Şimdi Ara

İdil Geri Döndüüüüü yaşasınn!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007de aldığım karakterim ölmüştü baya da zaman olmuştu öleli... mail atmışlar bugün geri çağırıldım idil olarak tekrar sizlerleyim :) 1 haftalığına da VIP hediye edildi...

• Hoş geldin:) 1116707 id'm bu :) her türlü mesaj atabilirsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

2007de aldığım karakterim ölmüştü baya da zaman olmuştu öleli... mail atmışlar bugün geri çağırıldım idil olarak tekrar sizlerleyim :) 1 haftalığına da VIP hediye edildi...

mail atmışlar bugün geri çağırıldım.. bu kısımdan anladığım oyunu herkes bırakıyor çözüm olarak eskileri geri çağırmaya çalışıyorlar:) bende 2008 de başlamıştım oyuna 10 gün önce falan bıraktım v2 saolsun oyun zevkimi aldı götürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

2007de aldığım karakterim ölmüştü baya da zaman olmuştu öleli... mail atmışlar bugün geri çağırıldım idil olarak tekrar sizlerleyim :) 1 haftalığına da VIP hediye edildi...

mail atmışlar bugün geri çağırıldım.. bu kısımdan anladığım oyunu herkes bırakıyor çözüm olarak eskileri geri çağırmaya çalışıyorlar:) bende 2008 de başlamıştım oyuna 10 gün önce falan bıraktım v2 saolsun oyun zevkimi aldı götürdü.

Büyük ihtimal öyle. Aslında bu hiç iyi değil. Daha az rekabet demek ama eğer öyle bir şey yaptılırsa, popmundo eskilerini geri çağrıyor demek. Bakalım neler olacak.

• Evet, çağırıyorlar. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.