Şimdi Ara

idefix mi d&r mı beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Behzat Ç'nin son filmi dvd'ye çıktı ve satın alacağım. Bu 2 siteden birinden de acaba sizce hangisinden alayım hangisi daha çabuk gönderiyor.

• Son 2 haftada d&r'dan iki alisverisim oldu. Birisi 1.5 gun sonra elime gecti birisi 5 gun surdu. Stok durumuna gore degisiyor. Elde varsa hemen yolluyor d&r. idefixden hic alisveris yapmadim bilmiyorum orayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent adlı bir mağaza var bizim burada, orda çıkmış diyolar.
  • Teşekkür ederim. Peki stokta olup olmadığını bi yerden görebiliyor muyuz
  • ikisi de doğan grubunun zaten. depoları aynı.
  • Little big Metal kullanıcısına yanıt
    O mağazada çıkarılmış sahneler de var mı filmde.
  • İdefix'i de D&R satın aldı zaten ama D&R'de fiyatlar daha uygun oluyor genelde oradan al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D&R güvenilirdi-iyiydi ama artık alışveriş yapmıyorum. çünkü kargoya çok geç veriyorlar ve iptal edilen ürünümün para iadesini bazı yerlere şikayet etmek şartıyla 15 gün gibi uzun bir zaman sonunda aldım.
    idefix i de güvenilir diye duydum. hiç alışveriş yapmadım.
  • sakın idefix den alışveriş yaoma bn yaptım para adamın eline geçti fakat bana 3 hafta oldu ulaşmadı. bankaya şikayete gittim aradı sözleşmediki numarayı ....... çocuğu numarayı değiştirmiş. sakın alma param boşa gitti ymn ederim csb falan değil

SS ler

idefix mi d&r mı beyler

idefix mi d&r mı beyler <33

• D&R dan alışveriş yaptım bana göre hızlı kargoya verdiler ama yurtiçi kargo oyaladıkça oyaladı o yüzden ben yurtiçi kargoya bağlı diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdefix'ten son bir ayda 5 kitap aldım iki kerede hiçbir sorun yaşamadım.
  • En iyisi gidip mağazadan almak gibi duruyor teşekkürler beyler. Yarın gider dr mağazasından alırım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.