arkadaşlar hardisk ve cdrom u anakarta ide kablosu ile normal olarak bağlayinca hardiske ve cdrom a elektrik gelmiyor ama ide kablosunu çıkarinca yani sadece elektrik kablosunu takinca elektrik geliyor hepsine problem anakarttami yoksa başka bi yerde olabilir mi
İDE kablosunda yada anakarttaki yada hdd deki giriş çıkış bölgelerinde de sorun olabilir. iyice bir kontrol edin yakından. kablonun çalışabilir olduğundan emin olun.
quote:
Orjinalden alıntı: andac_bagtir
İDE kablosunda yada anakarttaki yada hdd deki giriş çıkış bölgelerinde de sorun olabilir. iyice bir kontrol edin yakından. kablonun çalışabilir olduğundan emin olun.
ide kablosunu değiştirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor anakartta ve hardisk-cd rom girişlerinde gözle görülür bi problem yok. bios pilini çıkardim taktim ayni sorun devam ediyor heralde anakartta bi problem var
Elinizle dokununca Hissedilir Bir çalışma seziyormusunuz? elektrik power girişiyle gelir ama tam anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: Arda
Elinizle dokununca Hissedilir Bir çalışma seziyormusunuz? elektrik power girişiyle gelir ama tam anlayamadım.
yok hiç bir titreşim ve ışık yanmiyor anakart ile hardiski birleştirince ama sadece elektrik kablosunu takinca titreşim geliyor yani çalışıyor
şimdi başka bir pc de denedim hardisk çalışıyor. heralde problem benim anakartta :(
bide başka bir power suply denemeni tafsiye ediyorum powerler bu tür sorunlara neden olabiliyor yedeğin varsa birde onunla dene
kolay gelsin
2 psu ile pc yi çalıştırdım sadece 1 tane psu yu hardiske taktim. anakart ile bağlantili olarak çalıştırınca çalışmıyor ama tek elektrik kablosunu taksam yine çalışıyor :s anakarta bağladiğim zaman çalışmıyor anakartta elektrik olmasa bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme