Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
51
Favori
97.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan idle için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz güncel olarak ?

• OkanDRDYK kullanıcısına yanıt

Idle Master Extended 1.7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldan fazladır idle_master_extended_v1.3 kullanıyorum, memnunum.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• Steam 2021 Kış İndirimleri rozeti ve Mysterious Card'ları (etkinlik kartları) aktif oldu. Rozet basmak için bekleyenlere duyurulur.

Rozet sayfası (Şu an çalışmıyor)

https://steamcommunity.com/login/home/?goto=%2Fmy%2Fgamecards%2F1797760/

Bilmeyenler için not;

Şu andan itibaren kış indirimleri bitene kadar her oyun rozeti bastığınızda 1 adet etkinlik kartı kazanırsınız. Bu etkinlik kartları şu an 50 ile 60 kuruş arasında satılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 16 Aralık 2021; 3:19:54 >
  • Telefondan tek tek onay yerine program mı kullanıyorsunuz? Bir kaç yıl önce rootlu telefonda program ile tek seferde onay veriyordum ama şimdi telefonda root yok bu kart satışlarının onay meselesini nasıl çözdünüz? @XanthiN

• BABASCARFACE kullanıcısına yanıt

Hiç araştırmadım. Ben 50 50 koyup telefondan tek tek kutu doldurup onay veriyorum malesef. Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

Bir de bir bilgi: belli bir limiti aşınca o limitten sonraki onaylar düşmüyor, bu yüzden max 50 koyup onaylıyorum sonra tekrar.

Ek bilgi: Steam indirimleri yoğunluğundan sanırım, pazara listeleme, onaylama falan 5-10 saniye bekletiyor. Çekilecek gibi değil şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Aralık 2021; 3:11:2 >
  • Hocam, Steam Economy Enhancer ile satışa çıkardığım pazardaki kartlarının bazıları 2 haftadır satılmamış. O tip durumlarda nasıl olsa satılacak diye bekliyor musun? Yoksa satıştan kaldırıp, tekrar Economy Enhancer ile satışa mı çıkarıyorsun?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Etiketlemediğin için bildirim gelmedi, yeni gördüm. 7-10 gün boyunca satılmayanları iptal edip tekrar listeliyorum. The value to add to the calculated price (minimum and maximum are respected) ayarını -1 veya -2 yaparsan biraz daha rahat satılabilir. Kaçtan koyarsan, ayarladığın kuruş kadar aşağıya listeliyor.

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 24 Aralık 2021; 19:59:32 >
  • Steam konusuna yazdığım mesajı buraya da linkliyeyim: "50 oyunu 62₺'ye aldım, kartları ~145₺ ediyor"

• Konu yıllar sonra canlandı.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• Bu steam her satış için onay istiyor 30 kuruşluk kartlar için bile onay istiyor normalde belli bir limit üstü için onay istiyor yazılmış internette. Bir çözümü var mı??

• Idle master programını Steam a baglamaya çalışırken , ''Javascript, bu sitenin kullanılabilmesi için mutlaka etkin olmalıdır'' uyarısı alıyorum. Halbuki Java etkin. Benzer sorunu yaşayıp çözümü bilen var mı?

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

İdle Master kullandıktan sonra bende böyle bir problem yaşadım, aslında bu bir problem değil gibi geliyor bana normalde steam pazarı ayda bir kullanırken bu program sayesinde bir anda günde yüzlerce satış işlemi yapmaya başlıyoruz, sanırım buna bağlı olarak sistem otomatik olarak kendini kilitliyor yada güvenlik seviyesini yükseltiyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 25 Aralık 2021; 10:9:55 >
  • Bu aldığımız saçma oyunları toplu bir şekilde steamden komple yok etme yöntemi var mı? Tek tek silinebileceğini biliyorum ama daha kısa yolu var mı acaba?

@XanthiN

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

Ben bilmiyorum. Destek ile iletişime geçip isteyebilirsiniz belki.

• Fast Mode'da bile çok yavaş kart düşürüyor 1-2 gündür. Nasıl hızlandırabiliriz, normal mi bu?

• Sorun olacağını sanmıyorum hocam bilindik virüs programları bir şey bulamamışken ne idüğü belirsiz bi programın bulduğunu umursamadım açıkcası ki internette araştırınca da false positive diyorlar yani yanlış olarak virüs var diye gösteriyor

• 50 tane oyun almıştım dalgınlıkla kart düşmeyen oyunları almışım hep. Hepsine yanlışlıkla aldım seçeneğini seçip iade talebi açtım bakalım ne olacak :D

• Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

İlk defa yapıyorum da bu şekilde oyunları direkt geçiyo tek tek, çalışıyor anlamına mı geliyor bu

• Frasiyav kullanıcısına yanıt

Ayarlardan Rölanti Davranışı kısmını Oyunları aynı anda 2 saat Rölanti et, sonra ayrı ayrı'yı seçmelisiniz. Aşağıdaki mesajıma göre ayarlarınızı yapabilir, kendinize göre de değiştirebilirsiniz.Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

https://forum.donanimhaber.com/idle-master-ana-konu-zaman-harcamadan-kart-dusurun-ve-para-kazanin--107348281-21#149007964

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.