Şimdi Ara

iDiziFilm 4.4 jailbreakli cihazlara çıktı! (gelişmiş indirme yardımcısıyla) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Smart tv ye aktarma uygulamanız artık çalışmıyor. Tv den, sizin verdiğiniz siteye girdiğimde bakımda olduğu uyarısı geliyor. Ltf. düzeltilsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • multitasking özelliği yok mu uygulamada
  • Judge Dredd J kullanıcısına yanıt
    Smart TV uygulamamız çalışır durumdadır. TV'nizden "http://murtazakamil.host-ed.me/smart" adresine giriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

multitasking özelliği yok mu uygulamada

Uygulamamızda multitasking özelliği bulunmaktadır. Multitasking derken arka planda çalışma demek istediniz sanırım.
  • Zamanında hanım iPhone a para verip almıştım uygulamayı .. O zamanlar ben note 2 kullanıyordum.. Şimdi ise ben de iPhone a geçtim ama şansıma marketten kaldırılmış.. Tekrar markete gelse 1sn düşünmem hemen alırım uygulamayı .. Artık tek telefonda uygulama ile idare ediyoruz:(

Versiyondan dolayı jb de yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Zamanında hanım iPhone a para verip almıştım uygulamayı .. O zamanlar ben note 2 kullanıyordum.. Şimdi ise ben de iPhone a geçtim ama şansıma marketten kaldırılmış.. Tekrar markete gelse 1sn düşünmem hemen alırım uygulamayı .. Artık tek telefonda uygulama ile idare ediyoruz:(

Versiyondan dolayı jb de yapamıyorum

Eşinizin Apple ID 'si ile giriş yapın kendi iPhone 'unuzda, o zaman gözücektir AppStore 'da satın alma geçmişinde. Bende çok eskiden satın almıştım uygulamayı ve şuan da iPhone 5S 'imde kullanıyorum, satın aldığım Apple ID 'yi kullandığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

quote:

Uygulamamızda multitasking özelliği bulunmaktadır. Multitasking derken arka planda çalışma demek istediniz sanırım.

Dizi izliyorum diyelim sonra home Tuşuna iki kere basıp başka uygulamaya geçtim ardından geri dondüm dizi kaldığı yerden devam ediyor mu? Bende ufak tefek sorunlar oldu da bi sorayım dedim yoksa benim cihaz mı saçmalıyor

• hocam reklamı yükleyemiyorum yükleniyor deyip kalıyor öyle telefon İ4 :/
  • quote:

Smart TV uygulamamız çalışır durumdadır. TV'nizden "http://murtazakamil.host-ed.me/smart" adresine giriniz.

Tşk.

• Nymph()maniac kullanıcısına yanıt
    Dostum Allah razı olsun .. Ne diyeyim .. Süpersin .. Benim aklıma hiç gelmemişti.. Sayende kurdum hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Dostum Allah razı olsun .. Ne diyeyim .. Süpersin .. Benim aklıma hiç gelmemişti.. Sayende kurdum hemen

Ne demek rica ederim, işiniz görüldüyse ne mutlu bana. (:
  • quote:

quote:

Yukarıda resmini attığım sorun hakkında bir öneriniz var mı?

• Yükledim fakat açılması için reklamı yükleyin diyor tıklıyorum yüklüyorum ama açılmıyor. Neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

Yükledim fakat açılması için reklamı yükleyin diyor tıklıyorum yüklüyorum ama açılmıyor. Neden olabilir?

bende de öyle.reklam kısmında sorun var sanırım.bir de ****er 2 tweak yüklü bende alakası olabilir mi acaba onunla ?
  • Hem ipad air hemde samsung Galaxy tel kullaniyorum. Ios taki dizi ve film uygulamaları androiddekilerin tırnağı olamaz. Androiddeki dizi hd uygulamasi hd film izle yabanci dizi izle unutulmaz filmler izle Online film izle vs. Biton 720p film oynatan on numara uygulamalar var hemde beleş. Mxplayer vs ise super film oynatıcılar. Kickass uygulamasi ise mukemmel almanlar ruslar aninda bütün filmleri kickass a yüklüyor ve aninda son hizda 1080p filmleri cekiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

quote:

quote:

DNS ayarlarını değiştirmeyi deneyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

quote:

quote:

DNS ayarlarını değiştirmeyi deneyin

ne yazık ki işe yaramadı. silip tekrar kurmayıda denedim. sadece 1 filmi çalıştırmayı başarabildim başka hiç bir diziyi veya filmi izleyemedim.

• 4.4 versiyonunun ipa dosyası gerekli. Cydia'dan alamıyorum jailbreak olmadığı için fakat ipa dosyalarını yükleyebiliyorum şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.