Şimdi Ara

MSI A650GF açılışta çıt sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olduktan sonra güç kaynağını kapatıp tekrar denemedim ama sistemi çalıştırdığım zaman güç kaynağından çıt diye bir ses geliyor. Çalışmada herhangi bir sorun yok, saatlerce kullanıyorum ama başlatmada böyle bir ses geliyor. Dikkate almam gerekiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Röle sesidir o. Bir çeşit güvenlik önlemi. PC kapanırken de gelir o ses.

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat etmedim de bakayım bir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Birkaç kere kapat aç yaptım ve her açmada o çıt sesi geliyor hocam. Dediğin gibi kapatma esnasında da aynısı olmasa da bir ses çıkartıyor.

• Aynı PSU'dan ben de aldım. Birkaç hafta içinde o PSU ile bir sistem kurmayı planlıyorum. Unutmazsam, sistemi kurduktan sonra açılış/kapanış sesini dinleyip deneyimlerimi paylaşırım.

• Hocam biraz önce pc'yi kapatırken kulaklığı çıkarıp dinledimde kapanırken çıt sesini duydum yani endişelenecek bir şey yok. Bu olayı eski FSP model psu'mda yapıyordu büyük ihtimal bir güvenlik önlemi. Bu arada bu msi psu'larda para iadesi kampanyası var psu'yu yeni aldıysanız bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 10 Ağustos 2021; 23:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Çıt sesi açılırken oluyor, kapanırken de bouv diye ince bir ses geliyor bende. Para iadesi için 14 günlük süreyi bekliyorum. Sırf ucuza geliyor diye almıştım yoksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Çıt sesi açılırken oluyor, kapanırken de bouv diye ince bir ses geliyor bende. Para iadesi için 14 günlük süreyi bekliyorum. Sırf ucuza geliyor diye almıştım yoksa.
    Rahatsız edecek bir ses yoksa bence kafanıza takmayın hocam. Zaten bir çalışma sorunu da yokmuş. Bu arada psu hakkında yorum yapıp steam cüzdan kodu kazanma şansınızda var belki haberiniz yoktur hatırlatayım.

• SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum bak. Nereye yapacağım yorumu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu PSU ile sistemi kurdum, üç gündür test ediyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sistem açılışında ve kapanışında röle sesi geliyor, bu gayet normal bir durum. Ancak sizde "bouv" diye bir ses çıktığını belirtmişsiniz; bu biraz kafa karıştırıcı  

@UğurDündarın Dövdüğü Adam

Sevindim hocam hayırlı olsun. Ya ben bouv dedim ama tabi kulaktan kulağa fark var. Sesi kaydedip dinleteyim istedim ama telefon da sesi düzgün almıyor. Önceki cihaz 2009 yapımı ve 10-11 sene kullandım. Şimdiki ise yeni teknoloji desek belki o sesler normaldir diğerine göre. Kulak diğerine alıştığından garipsediydim. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadığına göre korkmaya gerek yok artık :)

• Röle sesi arkadaşlar o. Çoğu üst seviye kaliteli psuda vardır o ses. Bugüne kadar böyle güzel kampanyalarla bu kaliteli psuları alamadığımız için çoğu kişi bilmiyor maalesef. Şu 1 ay içinde sisteminde Tier B altı PSU olan kalmadı heralde 🤣 Darısı ekran kartına inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 24 Ağustos 2021; 19:1:16 >
  • röle sesi o üst seviye psu'larda var problem değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.