Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
51
Favori
97.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam hallettim. Güncel bi oyun liste var mıdır acaba kart düşürmek için, mümkünse hentai falan olmayan :D

• Frasiyav kullanıcısına yanıt

steam arama kısmında filtrelerde seçenek var sadece kart düşen oyunları göster diye

• Kuhleep kullanıcısına yanıt

Steam koleksiyon kartları diyor o sanırım, teşekkürler

• Frasiyav kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki linkten ilerleyebilirsiniz. Bu arada Hentai candır. Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

İndirimde aldığım ürünleri Epic bedava verince iade edip bunları aldım. Sabaha kadar indirme yapacağım için aynı zamanda idle masteri çalıştıracağım. Toplam harcanan para burada kalsın uzunca bir süre oyun alımı yapmayacağım. Son bakiyeyi buraya yazacağım bakalım hentai oyunları ne kadar kazandırıyor.

Edit: Benim gibi oyun indirirken kart farmı yapacaksanız. Başkalarını rahatsız etmemek için kendinizi GÖRÜNMEZ moda alın ve ayarlardan bunu etkinleştirin. Yoksa her oyuna girdiğinizde indirme durar.

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

*********OYUN ESNASINDA İNDİRMELERE İZİN VER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 2 Ocak 2022; 0:16:20 >

• Idle Masterda kara listeyi kullanıyor musunuz? Sea of Thieves, Half Life, CS GO gibi online oyunları kara listeye eklemeli miyiz?

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki mesajlarda bulamadım bu kartları nasıl hızlı bir şekilde fiyatlandırıp satıyorduk? Hangi eklentileri kurmamız gerekli?

Edit: Buldum ama ekleyemiyorum söz dizimi hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 11 Ocak 2022; 11:52:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sanırım steam economy enhancer için bu hatayı alıyorsunuz ben önce tampermonkey eklentisini kurup steam economy enhancer eklentisinin github sayfasından kodunu bu eklentiye kopyala-yapıştır yaparak kurmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hesabım da 2 saat dolmadan tüm kartlar düşüyorken yan hesapta 3 saati geçmesine rağmen tek tük kart düşüyor arada ki farkı ben çözemedim idle aynı ayarları kullanıyor

• BABASCARFACE kullanıcısına yanıt

+1 Aynen benim de böyle. İş karlı olmaya başlayınca yan hesabıma kendi hesabımdan gift ile 50 civarı oyun hediye etmiştim. Yan hesabımı idle'ye bıraktım, 2 saat dolmadan hiç bir oyundan kart düşmedi. Ana hesabımda kartlar dakikalar içinde düşmeye başlıyor.

Sen de mi yan hesabına oyun giftledin yoksa direkt o hesap üzerinden mi satın almıştın? Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

Ben direkt satın aldım 50tl yüklemiştim enparadan faydalanırım diye ona rağmen 4 saatte tum kartlar anca düştü bakalım bu hafta sürekli yan hesapta kart satıp oyun alarak deneme yapacagım parlak kartları ana hesabıma atarım dedim

Yan hesabının kart düşme hızı konusunda değişiklik olursa haberleşelim hocam.

Tamamdır bende şimdilik 3 saatten önce kart vermedi ana hesap gibi olduğu an buraya sizi etiketleyip yazarım.

• Idle Master 1.7 ile kart farmlıyorum ve bende de geçen ki kış indirimlerinden beridir 3 saatten aşağı kart vermiyor. Acaba Steam de kart düşürme saati mi güncellendi ya da bize bir kısıt felan mı koyuldu hemen iade etmeyelim diye...

şuan hesap da 421 oyun var bunun 100 tanesi geçmişte vardı yaklaşık 300 oyun alınca artık hızlı düşürmeye başladı

Teşekkürler bilgi verdiğin için.

• Oyunları satın almadan hangi kartları olduğunu ve bunların değerlerini görebildiğimiz bir yöntem var mı?

• Fulton F kullanıcısına yanıt

Oyunu bu sitede aratabilirsin: https://www.steamcardexchange.net/index.php?showcase

yada Augmented Steam kurup merak ettiğin oyunun mağaza sayfasına gidip resimdeki kısıma tıklayarak görebilirsin. Kartı olan oyunlarda çıkıyor.

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

• Çok teşekkür ederim hocam. Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• elektriğin bu kadar pahalı olduğu bir dönemde sizce pcyi sabaha kadar açık bırakıp kart toplamak karlı bir iş olur mu ? ben şüpheliyim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.