arkadaşlar açtığım topice cewaplarınızı duydum ozellikle bi arkadaşın yazdığı şey çok haoşuma ghitti ''gerçek hayatta ezilen'' die başlıo o arkadaş karşıma çıksın ben kim ezikmiş ona gostercem ayrıca bu asla imkansız deil bakın şimdi: adamlar şu an lwl 69 dalar sırf ben oaradayım die pıanaya geldiler oarada seri tyon kestiler bi seferinde 8-9 tyon getiriolar we ben daha 1 . lwl deyim civciwim tyonların soyunu kuruttular yani bayağı bi azalınca beni kallugada haungalara çektiler oradada 8-9 tane çekip 2 tane buyu ile ilduruyorlar düşünün adamlarda 140 lık staff war nyese bu beni cayip kastırdı 30 dakika içinde 35 lwl kastım bu şekilde ondan sonra colony zoneye giddik orclar bunlara dalıo bende aralarındayım ama gelen olup gidio buradada once stong golem kestiler bunları 4-5 şeklinde guruplayarak toplu kestiler bi tanesinden bana 14500 ex werio düşüşnün bnide bunları toplu kesioz neydse bunlardan da sıkıldılar karus kesioz bide kendime goblin yaptım şimdi çok iyiyim bu arda 45 dakka oldu ben 42 .lwl deydim ondan sonra eslanta gittik troll captain kestik şu an lwl 54 teyim tammamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?
hangi oyun bu zevkli gibi görünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
hangi oyun bu zevkli gibi görünüyor
EWET HANGİ OYUN...?
Bravo sana. Afferim. Çok büyük bir iş başardın. Türkiye kurtuldu. Göğe erdin vallaha. Sende arık Fatal1ty ile aynı klasmanda takılabilrsin. BUralarda harcanma sen.
quote:
Orjinalden alıntı: MEN@MEN
Bravo sana. Afferim. Çok büyük bir iş başardın. Türkiye kurtuldu. Göğe erdin vallaha. Sende arık Fatal1ty ile aynı klasmanda takılabilrsin. BUralarda harcanma sen.
adam kendini fatal1ty sanmış heralde
arkadaşlar knıght online yaw
hiç aöıp raştırmadınızmı açtığım topıcleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme