Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
51
Favori
97.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çöpe dönmesi ne tür sorunlar yaratabilir? Ve teşekkür ediyorum yanıtınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gudik.

Çöpe dönmesi ne tür sorunlar yaratabilir? Ve teşekkür ediyorum yanıtınız için.

Rica ederim hocam. Çöpe dönmesi kendi kütüphanenize baktığınızda bir süre sonra sorun olabilir. Hani kişisel bir durum. Teknik bir olayı yok.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Tamamdır, iyi hafta sonları diliyorum.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

sağ tık, yönet oradan da gizle diyoruz ve görmüyoruz hocam

• Güncel bilgi vereyim,

idle_master_extended_v1.3 versiyonu ile gece rölantiye bırakmıştım, sabah 45 dakikalık sürede 180 civarı kartı düşürdüm. Hâlâ bazı oyunlarda 1-2 kartın takılıp düşmeme sorunu devam ediyor, o kadar kusur kadı kızında da olur diyerek geçiyorum.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

bu 180 kart size ne kazandırdı tam olarak

• Henüz satışa koymadım kartları, takılan kartları düşürmeye uğraşıyorum arada. En kötü ihtimalle komisyonsuz ~65-70TL civarı gelecek. Bazı kartların piyasası pek olmadığı için satması da zaman alabiliyor. Sattığımda yazarım son durumu.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

Bekliyorum hocam birde hangi oyunlarda yaptığınızı yazamısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Idle Master'ın, ArchiSteamFarm ile arasında ne gibi farklar var ?

Idle Master arkaplanda çalışırken yine steam'den oyun oynayabiliyor muyuz ?

Idle Master'da kart düşürmesini istemediğimiz oyunları nasıl seçiyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 2 Mayıs 2021; 15:46:48 >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

archisteamfarm biraz sıkıntı hocam API key oluşturup sizi rastgele gruplara çekiyor ve rastgele arkadaşlık istekleri gönderiyor reklam amaçlı. idle master API key oluşturmadan daha güvenilir bir şekilde kart düşürüyor, içiniz rahat oluyor.

idle master arkplanda çalışırken oyun oynabilirsiniz ancak bazen çakışma oluyor program açıkken oyuna giremiyorsunuz.

kart düşürmesini istemediğiniz oyunları kara listeye alabilirsiniz.

• Şuanda 60 TL bakiye oldu ve henüz satılmamış 15 tane kart daha var. Kart düşürdüğüm oyunlar karışıktı. Normal oynamak için aldığım oyunlar ve ucuz fiyata düşen çöp tabir edilen oyunlardı. 5-10 tane de Hentai oyunu vardı.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın  Şaka bir yana Hentai tarzı oyunların kart fiyatları da uçuk oluyor. Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın  Genelde yılda 2 kez, büyük indirimlerden 1-2 ay önce toplu düşürüyorum kartları.

hocam ayarlarınız nasıl tam olarak birde benim hesapta kart düşürecek 9 oyun bulmuş sizin kart düşürme için önerebileceğiniz oyunlar var mı

• Aşağıdaki gibi. Ekstra bir ayar kullanmıyorum. Fast mode özelliği falan var fakat işim olmadı hiç. Sadece arada rölanti sırasını değiştirip kart düşürmeye çalışıyorum.

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

En son aşağıdaki oyunları kart düşürmek için satın almışım. qop serisi, zup! serisi ve dediğim gibi Hentai oyunlarını düşünebilirsiniz. Tabii kart düşüreceğim veya oyun sayım artsın diye Kütüphanenizin kozmetik görünümünü bozabilir, değerini düşürebilirsiniz. Tabir-i caizse çöp oyunlar bunlar.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

qop

qop 2

Ball 3D

Alien Shooter

Love wish

House of Detention

Barro 2020

Furry Love

Russian Life Simulator

Minimalism

Elemental Girls

Wet Girl

Cockroach Simulator

The Adventures of Fatman

RUSSIA BATTLEGROUNDS

Hentai Arena | Battle Royale

50 years

Broken Armor

Nyasha

Hentai Mosaique Puzzle

Gachi clicker

Hentai Mosaique Vip Room

OMON Simulator

Seen

Zup! 6

NecroWorm

CATGIRL LOVER

Legend of Himari

Iron Sea Defenders

Barro F

Hocam o çok sorun değil bendede var bunlardan 2 3 tane steam destekten oyuna gidip kütüphaneden kaldırabiliyorsunuz. İsterseniz sonradan geri de getirebiliyorsunuz.

• Kalıcı olarak kaldırdığınız oyunu tekrar geri getiremiyorsunuz. Kütüphane'de ise gizle diyebilirsiniz dediğiniz gibi. Sadece bilgi amaçlı demiştim.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

Hocam bugün getirmesem inancam :) desteğe gidin alta oyun ismini yazın kütüphanemde yok diyin direk geliyor hocam :)

• Kendim denemedim fakat mantıken olmaması gerek. Çünkü kalıcı olarak kaldırdığınız oyunu sonra canınız istiyor diye tekrar tanımlamaları saçma. İyiymiş o zaman.

Hocam kütüphaneden kalıcı olarak değil zaten kütüphaneden kaldırıyoruz sadece.
    Kitabı raftan indirmek gibi düşünün yerine geri koyabiliriz :)

Selamlar. Kimseyi sorumlarımla boğmak istemem ama size de uygunsa merak ettiğim birkaç şeyi sormak istiyordum. Ben daha önce bu tarz program hiç kullanmadım.

Sanırım yayınladığı site bir github adresi. Orada 1.7 sürümü mevcut. Neden son sürüm değil de 1.3 sürümü kullanıyorsunuz? Biz de 1.3 mü kullanmalıyız?

Normal oyunlarımızı oynarken bu program alttan çalışsa sıkıntı yaratır mı?

Bir de VAC ban nedir nasıl işler bilmediğim için soruyorum. Olur da sistem VAC ban atarsa bunun bize etkisi ne olur? Yanlış bir oyunda kullanırsak kalıcı bir ban mı yoksa süreli bir ban mı oluyor bu?

• alemufuk A kullanıcısına yanıt

Programın geliştirilmesi bırakılmıştı, ardından extended versiyonlar olarak github üzerinden güncellenmeye devam etmiş. Sorun yaşamadığım için eski sürümü kullanmaya devam ediyorum.

Kişinin tercihine kalmış bir durum. Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

Kendim kullanırken genelde geceleri açık bırakıyorum, her hangi bir oyuna girmeden de pc resetliyorum. Aynı anda oyuna girmeyi denemedim, gerek de görmedim. Programı bence pc başında değilken kullanın.

Direk VAC ban yiyeni görmedim veya duymadım. Ama üçüncü bir parti yazılımlar her zaman sorun çıkarabilir. Yine kullanıcının inisiyatifinde olan bir durum bu. Programın basit olarak açıklaması Steam'e Oyun ID'leri ile bilgi göndererek oyunda olduğunuzu gösteriyor. Bu şekilde de kart düşürmek için gerekli minimum oynanış süresini elde ediyorsunuz.

İçinizin rahat etmesi için Vac Ban özelliği olan oyunları block liste alabilirsiniz. Vac koruması olan oyunlar genelde Multiplayer ağırlıklı oyunlar, o yüzden çoktan kartlarını düşürmüşsünüzdür diye tahmin ediyorum.

Vac Ban Steam üzerinde en üst nokta yasaklamadır. Fakat sadece ban yediğiniz oyunu kısıtlar. Profilinizde kalıcı bir uyarı olarak yer aldığı için mimlenmiş gibi oluyorsunuz. Kaldırılması çooook zordur, imkansıza yakın.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.