Şimdi Ara

iDiziFilm 4.4 jailbreakli cihazlara çıktı! (gelişmiş indirme yardımcısıyla) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StarzL

Merhaba, son versiyon iDiziFilm'i iPhone ve iPad'ime indirdim. Şu sorunla karşılaşana kadar her şey çok iyidi, sorunum şu şekildedir; bir film açıyorum ve filmi Apple TV aracılığıyla TV'mde görüntülemeye başlıyorum, cihazımın yukardan lock tuşuyla kitlediğimde TV'deki görüntüde gidiyor. Eski versiyonlarda böyle bir problem yoktu, çözümü var mıdır? Bugün evde film gecesi yapacaktık, baltalanmış oldu, keşke bir cihazımda eski versiyonda kalsaydım :/

Hocam size geçici çözüm olarak otokiliti devre dışı bırakmanızı öneririm.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Şu an o çözümü uyguluyorum, parlaklık en düşük seviyede olacak şekilde ama yinede ciddi şarj gidiyor. Kilitli konumdayken oynatabiliyor olmamız gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StarzL kullanıcısına yanıt
    Düzeltirler sanırım hocam. Yapımcılar görsün mesajı bir çözüm yaparlar herhalde.
  • quote:

Merhaba, son versiyon iDiziFilm'i iPhone ve iPad'ime indirdim. Şu sorunla karşılaşana kadar her şey çok iyidi, sorunum şu şekildedir; bir film açıyorum ve filmi Apple TV aracılığıyla TV'mde görüntülemeye başlıyorum, cihazımın yukardan lock tuşuyla kitlediğimde TV'deki görüntüde gidiyor. Eski versiyonlarda böyle bir problem yoktu, çözümü var mıdır? Bugün evde film gecesi yapacaktık, baltalanmış oldu, keşke bir cihazımda eski versiyonda kalsaydım :/

Apple TV sorununu çözen 4.4.2 sürümü kendi repomuzda (idizifilm.com/repo) çıkmıştır. En geç yarın da ModMyi'de çıkacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

quote:

yok mu normali bunların ya

normali?

Jbsizcihazlara

Şu anda iDiziFilm sadece jailbreakli cihazlara yüklenebilmektedir.

Hocam biz para vermistik haksizlik degil mi? Hayir parasinda degilim. Boyle guzel bir hizmet bu parayi hakediyordu. Ama simdi millet jb ile yukluyor. Jb yapamayanlar ortada kaldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

quote:

quote:

yok mu normali bunların ya

normali?

Jbsizcihazlara

Şu anda iDiziFilm sadece jailbreakli cihazlara yüklenebilmektedir.

Hocam biz para vermistik haksizlik degil mi? Hayir parasinda degilim. Boyle guzel bir hizmet bu parayi hakediyordu. Ama simdi millet jb ile yukluyor. Jb yapamayanlar ortada kaldi.

İleride Jailbreaksiz cihazlara yüklemenin bir yolunu bulursak yükleyebiliriz. Ancak ne yazık ki şimdilik 4.0 sürümüyle idare etmek durumundasınız.

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ortada kalmanizin sorumlusu uygulamanin gelistiricileri degil App Store'dan uygulamayi kaldiranlardir. Bende bu uygulamaya para verenlerdenim ama adamlarin yapabilecegi bir sey yok. Kaldiki bence ortada kalma gibi bir durumda soz konusu degil cunku su anda cihazinizda yuklu bulunan uygulamayada destek vermeye devam ediyorlar.

• reklamdaki bedava uygulamayı indirin ve birkez açın ardından idizifilm aktifleşecek diyor ancak bunu yaptığım halde program hala aktifleşmedi.
  • CanS C kullanıcısına yanıt
    Tekrar kontrol eder misiniz? Bir kac dakika surebiliyor o islem anladigim kadariyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanS

reklamdaki bedava uygulamayı indirin ve birkez açın ardından idizifilm aktifleşecek diyor ancak bunu yaptığım halde program hala aktifleşmedi.

Arkadaşın dediği gibi bazen biraz beklemek gerekebilir. Lütfen tüm adımları tam olarak uyguladığınızdan emin olun. 1 saat sonra hala olmamışsa başka bir uygulama reklamıyla yeniden deneyebilirsiniz. ayrıca indirdiğiniz reklam uygulamasının hangisi olduğunu belirtir misiniz? belki bir problem vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazakamil -- 6 Nisan 2014; 16:10:02 >
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Sizin reponuzdan kurarak iPad Air iOS 7.0.4'te denedim, sorunsuz çalışıyor. Elinize sağlık.
    Bir sorum var; örneğin 720p bir film izlemek istiyorum yada diğer çözünürlüklerdede olabilir, video hızlandırıcılı izlersem kalite biraz düşüyor ve daha hızlı mı yükleniyor? Yoksa kalite aynı kalarak mı daha hızlı yükleniyor? Biraz düşüş oluyormuş gibi hissediyorum hızlandırıcıda.

• quote:

Sizin reponuzdan kurarak iPad Air iOS 7.0.4'te denedim, sorunsuz çalışıyor. Elinize sağlık.
    Bir sorum var; örneğin 720p bir film izlemek istiyorum yada diğer çözünürlüklerdede olabilir, video hızlandırıcılı izlersem kalite biraz düşüyor ve daha hızlı mı yükleniyor? Yoksa kalite aynı kalarak mı daha hızlı yükleniyor? Biraz düşüş oluyormuş gibi hissediyorum hızlandırıcıda.

Video hızlandırıcı kalite düşüşüne sebep olmamaktadır. Sorununuzla ilgili bir örnek verirseniz daha detaylı inceleyebiliriz.
  • iPhone 4 ios 5 te izleyemeyecek miyiz?

• İdizifilm ile nasıl indirme yapıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Hocam madem appstore kaldırdı Türkçe filmlerde ekleyin.
  • Error: invalid query diyor reklama tıklayınca
  • Tictoc diye bir reklam gösteriyor ancak yüklemeyip hata veriyor.
    Zaten appstoreda öyle bir uygulama da görünmüyor. Yahu kardeşim
    tamam, sağolun güzel bir şey ama şunu dolambaçlı yapmasanız ya da
    sorunsuz çalıştırabilseniz diyorum. Yine de gayretiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirbay

Tictoc diye bir reklam gösteriyor ancak yüklemeyip hata veriyor.
    Zaten appstoreda öyle bir uygulama da görünmüyor. Yahu kardeşim
    tamam, sağolun güzel bir şey ama şunu dolambaçlı yapmasanız ya da
    sorunsuz çalıştırabilseniz diyorum. Yine de gayretiniz için teşekkürler.

hocam ipad kullanıyorum iphone için var o uygulama ve hata veriyor ..
  • Sorun düzeltildi arkadaşlar. Bizden değil reklam şirketinden kaynaklandığı için hemen müdahale edemiyoruz. Şu anda çıka reklamlardan birini indirip uygulamayı aktifleştirebilirsiniz.
  • Hiç bir dizi ya da filmi oynatamıyorum böyle kalıyor. Telefon ip4 6.1.3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.