Şimdi Ara

iDiziFilm 4.4 jailbreakli cihazlara çıktı! (gelişmiş indirme yardımcısıyla) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mirzend

Test sürümü yüklenmiyor. Eskisürümüde çalışmıyor(jb7 -4.3.1)

4.3.1'i kaldırıp öyle yükleyin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

quote:

Orijinalden alıntı: [S3S]

Şimdide her girdiğimde reklama tıklamamı istiyor tıklıyorum program açılıyor idizifilme geri döndüğümde yükleniyor yazıyor ve orda kalıyor. Ama bir kere açıp bir dizi izleyebildim :)

idizifilm test sürümünün 4.4.1 versiyonunu indirip posta kutusundan bize mesaj atar mısın hocam? Daha yeni yükledik bu sürümü 5 dk. oldu.

Not: test2 olarak yüklediğiniz 4.4.1 sürümü cydia'da size mismatch hatası veriyor. Safariden reoya girip indirdiğimde ifile ile yüklemeyi deniyorum yine hata alıyorum. Sanırım paket sorunlu yüklendi çünkü 19mb lık bir dosya geliyor, 26 mb civarı olması gerekmiyormuydu yoksa benim yanlışım var :)

• hocam siz ios6 desteği verdiniz ben 5e döndüm. ios6 için stabil çalışmaya basladığında haber verin lütfen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

hocam siz ios6 desteği verdiniz ben 5e döndüm. ios6 için stabil çalışmaya basladığında haber verin lütfen :D

Şu an kendi repomuzda bulunan 4.4.1 sürümü sorunsuz çalışmaktadır. ModMyi reposundaki de en geç 1 gün sonra güncellenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazakamil -- 3 Nisan 2014; 13:57:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

hocam siz ios6 desteği verdiniz ben 5e döndüm. ios6 için stabil çalışmaya basladığında haber verin lütfen :D

Şu an kendi repomuzda bulunan 4.4.1 sürümü sorunsuz çalışmaktadır. ModMyi reposundaki de en geç 1 gün sonra güncellenir.

İos5 destegi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • App Storedan kaldırılmasına rağmen bu yaptığınız güncellemeyi gönderemez misiniz yüklü kullanıcılara?

Silinme sebebi telif hakkımı yoksa iOS 7 uyumsuzluğu mu? 7 için güncelleme almamış daha bir sürü uygulama mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

App Storedan kaldırılmasına rağmen bu yaptığınız güncellemeyi gönderemez misiniz yüklü kullanıcılara?

Silinme sebebi telif hakkımı yoksa iOS 7 uyumsuzluğu mu? 7 için güncelleme almamış daha bir sürü uygulama mevcut

Silinme sebebi telif hakkıdır. Ne yazık ki App Store'da güncellemeler Apple'dan geçmeden son kullanıcıya gönderilememektedir.
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Ne demek abi, ben tesekkur ederim :)

• Biz bu uygulanimaya para verdik yanlız

• Merhaba, öncelikle geliştirdiğiniz uygulamadan dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum, arada çatlak sesler her zaman çıkacaktır. Bizler size yaptığınız işte kararlılıkla devam etmeniz için her zaman desteğiz, bunu bilin.

Gelelim sorularıma; App Store'dan resmi olarak indirmiş olduğum son sürümdeyim, bu sürümü kaldırıp Cydia'dan son sürüme geçmeli miyim? Avantaj, dezavantaj? Cydia'da uygulamayı bulamadım, hangi repolardan ulaşabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

Merhaba, öncelikle geliştirdiğiniz uygulamadan dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum, arada çatlak sesler her zaman çıkacaktır. Bizler size yaptığınız işte kararlılıkla devam etmeniz için her zaman desteğiz, bunu bilin.

Gelelim sorularıma; App Store'dan resmi olarak indirmiş olduğum son sürümdeyim, bu sürümü kaldırıp Cydia'dan son sürüme geçmeli miyim? Avantaj, dezavantaj? Cydia'da uygulamayı bulamadım, hangi repolardan ulaşabilirim?

Yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Özellikle de iOS 7 kullanıyorsanız kesinlikle geçmelisiniz. Sorunsuz çalışan video indirme özelliği ve video hızlandırıcısıyla iDiziFilm 4.4 sürümünden çok daha fazla zevk alacaksınız. ModMyi reposundan indirebilirsiniz.

• yok mu normali bunların ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

yok mu normali bunların ya

normali?
  • quote:

quote:

normali?

Jbsizcihazlara

• Nasıl indiriyoruz bolumleri?

• quote:

quote:

quote:

normali?

Jbsizcihazlara

Şu anda iDiziFilm sadece jailbreakli cihazlara yüklenebilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Nasıl indiriyoruz bolumleri?

viDown adlı video indirme uygulamasının yardımıyla indirilebilmektedir. Detaylı bilgi için uygulama içindeki posta kutusunda yardım bölümüne bakınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Nasıl indiriyoruz bolumleri?

viDown adlı video indirme uygulamasının yardımıyla indirilebilmektedir. Detaylı bilgi için uygulama içindeki posta kutusunda yardım bölümüne bakınız.

Buldum teşekkürler güzel olmuş elinize sağlık
  • Bir tweak ile çakışıyor ama nedir bilemedim.

• murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son versiyon iDiziFilm'i iPhone ve iPad'ime indirdim. Şu sorunla karşılaşana kadar her şey çok iyidi, sorunum şu şekildedir; bir film açıyorum ve filmi Apple TV aracılığıyla TV'mde görüntülemeye başlıyorum, cihazımın yukardan lock tuşuyla kitlediğimde TV'deki görüntüde gidiyor. Eski versiyonlarda böyle bir problem yoktu, çözümü var mıdır? Bugün evde film gecesi yapacaktık, baltalanmış oldu, keşke bir cihazımda eski versiyonda kalsaydım :/

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.