Şimdi Ara

ide sata problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark. bende 80 gb samsung ide hard disk var windows buna kurulu neyse gittim sata 320 gb hard dsk aldım taktım anakart asus buna uyumlu ama windows da gözükmüyor... system ekleden bakıyım dedim orda sorunsusz şekilde kurulu diyor , bios ta da gözrüyo anlamadım bu işi nie windows ta göremiyorum yardım ederseniz sevinir!!!

• asus anakartlarda oluyor böyle sorunlar yapacağın şey bir disket okuyucu lazım buna raid sürücülerini yüklemen lazım anakartının cdsini bul anakarttan raid sürücülerini bul orda make a disk var disket sürücüne disketi tak ve make a disk yarat daha sonra yeni aldığın hard diske windows kurarken ilk başta f6 bas yazısı çıkacak f6 2 -3 kere bas sonra disketini tak ve tanıt birz uğraşman lazım
  • benim aldığım hdd de yanında bi disket verdiler sende yok o heralde arkadaşın dediği gibi yapmaya calış
  • windows cd'ni tak normal format atarken ki adımlarını izle yeni aldığın hdd'i biçimlendir olur.

tabi sata kurulumu yapmayacaksan eğer yoksa arkadaşların dediği gibi yapman lazım bios tan falan ayar v.s

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FE2E89EB -- 31 Ocak 2008; 19:21:08 >
  • gerek kalmadı ac kapa işine:) yönetimsel araçlardan yaptım 2 sn işmiş, sizin yöntem biraz zor geldi:) gene de cok saolun yeni xp kurarken yardımcı olcak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.