idepad Y serisi bilgisayarlarda klavye tuşlarını çevreleyen dört köşenin izi oldugu gibi ekrana çıkmakta (en azından benim bilgisayarımda böyle) Özellikle izin en çok çıktıgı kısım dokunmatik tuşların bitip klavyenin başladıgı yerdeki sınır. Buranın kopyası oldugu gibi ekranda ve hiç bir şekilde çıkmıyor. Bu şikayetle servise başvurduğumda bunun bir kullanıcı hatası olduğunu belirterek sorunu çözmediler. Neyse bu konuyu açmamın sebebi ideapad Y serisi kullanıcı arkadaşlar kendi bilgisayarlarını bu gözle bir kere daha kontrol ederek ankete katılırsa sevinirim. Bakalım genel durum nedir. Anketin sonunda bu bir kullanıcı hatasımı yoksa tasarım hatasımı belli olacaktır.
5 gün içerisinde sadece 7 oy. daha fazla ideapad kullanıcısı olduğunu tahmin etmiştim. hayır diyen arkadaşlar ne kadar süredir kullanıyor acaba yaklaşık bir yıl içerisinde izler belli olmaya başlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: forza1905
5 gün içerisinde sadece 7 oy. daha fazla ideapad kullanıcısı olduğunu tahmin etmiştim. hayır diyen arkadaşlar ne kadar süredir kullanıyor acaba yaklaşık bir yıl içerisinde izler belli olmaya başlıyor.
Hayır oyu kullanmıştım, bir yılı aşkın süredir kullanıyorum, öyle bi sorun görmedim Allaha şükür