Şimdi Ara

IDE HARDDİSK KULLANIYORDUM SATA ALDIM AMA SİSTEM GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dediğim gibi ıde hard disk kullanıyodum 40 gibyt sata bitane hard diskim var 160 gb onu takıyım dedim işletim sistemi yükleme hatası verdi xp kullanıyorum format cdsinden repair yapıcaktım , hard diski görmüyo dedi , , bios ayarlarınımı yapmak gerekiyor , satada işletim sistemi kurulu ayrıca , ben taktımı açılır diye düşünmüştüm :D
    anakart : micro star model ms-7060 baya eski ama :D acil yardımlarını beklliyorum hocam hemen halletmem lazım şimdiden Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sefacelikk

beyler dediğim gibi ıde hard disk kullanıyodum 40 gibyt sata bitane hard diskim var 160 gb onu takıyım dedim işletim sistemi yükleme hatası verdi xp kullanıyorum format cdsinden repair yapıcaktım , hard diski görmüyo dedi , , bios ayarlarınımı yapmak gerekiyor , satada işletim sistemi kurulu ayrıca , ben taktımı açılır diye düşünmüştüm :D
    anakart : micro star model ms-7060 baya eski ama :D acil yardımlarını beklliyorum hocam hemen halletmem lazım şimdiden Allah razı olsun

Hocam taktığınız sata diskte başka bir anakartın driverı vs. varsa çakışmış olabilir. Önce onları silmek lazım. Mümkünse format atın.
  • eyv hocam saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

beyler dediğim gibi ıde hard disk kullanıyodum 40 gibyt sata bitane hard diskim var 160 gb onu takıyım dedim işletim sistemi yükleme hatası verdi xp kullanıyorum format cdsinden repair yapıcaktım , hard diski görmüyo dedi , , bios ayarlarınımı yapmak gerekiyor , satada işletim sistemi kurulu ayrıca , ben taktımı açılır diye düşünmüştüm :D

Hocam taktığınız sata diskte başka bir anakartın driverı vs. varsa çakışmış olabilir. Önce onları silmek lazım. Mümkünse format atın.

hocam aklıma takıldı format atmadan nasıl halledebilirim çünkü , anakartın değiştini veya pcnin format yediğini çaktırmamam lazım evdekilere :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

hocam aklıma takıldı format atmadan nasıl halledebilirim çünkü , anakartın değiştini veya pcnin format yediğini çaktırmamam lazım evdekilere :)

Driverları silmen lazım kalıntılarıyla beraber. Revo Uninstaller programı kalıntılarıda temizler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.