Şimdi Ara

İdeos X5 MAVİ ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MUI 1.10.14 versiyonunu kurdum, telefon açıldı... sonra kendi reset attı ve ARTIK sadece MAVİ ekran açılıyor.

Birisi bana telefonu ses açma kapama ve power tuşlarına basarak telefonu açıp kendi dosyalarını bana yollayabilirmi ?

• clcokworkrecovery modunu açabiliyormusunuz? ses acma ve power tuşuna basın bekleyin cwm açılınca orda sd card bölümünde bi şecenek var onu bastığınızda telefon pc bağlıysa sd cardı bilgisayarda görmeye başlarsınız yada hiç uğraşmayın sd cardı cıkarın pc takın rom atın bi daha yükleyin yüklemeden önce her şeyi silin benimde bu konuda cok geniş bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

clcokworkrecovery modunu açabiliyormusunuz? ses acma ve power tuşuna basın bekleyin cwm açılınca orda sd card bölümünde bi şecenek var onu bastığınızda telefon pc bağlıysa sd cardı bilgisayarda görmeye başlarsınız yada hiç uğraşmayın sd cardı cıkarın pc takın rom atın bi daha yükleyin yüklemeden önce her şeyi silin benimde bu konuda cok geniş bilgim yok.

malesef açılmıyor e:\ sürücüsü 245mb bom boş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

clcokworkrecovery modunu açabiliyormusunuz? ses acma ve power tuşuna basın bekleyin cwm açılınca orda sd card bölümünde bi şecenek var onu bastığınızda telefon pc bağlıysa sd cardı bilgisayarda görmeye başlarsınız yada hiç uğraşmayın sd cardı cıkarın pc takın rom atın bi daha yükleyin yüklemeden önce her şeyi silin benimde bu konuda cok geniş bilgim yok.

malesef açılmıyor e:\ sürücüsü 245mb bom boş :D

yeniden cwm yüklemeyi dene servise yolla yaparlar belki
  • CWM yükleyeceğim yer bomboş hangi klasore atacağımı bilmiyorum. dosyalar yok... birisi dosyları klasorleri ile birlikte bana ulaştırırsa olur sanırım.
  • başka bir ideos x5 buldum, İMAGE klasorunu kendi telefonuma attım.. stok rom yükleyebildim. DLOAD update.

ama bu kezde telefon arama yapmıyor :S
  • Pembe ekrandayken çıkan belleğe format mı attınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eğer garantisi varsa kurcalamayın.. teknik servise gönderin yazılım attırıp alırsın cihazını.. garanti dışı kalmasın cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Pembe ekrandayken çıkan belleğe format mı attınız?

orayada attım (-_-)

Asıl şu ayarlarda sd kart a format at vardı ya orayı tıkladıktan sonra oldu.
  • Teknik servise gondermekten baska care yok gibi gozukuyor.
  • Arkadaşlar ses açma ve kapama tuşuna basıp telefonu açınca karsıma cıkan hafızadaki tüm dosyaları sildim. Telefon boot olmuyor mavi ekran çıkıyor telefon açılınca. Gözünüzü seveyim 2.3.5 yükleyen birisi oradaki dosyaların hepsini zipleyip uplodlasın. Yoksa telefonu servise göndermek zorunda kalacam =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

Arkadaşlar ses açma ve kapama tuşuna basıp telefonu açınca karsıma cıkan hafızadaki tüm dosyaları sildim. Telefon boot olmuyor mavi ekran çıkıyor telefon açılınca. Gözünüzü seveyim 2.3.5 yükleyen birisi oradaki dosyaların hepsini zipleyip uplodlasın. Yoksa telefonu servise göndermek zorunda kalacam =(

bu sorunu benim içinde halledin lütfen telefona korkutmak gibi olmasın bu kadar masraf çıkardılar orda on lira yazana bakmayın para 363 lira
     İdeos X5 MAVİ ekran sorunu

http://forum.donanimhaber.com/m_57853148/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 18 Şubat 2012; 16:18:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.