< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İdefix [ANA KONU] (2. sayfa)

-
-
varsa tavsiye dinleriz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam az sakin olun ve kimin ne dedigine önem vermeden yolunuza devam edin ancak bu kadar açık sekilde yazmayin, bu işin yarını var. Herkese kalsın bu faydalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altın fırsatları konusunun cılkını çıkaran çok bilmişlerin bu konuda boş durmadığını görüyorum.
Bu yazdıklarınızın sonunda ileride mızmızlanıp durmazsınız umarım.
-
Faydalandıgınıza sevindim hocam
Pardon ya burası bilgi paylaşımı yapılan forum değil sanırım. Adı üstünde SICAK FIRSATLAR ve FORUM .....
paylaşmak bu işin ÖZÜ ...... Yuh yaa bencilliğe bakarmısınız , paylaşım platformunda adamlar PAYLAŞMA diye bağırıyorrrrr.
Yazık yazık. Herkes kendine müslüman olacaksa kapansın bu tip forumlar.
Ama bu tipler sürekli paylaşım platformlarını takip eder amaaaaa kendilerinden başka kimse faydalansın istemez. Bencillik hastalıktır arkadaşlar tedavi olun.
-
Herşeyin yolu yordami var 2007den beri uyesin ama boşa vakit harcamissin. Kac fayda böyle bangir bangır yazıldığı için sonlandı...
arkadaşlar idefix te alınacak hiç bişey yok mu uyguna bakıyorum herşey pahalı diğer sitelerden. Banka bonus 700 tl puan verdi sadece idefix te geçer diyor çok dandik bir site hiç bişey bulamadım
-
Hangi banka verdi ?
İdefix boykot
QNB Verdi de bu idefix hiç güzel bi mecra değil yaw hiç bişey bulamadım almak için
-
Qnb puanları online olarak harcamak çok zor.
N11 sitesinde geçiyordu oda sonlandırdı.gecen seneden beri oradada geçmiyor bu bankanın puanı.
hiçbiryerde geçmiyor.
ne mahalle esnafı nede büyük marketlerde geçen yer çokçok zor bulursunuz.
banka nüşterileri bu konudan dolayı şikayetci hep.
En son LCW 'nin mobil olmayan Masaüstü Sitesindede harcanabiliyordu.oda kartınızdaki mevcut puan miktarı alışveriş tutarından düşük olursa harcanabiliyor.1 kuruş fazla olsun harcama bölümünde aktif olarak gözükmüyor puanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara deneyen oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 bine kadar 6 taksit olumlu ustu faizli oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkll -- 24 Mart 2025; 12:45:3 >
migros markete gidip bişeyler alsam qr ile ödeme de bonuslarımı kullanabilir miyim acaba ? kart fiziksel olarak elimde yok şuan puanlar bir anda geldi Kalakaldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X