Şimdi Ara

İdeallerimin yok oluşunu anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler aşama aşama spor hayatımın bitişini anlatıyorum.

Spora 6 yaşında amatör bir yüzme havuzunda başladım.Babam eski sporcu olduğundan benimde sporcu olmamı çok istiyordu.Gerçekten merakım ve yeteneğim vardı yüzücülüğe.Her zaman yaşıtlarıma göre büyük göstermişimdir hem vücut hemde yüz olarak.Bu spora tam 12 yıl devam ettim(Daha fazlasını isterdim.).10 yaşında bir koleje burslu yazıldım.Yüzme takımının yıldızı olmuştum adeta.10 yaşımda olmama rağmen hem boyum hem fizik yapın metabolik olarak inanılmazdı.Benim yaş grubumda dereceye girmeyi bırak her zaman 1.bendim.Ama okul evime çok uzak olduğundan beni okuldan alıp devlet okuluna verdiler.Tamda antrenörlerim bu çocuktan birşey olur dediği zaman.Evet devlet okulunun yüzme takımı varmıydı?vardı.Fakat tahmin edersinizki bir özel okulla yarışamayacak kadar azdı.Babam beni bir kulübün yüzme takımının seçmelerine gönderdi.Yine derecem çok iyi olduğundan o takımdada parlamayı başardım.15 yaşıma geldiğimde artık liseliydim .Antranörlerim etrafımda pervaneydi benimle sanki öğrencileri gibi değilde kardeşleri gibi görürlerdi.Baş antranörümün bana kilo alman lazım demesiyle bodybuilding sporuyla ilgilenmeye başladım.Evet 16 yaşımda fiziğim şaha ermişti.Ama ben her zaman daha fazlasını istedim.Sanki hayatımın amacı olan yüzme değilde bodymiş gibi davrandı antremansız kaldım.Bu sporla azda olsa ilgilenen varsa bilirler ki yüzmede antremansızlık başbelasıdır.Ciğerleriniz alışık olmazsa suyun altında boğuluyormuş gibi olursunuz.Benki 1.likten düşmeyen adam artık dereceye bile giremiyordum.Hocalarım en sonunda çekti beni köşeye dövmekle azarlamak arası bir ayar çektiler bana.17 yaşımda milli takım seçmelerine girdim.Dereceyi tutturdum fakat beynini öptüğümünün heyeti vücudumu yağlı bulmuş.Bu yüzden alınmadım.Hocalarım bana günde 15 sabah 15 gece koşusu yapmamı söyledi.Ondan sonra başladım benim bütün ideallerimin yok oluşu.Bu arada body aynı hızda devamdı.Derecelerim normale döndü.Yine kulübümün en iyisi olmuştum.18 yaşına kadar böyle sürdü.18 yaşında ise beni bitiren olay gerçekleşti.Sporcu olmama rağmen sınıfta kaldım.Hocalarımın hepsi benden kalmazsın derken ben birden sınıfta kaldım.Yıkıldım resmen.Ondan sonra 2. şok yaşadım.Body dönüşünde göğüsümde inanılmaz acılar hissettim.Kas ağrısı değildi bu anlardım yoksa.Erktesi gün doktora göründüğümde sağ decline kasımın yırtıldığını öğrendim.Bir yüzücü için göğüs kası her şeydir.Yüzme kariyerimin sonlandığının resmiydi bu.Okuldan mezun oldum sınava girdim.Ve bir özel üniversiteye yerleştim.Benim bütün hayallerim yüzmeydi.Ve ben hayallerimi kaybettim.Eğer milli takıma girebilseydim şu an üniversiteyi canadada tam burslu okuyacaktım .Siz siz olun ideallerinizden sapmayın.

Saygılar DH ailesi...

• Hala yapabilirsin biliyorsun. Ama yapmak istemiyorsan sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8DA7E2B07

Hala yapabilirsin biliyorsun. Ama yapmak istemiyorsan sen bilirsin.
    Evet yapabilirim fakat eski performansıma yetişemem.Vasatlıktan kurtulamam.Antranörlerimin çağrısına kulak verim birkaç kere gittim.Fakat değil dereceye girmek yeni yetme çocuklardan fark yedim.İnsanın bir kere şevki kırılınca birdaha toplanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoftGreen

Evet yapabilirim fakat eski performansıma yetişemem.Vasatlıktan kurtulamam.Antranörlerimin çağrısına kulak verim birkaç kere gittim.Fakat değil dereceye girmek yeni yetme çocuklardan fark yedim.İnsanın bir kere şevki kırılınca birdaha toplanmıyor.

Alıntıları Göster
    Üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8DA7E2B07

Hala yapabilirsin biliyorsun. Ama yapmak istemiyorsan sen bilirsin.
    Şu halinle bile sana özendim yalan yok.Bence vazgeçmemelisin sonuçta düzelmeyecek bir rahatsızlık değildir
  • Hocam bilmedigimden soruyorum simdi tekrar antremanlara baslasan toparlama forma girme sansin hic mi yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Hocam bilmedigimden soruyorum simdi tekrar antremanlara baslasan toparlama forma girme sansin hic mi yok?

Tabikide var.Ama eskisi kadar iyi olmam çok uzun zaman alır.Ve milli takım için zamanım çok az.Biliyorsun ülkemizde kadroculuk mevcut.Evet yanlış duymadın yüzmede bile torpil var.Şimdi zaten kendi çapımda yüzüyorum vücudumu salmamak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam bilmedigimden soruyorum simdi tekrar antremanlara baslasan toparlama forma girme sansin hic mi yok?

Tabikide var.Ama eskisi kadar iyi olmam çok uzun zaman alır.Ve milli takım için zamanım çok az.Biliyorsun ülkemizde kadroculuk mevcut.Evet yanlış duymadın yüzmede bile torpil var.Şimdi zaten kendi çapımda yüzüyorum vücudumu salmamak için.

Valla hocam imkan varsa eskisi gibi iyi olabilirim diyorsan daha fazla calisirsin hayallerinden vazgecme cok pisman olursun.Zaten olmussun ama en kisa zamanda iyice dusun ilerde gecmisine bakip keske deme.Belli bu ise yetenegin azminde var.Hala sansin varken iyice dusunup kararini ver.Herkesin hayatinda dususler cikislar olur.Iyi dusun.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Forumda ender okuduğum hayata dair anekdotlardan biriydi.
    Üzüldüm açıkçası. Ama hayat devam ediyor, dostum. Hem yüzmeyi de bırakmamışsın. İdeallerine dair tekrar bir kapı aralanır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 12 Ocak 2013; 2:46:46 >

• Geçmiş olsun üzüldüm kardeşim hocalarla gorsuyormusun yoksa sakatlanınca salladılar mi

• quote:

quote:

quote:

Valla hocam imkan varsa eskisi gibi iyi olabilirim diyorsan daha fazla calisirsin hayallerinden vazgecme cok pisman olursun.Zaten olmussun ama en kisa zamanda iyice dusun ilerde gecmisine bakip keske deme.Belli bu ise yetenegin azminde var.Hala sansin varken iyice dusunup kararini ver.Herkesin hayatinda dususler cikislar olur.Iyi dusun.

Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim.Eski performansıma yetişmem olağan değil gibi duruyor.Yaşım git gide ilerliyor.Evet futbol ve basketbol için yaşım genç ama yüzme için gitgide yaşlanıyorum demek.Artık milli takım benimde taktir ettiğim bir görüş içerisinde.Daha ilkokuldan çocuk alıp yetiştiriyorlar.Benim şansım düşük.Ama sakatlığım tam olarak geçmedi.Geçsin zaten antranörlerimde beni istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Geçmiş olsun üzüldüm kardeşim hocalarla gorsuyormusun yoksa sakatlanınca salladılar mi

Yazımdada belirttiğim gibi hocam biz hoca öğrenci değil abi kardeş gibiydik.Hala çağırırlar yüzmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Üzüldüm açıkçası. Ama hayat devam ediyorum, dostum. Hem yüzmeyi de bırakmamışsın. İdeallerine dair tekrar bir kapı aralanır u.marım

Tabikide hocam hayat ne olursa olsun devam ediyor.Umarım hocam.
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun üzüldüm kardeşim hocalarla gorsuyormusun yoksa sakatlanınca salladılar mi

Yazımdada belirttiğim gibi hocam biz hoca öğrenci değil abi kardeş gibiydik.Hala çağırırlar yüzmeye.

Yok hocam işleri bitince bir daha arayıp sorularıma onu merak etmiştim

• quote:

quote:

quote:

Hal hatır sormak değilde hocam haftada bir dominosun sınırsız kampanyasını darma duman ederiz

• quote:

Üzüldüm açıkçası. Ama hayat devam ediyorum, dostum. Hem yüzmeyi de bırakmamışsın. İdeallerine dair tekrar bir kapı aralanır u.marım

+1965
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

quote:

+1965

Alıntıları Göster
    sad story
  • quote:

Evet 16 yaşımda fiziğim şaha ermişti.Ama ben her zaman daha fazlasını istedim.Sanki hayatımın amacı olan yüzme değilde bodymiş gibi davrandı antremansız kaldım.

Üzüldüm biraz, ama kendin bozmuşsun oyununu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Evet 16 yaşımda fiziğim şaha ermişti.Ama ben her zaman daha fazlasını istedim.Sanki hayatımın amacı olan yüzme değilde bodymiş gibi davrandı antremansız kaldım.

Üzüldüm biraz, ama kendin bozmuşsun oyununu.
    Peki kas yırtılması nasıl oluştu.. Body çalışamalarında fazla zorlanma vs. gibi birşey mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hal hatır sormak değilde hocam haftada bir dominosun sınırsız kampanyasını darma duman ederiz

güzelmiş o zaman bizde arada dağıtıriz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.