Her oyundan kart düşmüyor, düşen oyunlarda ise minimum 3 kart düşüyor. Sınırlamayı kaldırmanız sizin yararınıza. Yarın öbür gün atıyorum CSGO üzerinde bir kutu düştüğünü farz edin, acil satmak isteseniz yine takılacaksınız bu kısıtlamaya. |
Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (19. sayfa)
-
-
Gmod, l4d2, zula, csgo, payday Vs var. Kart düşen de bayağı oyun var. Sınırı en kısa sürede kaldıracacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yazdiginiz 5 oyunun 3u VAC korumasi olan oyunlar. Black list olayini atlamayin, basiniz agrimasin. :) Tabii oyunlari hala oynamadiginiz ve kart dusme hakkinizin oldugunu farz ediyorum. Rozetler sekmenizi inceleyin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
L4d2 ve gmod dışında indirip oynamadım. Yine de vac koruması geçerli mi csgo için falan?
Özellikle CSGO için geçerli hocam. Black List'e eklemekte fayda var, ne olur ne olmaz.
-
Haklısınız hocam. Gmod'ta olduğunu sanmıyorum ama yoktur herhalde. . En çok onu oynuyorum da.
Steam sayfalarina gore VAC destegi var gorunuyor. Ama oyunu uzun suredir zaten oynuyorsaniz kartlarini dusurmussunuzdur. Csgo, dota gibi Valve oyunlarinda ise kartlarini dusurseniz bile arada tekrardan dusebiliyor. Vac server bazli koruma sagladigi icin ban yemeseniz bile erisimde sikinti yasayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yaklaşık 50 saat gmod 15 saat de l4d2 oynadım. 5 saat kadar zula, 6 saat outlast var. Hiçbirinden kart düşmedi. Limit sebebi ile mi? Bunu da merak ediyorum.
Steam hesabınızda kısıtlama varsa kart düşüremezsiniz.
Hocam bu konuyu geçmiştik sanki. 5$ harcamadan hesabınızdaki kısıtlamayı kaldıramıyorsunuz. Kart düşürme konusunda bilgim yok fakat Pazar'da bir şey alıp satabilmek için bile bu kısıtlamayı kaldırmanız gerekiyor.
-
Satmak için değil hocam düşecek mi diye merak ettim. Zaten arkadaş demiş düşmüyor diye :)
Tek eksik para :)
Teşekkür ederim bunu merak ediyordum
Arkadaşlar şuraya baktığımda https://github.com/JonasNilson/idle_master_extended/releases JonasNilson programın 1.6 sürümünü ön izlemeye açmış ve gördüğüm kadarıyla 1.3 den beri programı baya geliştirmiş. 1.5'i veya 1.6'ı kullananlar varsa, yorumları nelerdir? Stabil midir program?
-
oyunu oynamadan bu program vasıtasıyla oynuyor gibi göstererek kart düşürebiliyor muyuz hocam?
-
Tabi hocam düşürebilirsiniz. Ama yine de siz Steam sohbeti çevrimdışı yapın ve programı öyle kullanın. Ne olur ne olmaz ban yemeyin.
-
eyvallah hocam
-
EA play ile kart düşüyor mu hala?
-
1-2 gün sonra kart düşürme kısıtlaması gelmişti. Idle Master olmasa kartlarını düşüremezdik o sürede.
-
Ah be kart düşürülebilse alınırmış aslında
-
İlk fiyatıyla satın alıp kartlarını düşürenler zaten bedavaya getirdi Play'i.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X