Şimdi Ara

İdeos X5 Root Olamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kaç gündür root olamıyorum ne yaptıysam başarılı olamadım. Lütfen bu konuda profesyonel arkadaslar yardımcı olurmusunuz ?

• ben de bataryadan bıktım. yeni aldım, yine akşamı zor görüyorum,bazen uğraşırsam akşamı bile göremediği oluyor batarya şarjının.

rom olayına bakıyorum şimdi, ortalık toz duman.

ilk defa yapacağım ben de, telefonda hala orjinal sistem var.

herhangi bir rom direk uygulanabilir mi bilmiyorum.

çok fazla deneme yanılma da yapmak istemiyorum.

ama ilk öğrendiğm şey, iyi bir yedek alarak rom yüklemek. çünkü olası sorunlarda geri dönüş mümkün oluyor eski sisteme.
  • sorun devam ediyor mu kardeş?

ben de sonunda başka sitelerden iyice öğrendim temel şeyleri.

burası çok karışık ve düzensiz. ortalık toz duman, hiçbişey anlamadım burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Hocam merhabalar rom yükleme meselesinde yapmanız gereken şey cwm yüklemektir nedir cwm
    Bilgisayardaki bios gibi görüyorum şahsen sistemleri ordan yüklüyorsunuz hafıza kartına atıp pratikte böyle ama özellikle takıldığınız bir yer varsa yardımcı olabilirim

sağol kardeş, teşekkürler, takılırsam sorarım. hallettim temel konuları.

telefonu rootladım, cwm kurdum, sistemin yedeğini aldım, rehber ve önemli şeyleri yedekledim.
    sonra b526 rom yükledim, botloader yükledim(pembe ekran için). pembe ekranı sorunsuz yükledim.
    root da da sorun yok gibi.
    yalnız CWM de ilginç bir durum var, normal mi bilmiyorum. şöyle, telefonun bataryasını çıkarıp, 3-5 sn bekledikten sonra ses açma tuşu+power a basılı tuttuğumda CWM açılıyor.

fakat normal yolla telefonu kapatırsam, CWM yi bir türlü açamıyorum.

bu normal bişey midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capslocksmith -- 27 Şubat 2014; 14:01:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Normaldir hocam yanlız size şöyle bir tavsiyede bulunayım titanium backup rootluysanız yedek konusunda çok işinize yarayacaktır birde hesaplarda google hesabınızı senkronize ettiğinizde rehberiniz google a yedeklerin bu şekilde telefonunuz yanınızda olmasa bile google a rehber yazarsanız telefon rehberinizi görürsünüz

kardeş normal değilmiş bu.

telefondan; ayarlar >> uygulamalar ve ardından buradaki "hızlı önyükleme" yazan yerdeki tiki kaldırınca düzeldi.

her türlü denemede CWM açılıyor şimdi.

fakat başka bir problem çıktı. telefonda veri açıkken bağlantı var görünüyor, ama hiçbir türlü bağlantı isteyen programlar çalışmıyor nete giremiyorum.

ama kablosuza bğlanınca şak diye her yere giriyorum...

• kingo anrdoid root programını kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.