Şimdi Ara

ideosx5 Dokunmatik ekranın ortası çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün biranda oldu neden bilmiyorum.

Ekranın ortası çalışmıyor örnek olarak sim kilidimi giricem. 1-2-3 ve 7-8-9 çalışıyor

4-5-6 nolu tuşlar çalışmıyor. Birçok programda denedim genelde çalışmıyor. Bunun bir çözümü vardmıdır ? Yardımcı olurmusunuz ?

• fabrika romunu tekrar yukle hangi kerneldesin android kactasin?
  • Geçende bendede oldu. Legolash'ın çıkardığı miui v3.1 yaşadım sorunu. Reset attım düzeldi.
  • Benim basima benzer bir durum geldi.
    cocuklar icin boyama prg.lari ile bizzat test et. Yerini tespit ediyorsan yani sabit bir alansa donanimsaldir. Benimkisi garanti kapasaminda degisti. Yesyeni ekran geldi
  • hmm anlasıldı garantiye gidecek telefon :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Geçende bendede oldu. Legolash'ın çıkardığı miui v3.1 yaşadım sorunu. Reset attım düzeldi.

bir anda mı çıkardı bu sorunu yoksa yükler yüklemez mi ? ayrıca bbelli bir yer mi yoksa hepsimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NanoCruel

quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Geçende bendede oldu. Legolash'ın çıkardığı miui v3.1 yaşadım sorunu. Reset attım düzeldi.

bir anda mı çıkardı bu sorunu yoksa yükler yüklemez mi ? ayrıca bbelli bir yer mi yoksa hepsimi ?

yahu sen orjinal fabrika romuna dön bi bakalım gene çalışmıyor ise orjinal rom kurulu şekilde garantiye gönder ücretsiz yapmaları gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de vardı ama orijinalş rom ben custom rom yüklemeyi gereksiz buluyoruz çünkü ben telefonu iş telefonu olarak kullandığımdan vede hiç bir sorun yaşamadığımdan böyle bir arayışa girmedim. neticede gitti kvk ya 1 ay kaldı ekranın üzerindeki dokunmatik filmi değişti geldi. sorun yok şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.