Şimdi Ara

idefix tedarik süreci hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar idefixten 7 adet kitap sipariş ettim farklı kategorilerde örnek verecek olursak 'kızılmaske' çizgi romanını bulunduğum şehirdeki d&r veyahut diğer kitabevlerinde bulamamıştım tedarik sürecinde sıkıntı yaşanıyor mu son zamanlarda idefixte ?

• Uzak durmanı tavsiye ederim 27 ekimde siparis verdigim 2 tane kitabı 20 kasima kadar yollamayinca iptal talebinde bulundum ne para iadesi var ne kitaplar ortada. Şikayetvar da bu konuyla ilgili baya bir sikayet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskenderce kullanıcısına yanıt
    hocam yapma ya haftalardir biriktiriyorum parayi iadesi bile mi olmayacak guvenip siparis verdik

• Her kitabın belli bir tedarik süresi vardır. Bugüne kadar D&R'de herhangi bir problem yaşamadım. Olaki iade isterseniz her firma en geç 7 iş günü içerisinde iadesini gerçekleştirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

hocam yapma ya haftalardir biriktiriyorum parayi iadesi bile mi olmayacak guvenip siparis verdik

Ben yaşadığım ve bu aralar yaşanan genel bir sorunu söyledim bu da seninde başına geleceği anlamına gelmez.

Sorun olursada merak etme idefix o kadarda kucuk bir firma değil, para bir şekilde alınır en kotu Tüketici Hakem Heyetine gidilir.

• Ben eskiden İdefix ile çalışıyordum fakat son zamanlarda artan şikayetleri okuyunca Kitapyurdu'ndan kitap almaya karar verdim. İlk siparişimde, özellikle düzgün kitap yollamalarını belirtmiş olduğum halde, yamuk yumuk kenarlarına balyozla vurulmuş gibi kitap geldi. Geri iade olayını da yapamadım çünkü son gününde mesai arkadaşıma hediye edecektim. Vakit yoktu. Türkiye'deki online kitapçıların hemen hiçbiri işini düzgün yapmıyor maalesef.
  • 1 haftada geldi.

• Razer kullanıcısına yanıt
    facebook açtım sırf iletişime geçmek için geri dönüş yapmışlar 3 tanesini yollamışlar kitabın geri kalanı hala tedarik sürecinde ya

• Hocam ben farklı alternatiflere yöneleceğim. Başka kitabevlerini deneyeceğim.
  • Razer kullanıcısına yanıt
    böyle olaylar canını sıkıyor insanın,destekdukkan adlı siteden de takip ettigim bir derginin önceki sayılarını siparis ettim 40 tl tutarında,3 gündür onay bekliyor yazıyor müsteri temsilci numarasını açan yok maillere cevap veren yok cidden yazık ya

• Satışı yapıp parayı temin edene kadar bizim ülkemizde maalesef. Sonrası yok.
    Ben şansımı PTTkitap'tan yana kullanacağım bir dahaki sefere.
  • İlknokta ve arkadas kitabevlerine bakın.

• benim idefixten verdiğim siparişim dün geldi araya haftasonu girdiği için (teslim sırasında evde olmak için o şekilde ayarladım) 5 gün sonrasında elime ulaştı..
    alternatif olarak ucuzkitapal sitesinin çalışmasını beğendim gerçi aras kargonun paketlemesi idefix gibi kaliteli değil ama bi bakın isterseniz.oradan verdiğim siparişi 2 3 gün içerisinde elime ulaşmıştı.
  • Ben kasimin basinda 6 tane kitap siparisi vermistim yaklasik 12 gun sonra gelmisti idefix ve d&r tavsiye etmedigim siteler

• şu gün itibariyle tüm kitaplar elimde arkadaşlar,paketleme gayet özenli tek handikapı cok bekletiyor olması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.