Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
51
Favori
97.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hentai oyunlarının normal kartları ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfsaneFenerli kullanıcısına yanıt

Merhaba. 1-2 liraya aldığımız Hentai oyunlarının normal koleksiyon kartlarının fiyatları 3-5 tl arasında değiştiği olabiliyor. Üstüne birde Parlak kart düştüğünde 30-40 TL fiyatlarına satıldıkları oluyor.

Biraz şans, biraz da Uzakdoğuluların Hentai manyaklığı ile güzel bakiyeler elde edebiliyorsunuz.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, müsait bir zamanda şu oyunlara bakıyım kış indirimi döneminde belki biraz kart kasarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

hocam kart fiyatlarını neye göre belirliyorsunuz chorme eklentisini kullanıyorum orda gösterilenden 0,1 kuruş fazla yapıp salıyorum markete doğru olan bumu?

tşk.

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Steam Economy Enhancer adlı scripti kullanıyorum: https://github.com/Nuklon/Steam-Economy-Enhancer Ayarlarım aşağıdaki şekilde. Kartları toplu seçip sell diyorum o kendisi ayarlıyor.

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın
    Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

edit. Ayarlarımı güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Aralık 2021; 4:41:12 >

tşk hocam bu zaten default ayarlar değil mi peki?

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Evet default ayarlar bu şekilde olması lazım. Bir de Steam Inventory Helper adlı uzantı var ama ben kullanmadım, bir de ona bakın belki daha kullanışlı bulursunuz.

• Steam konusuna liralık oyunlar kâr getirir mi, nasıl bir strateji izlenebilir şeklinde biraz da matematik yaptığım uzunca bir mesaj yazdım. Şuradan okuyabilirsiniz.

Satılmasını istemediğim birkaç tane kart, arka plan ve ifade var. Onlar da araya kaynamasın diye onları ayrı bir yere ayırıp seçim dışına çıkarabiliyor muyuz?

Edit: Bir de hocam Black list olayını yaptın mı? Yoksa direkt hepsini saldın mı?

Edit2: Düşen kartlardan "Bu öğe artık Topluluk Pazarı'nda satın alınamaz veya satılamaz." yazanları ne amaçla kullanabilirim? Başka kartlarla takas yapmanın yöntemi, eklentisi veya kolay yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Aralık 2021; 17:41:49 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Toplu satmak için kullandığınız eklenti hangisi. Örneğin Steam Inventory Helper de Öğe seç veya toplu seç seçenekleri var. Ardından satmak istemediğinizi işaretleyebilirsiniz.

Satılamayan kartları cevhere çevirmek en mantıklısı. Ardından Cevher Çuvalı veya Hızlandırma paketi yapabilirsiniz. Şahsen Hızlandırma Paketi yaparak zamanında iyi bakiye yapmıştım. Tek sıkıntısı bir oyuna 24 saatte 1 kez Hızlandırma Paketi yapabiliyorsunuz.

1) Economy Enhancer üzerinden konuşuyorum; ben Sell All diyerek hepsini satmıyorum. Sayfa sayfa yada oyun oyun gidiyorum. Misal bir sayfada ilk kutuya tıklıyorum shift basılı en son kutuya, o sayfadaki 25 ögeyi seçiyor. İstemediklerimi CTRL basılı tutup tıklayarak seçim dışı bırakıyorum. Eklenti bazen sapıtıyor, seçimi iptal edemiyorsun, o zaman F5 çekmek lazım.

2) Blacklist yapmadım, tüm profili komple idle'ye bıraktım.

3) Bende de böyle çok kart birikti ama henüz hiçbirşey yapmadım. Eskiden desteleri tamamlamak için SteamTrade Matcher adlı siteyi kullanıyordum. Uğraşmak istemeyen için en mantıklı yol gem'e çevirmek.

• -Kart düşürmeye yeni başladım, şimdiden baya bi kart düştü. Hızlı düşürüyor. Tüm kartlar düştükten sonra satmaya başlayacağımdan henüz eklenti kurmadım.

-Açıkçası cevher olayını hiç anlamadım diyebilirim. Envanterde ayrı ayrı 33, 337, 132, 16 miktarlarında cevherler var. O cevherlerle hızlandırma paketi oluşturmaya kalkınca 3 koleksiyon kartına 1000 cevher istiyor. Bendeki kartları cevhere çevirirken ise 4 cevher gibi çok düşük miktar söylüyor. Bu miktarlar çok düşük değil mi? Ya da benim anlamadığım bir şey mi var?

@XanthiN @FORZAFATHER

Kartların cevher karşılığı dediğiniz gibi düşükken arka plan ve ifadelerin daha yüksek olabiliyor. 1000-1200 cevhere hit oyunların Hızlandırma Paketlerini yapabilirsiniz. Witcher 3, Cyberpunk, Halo Master Chief Collection gibi.

Açıkçası komisyon sonrası bana 10 kuruştan az gelen kart var ise genelde cevhere çeviriyorum. Satılmalarını beklemek yerine kendim işimi görüyorum. Cevherler çer çöpten yararlanma amacı diyebiliriz. Bir ara yatırım tavsiyesi bile olmuştu.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• Arkadaşlar ben mobilde Idle Daddy kullanıyorum da şu an düşecek kart görünmüyor. Acaba hesabı ayrıca bu yazılıma koysam yine 0 mı görünür kart?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam, bu senin Economy Enhancer ayarındaki satış oranı en düşük fiyat değil galiba, default olarak çok az üzeri sanırım. Değil mi? Bu şekilde yapınca kartların satıldı mı? Yoksa satılması uzun mu sürüyor?

Anladığım kadarıyla "Satış geçmişinin ve listedeki en düşük fiyatın ortalamasının maksimumu" gibi bir formülü var sanırım yada öyle birşey. Volümü az olan kartlara en düşük fiyat yada bir kaç kuruş üstüne koyuyor, volümü yüksek ve satış ortalaması yukarılara dalgalananları daha üst fiyatlara koyuyor. Şu bilgi fikir verebilir; bu default tuş ile 2 Aralıkta 550 civarı kart listelemiştim, şu an 325 kart kalmış. 7-10 gün sabredilip satılmayan kartlar satıştan çekilip tekrar toplu satışa bırakılabilir.

O otomatik ayarlaması güzelmiş. Fakat elimde 124 TL'lik ve 44 TL'lik parlak kart var. Onları 32 TL ve 13 TL'den listelemiş. Sanırım en düşük sipariş veren kişiye göre listelemiş. Görmeseydim ve bilmeden onaylasaydım 124 TL'lik kartı 32 TL'den satacaktı.

Parlakları ben kendim filteleyip manuel satış yapıyorum. Gelişmiş filtreleri göster -> Kart Çerçevesi: Parlak + Pazarlanabilir kısmından.

Peki ucuz fiyatlı parlak kartlar var. Onları satmak gerekir mi? Yoksa elde tutmak mı lazım?

Onların fiyat geçmişleri zaten hep 1-2₺ olduğundan ben de 1-2₺'ye koydum geçtim. Tutmak için bir sebep görmedim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.