Bildirim
İDEOS X5 için Atmel Fix bulamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
# "B528 Atmel Fixi" klasörünün içindeki "UPDATE.zip"i sd kartınızın ana dizinine atın ve telefonu kapatın. (Kapanıp hemen açılmaması için (Telefon Açıkken) Ayarlar>Uygulamalar>Hızlı Önyükleme'nin yanındaki tiki kaldırın.)
# Şimdi ise ses + ve power tuşu ile android recovery ekranı gelecektir buradan "update from sd kart" seçeneğine gelerek power tuşu ile onaylayın
# İçeriden UPDATE.zip'i seçin ve kurulum bittikten sonra telefonu yeniden başlatın
http://www.mediafire.com/download/elxtb8bslh73w2f/U8800_atmel.rar
Kolay gelsin dostum
-
tskler hocam saolasın... -
quote:
Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™
# "B528 Atmel Fixi" klasörünün içindeki "UPDATE.zip"i sd kartınızın ana dizinine atın ve telefonu kapatın. (Kapanıp hemen açılmaması için (Telefon Açıkken) Ayarlar>Uygulamalar>Hızlı Önyükleme'nin yanındaki tiki kaldırın.)
# Şimdi ise ses + ve power tuşu ile android recovery ekranı gelecektir buradan "update from sd kart" seçeneğine gelerek power tuşu ile onaylayın
# İçeriden UPDATE.zip'i seçin ve kurulum bittikten sonra telefonu yeniden başlatın
http://www.mediafire.com/download/elxtb8bslh73w2f/U8800_atmel.rar
Kolay gelsin dostum
Hocam b528 icin link yok.Bildiginiz saglam bir link varmi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- araç multimedya mikrofon sorunu
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- huawei nova y91 kullanıcı yorumları
- en iyi apk siteleri
- huawei watch d2 türkiye
- hangi telefonu almalıyım
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X