çektiğimizden biraz hassasız sanırım bu konuda :D. Siz de EA'sınız sanırım, hedefiniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 21 Mayıs 2021; 18:14:40 >
  • Ben de şuna ufak bir şey eklemek istiyorum sınav anının ve kalan sürenin önemine dair

Buradaki netleri baz alarak bir sıralama yaparsak ve bunu gerçek sonuçlarla kıyaslarsak sadece leporta'nın sırası tutuyor, geri kalan beşlinin yeri farklı. Sırf burada önünüzde 3 kişi varken gerçek sınavda önünüzde toplamda 6 kişi var 

Yani kısacası gerçek sonuç belgeleri harici dh'den aldığınız bir veri ile yığılma vs ile ilgili çıkarım yapamazsınız, çok fazla değişken var çünkü önünüzde.

• Deli gibi bir şey olduk

• 90-100 arası tyt 65-70 arası ayt yapıyorum, tyt matta az bir şey süreden dolayı sıkıntım var bi de fenim bayağı eksik, ayt tarafında da 2-3 konum yarım ve cumhuriyetim eksik, geriye ayt matematik gibi çok ciddi soru çözmemi ve mantığını kavramamı gerektiren bir şey kalmadığı için iyi durumdayım bence güzel gidiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.