Şimdi Ara

ideapad 320 cızırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aldığım lenovo ideapad 320 modelinde bilgisayarda çok fazla şekilde hdd'den cızırtı geliyor. Ürünü vatan bilgisayardan aldım. Yarın götürüp para iadesi isteyeceğim. Büyük ihtimalle servise gidecek ve değişim için rapor talep edilecek. Bu süreçte yapmam gereken ne gibi işlemler vardır acaba :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan bilgisayar aracılığı ile lenovo servisine gitti ücret iadesi talebiyle sonuç ne olacak acaba

• Hdd testi yapsaydınız.Hdd cızırtısı hdd marka modeline göre çok yada az olabilir,kasanın ses yalıtımı iyi değilse yine aynı durumla karşılaşabilirsiniz,sessiz ortamda bu çok duyulur takıntılı biriyseniz ssd daha iyi olur.Yeni makinede yada hdd değişimi olursa yine aynısıyla karşılaşmanız muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Aralık 2017; 16:58:57 >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Hocam diskin kullanım oranı %100 sabit kalıyor. Normal bir hdd'den nasıl bir ses geleceğini biliyorum ama kat kat daha fazla ses geliyor. Nasıl bir sonuç alacağımı bilemiyorum artık

• Bu tam kapasite disk kullanımı win10 kaynaklıda olabiliyor bilginiz olsun diye söyledim.Sizin sorun büyük olasılıla buydu bazı ayarlarla bu giderilebiliyor.Yeni alacağınız makinede böyle bir sorun olursa acele etmeden buraya bir konu açın siz çok acele etmişsiniz.
  • Hocam bilgim yoktu sorunun çözümü olduğundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.