Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
52
Favori
98.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

2-3 saat oynama süresi tamamlanınca 1-2 saatte bütün kartları düşürmüş oluyorsunuz. Arada takılıyor ama geçen 400 kartı 1.5 saatte tamamladım.
    o kadar oyunu nereden buluyorsunuz yav
  • Albinoluzenci A kullanıcısına yanıt
    Fanatical üzerinde satılan dollar bundle'ları var. Eskiden 1 dolara 20-30 çöp tabir edilen oyunlardan alınıyordu. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. :) Birde yine aynı çöp diyebileceğimiz oyunların yayıncı firmaları steam üzerinde toplu olarak satıyor. İndirim dönemleri 1-10 TL arası oluyor. Öyle öyle birikiyor. :)
    www.fanatical.com
    Fanatical
    https://www.fanatical.com/en/bundle

• hala çalışıyor mu sistem 3000 üzerinde düşecek kartım var da bu hızlarla günde anca 5-10 düşüyor :(
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor hala. En son yaptığımda 1 kart bug'ta kalmıştı düşmüyordu bir türlü. Az önce siz sorunca deneyeyim dedim direk o kart düştü. 2 oyun 7 kart içinde rölantiye alındı.

Edit ;

Daha 15 dk olmadan iki oyundan da 1er kart düştü. Akıyor bu aralar Maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 17 Mayıs 2019; 0:30:57 >
  • geç görmüşüm mesajı baya şimdi fark ettim hocam kusura bakma başladım programı kullanmaya birşey sormak istiyorum benim kart düşürme hakkım neden az ? mesela the witcher 3 oyununda 3 kart düşürmüşüm hakkım bitmiş nasıl artacak bu hak anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 10 Haziran 2019; 14:39:6 >
  • deniyorum bende

en büyük korkum ban felan yeme durumu ?
  • aschil kullanıcısına yanıt
    black list var hocam oraya ekle VAC ban atan oyunları google a yaz çıkıyor zaten
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    hemen oturum kapatıp uygulamayı sildim hocam
    gerek yok
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    aschil kullanıcısına yanıt
    Mesela Witcher 3 kartlarını direk sat, onlar pahalı kartlardı.

Rozet işlemek için topluluk pazarını kullanmaya teşvik ediyor. Eksik kartları oradan alıyorsun, sen sendeki fazla kartları satıyorsun vs. Her alış/satışta komisyonunu alıyor Valve. Hani diyorlar ya Valve neden Half-Life 3'ü yapmıyor diye. Csgo skinleri, Dota 2 skinleri, TF2 skinleri, Topluluk pazarındaki komisyonları derken paranın dibine vuruyor. Risk alıp oyuna yapar mı.

@aschil,

4 yıldan fazladır Idle Master kullanıyorum. 2 yıldan fazladır da buglı olarak bütün kartları düşürüyorum saatler içerisinde. %100 ban riski yoktur diyemem fakat kalkıpta 10 yıllık hesabımı riske atmazdım sorun olacağını düşünsem. Garanti olsun isterseniz arkadaşın dediği gibi Vac korumalı oyunları black-liste ekleyebilirsiniz.

• sağol hocam bendeki bütün oyunların kartlarını düşürdüm 15 tane oyunum vardı.ucuz yollu 100-200 tane oyun bulup onlarında kartlarını düşürmek lazım ama sanmam bulacağımı
  • beyler meseleyle ilgili hiçbir bilgim yoktu şimdi konuyu gördüm. kendim amele gibi düşürdüklerimi satıyordum sadece, iyi de para geliyordu cidden.
    şimdi deneyimli arkadaşlar
    1)herhangi bir ban riski var mı ? varsa da ne tür bir ban
    yani steam hesabım kitlenir mi
    yoksa online oyun ise online kısmına girmemi mi engeller single a yine rahat girer miyim
    vs.

2)güncel olarak çalışıyor mu ?
  • 1)%100 ban riski yok kimse diyemez. Kimsenin günahını almak istemem bende. 4 yıldır kullanıyorum ben. 10 yıllık hesabım.
    *Steam hesabı kilitlenme diye bir şey yok. Profilinde kırmızı yazı ile VAC BAN yazısı yazar. Oyun bazlı bir yasaklamadır. Örneğin CSGO üzerinde yediysen sadece onu Multiplayer olarak oynayamazsın. Diğer oyunlara erişimin devam eder.

2)Güncel olarak Idle Master Extended versiyonu çalışıyor. Çalışıyor derken bug'lı olarak bir kaç saatte bütün kartları düşürmekten bahsediyorum.

@helll_599,

Dolar düşükken bundlestar'da(Şuanki adıyla Fanatical) 1 dolara 20-30 oyun olan bundle'lar vardı. Öyle öyle çöp oyunlar biriktirdik. Üstüne indirim dönemlerinde küçük yayıncı firmaların kendi bundle'ları oluyor steamde. Birde yine Steam'de en düşük oyun fiyatları 20-30 kuruş arası değişiyordu, artık 1.05 minimum fiyatları. Arşiv dönemi geçti gibi.

• teşekkürler denerim bu uygulamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol hocam işimiz zor ozmn artık. Belki yaz indirimlerinde bundle falan düşer öyle alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 15 Haziran 2019; 15:20:37 >
  • ASF kullanıyorum.
  • hocam yükledim idle masterı ama steame uygulama üzerinden de bilgilerimizi girerek giriş yapmamızı istiyor. patlamasın hesap
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Mobil doğrulama kullanıyorsanız sorun olmaz. Adamlar açık kaynaklı program yapmışlar, güven için daha ne yapabilirler bilmiyorum. Siz bilirsiniz.
  • Hocam ben de Idle Master Extended v1.3 (Idle Master 1.4.1) versiyon indirip kurdum.

Blacklist filan olayını atlamışım mesela CS:go filan 1 er tane kart düşmüş.

"List of all VAC-enabled games that have trading cards:

300
    440
    550
    570
    730
    1250
    2400
    4000
    4920
    17710
    35450
    42160
    44350
    45500
    70000
    91310
    104900
    200110
    201270
    202970
    204080
    204300
    208090
    212480
    214360
    215470
    216250
    219640
    221040
    222480
    222880
    227100
    243800
    255220
    260430
    274940
    282800
    290790
    299360
    311210
    321260"

şöyle bir liste buldum steam yorumlarında. Buradaki numaraları blacklist e ekledim ama biraz geç oldu ama doğru mu sadece numara ekledim. CS oyun kurulu değil şu anda kurup oyuna girdiğim gibi ban yer mi? Herhangi bir şey yapsam kurtarabilir miyim?
  • davidddd kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaklaşık 4 senedir idle master kullanıyorum ve l4d olsun vac sistemine sahip diğer oyunlarda olsun kart düşürmek için kullandım ve herhangi bir sıkıntı olmadi içiniz rahat olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • davidddd kullanıcısına yanıt
    Liste doğrudur herhalde hocam, diğerlerini aşağıdaki listeden karşılaştırabilirsin. Kendim black list'i kullanmıyorum, ama bildiğim kadarıyla Steam APP ID'sini yazman yeterli oluyor. VAC Koruması server'larda etken olduğu için oyunu çalıştırman sorun yaratmaz. Zaten oyun başı 3-4 tane kart düşürme hakkın var, o kadar panik yapma hocam. Program sadece seni oyundaymış gibi gösteriyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.